WIRECO otti ketterästi käyttöön Odoo-liiketoimintasovelluksen

ERP MADE EASY

WIRECO halusi parantaa liiketoimintaprosessien läpinäkyvyyttä ja he päätyivät eri vaihtoehtojen tutkimisen jälkeen ottamaan käyttöön avoimen lähdekoodin Odoo-liiketoimintasovelluksen. Nikolla oli hyvä valmius ottaa lisenssivapaa Odoo-liiketoimintasovellus itse käyttöön. 

WIRECO hallitsee nyt samassa järjestelmässä kaikki tuotteisiin, asiakkaisiin, myynteihin ja ostoihin liittyvän tiedon yhdessä ja samassa järjestelmässä. Lisäksi varasto on nyt mallikkaasti hoidettu ja läpinäkyvyys loppuasiakkaalle on parantunut huomattavasti. Käyttöönoton tueksi WIRECO pyysi SprintIT:n asiantuntijat mukaan varmistamaan käyttöönoton onnistumisen. Lisäksi Talenom-taloushallintopalvelut integroitiin osaksi Odoo-toiminnanohjausta.

 

Yhteistyö SprintiIT:n asiantuntijoiden kanssa on sujunut mutkattomasti

“Apua on aina ollut saatavissa, kun sitä on tarvittu. Olemme nopeasti oppineet hyödyntämään käytössä olevaa toiminnanohjausta ja olemme vakuuttuneita Odoo-liiketoimintasovelluksen tuomista hyödyistä", Niko hymyilee tyytyväisenä. "Nyt meillä on toiminnanohjausjärjestelmä, jollaista olemme jo pitkään etsineet ja lisäksi saimme sen käyttöön kohtuullisin kustannuksi.” - Niko Nieminen, Wireco

 Sprintit Oy, Petri Heino
helmikuuta 2019 — 963 views Asiakaskokemuksia Tukkukauppa