Odoo Roadshow Helsingissä

Torstai 2. kesäkuuta 2022 klo 17-20, Finnkino Maxim, Helsinki

SprintIT mukana Odoo Roadshow'ssa - tule verkostoitumaan ja ottamaan selvää Odoosta!


Odoo käynnistää Roadshow't uudelleen kahden vuoden tauon jälkeen, ja  me olemme mukana! Varaa torstai-iltapäivä 2.6. kalenteristasi, ja tule ottamaan selvää Odoon uutuuksista sekä tapaamaan meitä ja asiakastamme Plugit Finlandia Finnkinon Maxim-teatteriin!

Tilaisuus pidetään suomeksi. Ohjelmassa on Odoon esittely sekä interaktiivinen Odoo-demo, jonka jälkeen pääset nauttimaan verkostoitumistilaisuudesta asiantuntijoidemme ja partneriemme kera. Tarjolla muun muassa kuohuviiniä ja herkullista pikkupurtavaa. 

Asiakkaamme Plugit Finland kertoo omasta ERP-projektistaan, ja talousjohtajamme Konsta Aavaranta on mukana paneelikeskustelussa kolmen muun Odoo-käyttöönottokumppanin kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

  Mistä roadshow'ssa on kyse?


  Odoo julkaisee vuosittain uuden version ohjelmistostaan, ja tämän kunniaksi tulee esittelemään ohjelmiston uutuudet Helsinkiin!

  Roadshow kokoaa yhteen yhteen yritysjohtajat, tiimipäälliköt, IT-ammattilaiset ja palveluntarjoajat. Odoon tavoitteena on tarjota verkostoitumismahdollisuus yhteisölle, joka on omistautunut oppimaan liikkeenjohtoratkaisuista.

  Saisiko olla maistiainen tapahtumasta? Katso oheinen video. 

  Tutustu Odooseen

  Finnkino, Maxim

  Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki, Finland

  Tervetuloa!
  17.00 - 17.15

  Esitykset
  (Odoon uutuudet, asiakastarinat, partnerien paneelikeskustelu)

  17.15 - 19.00

  Verkostoidutaan
  19.00 - 20.00


  Tilaisuus on maksuton.

  Lue myös nämä