Odoo Roadshow Helsingissä
Tiistai 9. toukokuuta 2023 klo 13-16, Crowne Plaza

Olemme jälleen mukana Odoo Roadshow'ssa - tule verkostoitumaan ja ottamaan selvää Odoosta!


Odoo tuo kiertueensa jälleen Helsinkiin ja SprintIT on tietysti mukana! Varaa tiistaipäivälle 9.5. tilaa kalenteristasi, ja tule ottamaan selvää Odoon uutuuksista sekä tapaamaan meitä ja asiakastamme Finn ID:tä Crowne Plazaan (Helsinki, Hesperia).

Tilaisuus järjestetään kaksikielisenä, englanniksi ja suomeksi. Ohjelmassa on Odoon esittely sekä interaktiivinen Odoo-demo, minkä jälkeen pääset verkostoitumaan asiantuntijoidemme kanssa - tietysti pikkupurtavan ja juotavan kera. 

Asiakkaamme Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö  kertoo omasta ERP-projektistaan (suomeksi), ja talousjohtajamme Konsta Aavaranta on mukana paneelikeskustelussa kolmen muun Odoo-käyttöönottokumppanin kanssa. 

Ilmoittautuminen on päättynyt - nähdään taas ensi vuonna!

  Kuulostaako ERP-projekti kalliilta ja aikaa vievältä?

  Ei hätää, olemme kehittäneet myös pienemmille yrityksille sopivan tavan ottaa Odoo käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti. SprintIT Odoo Startti on koulutusohjelma, jossa otat Odoon käyttöön muutamassa viikossa. 

  Esittelemme Starttia mielellämme lisää paikan päällä Roadshow'ssa. Tulethan juttelemaan!

  Lue lisää

  Mistä roadshow'ssa on kyse?


  Odoo julkaisee vuosittain uuden version ohjelmistostaan, ja tämän kunniaksi tulee esittelemään ohjelmiston uutuudet Helsinkiin!

  Roadshow kokoaa yhteen yhteen yritysjohtajat, tiimipäälliköt, IT-ammattilaiset ja palveluntarjoajat. Odoon tavoitteena on tarjota verkostoitumismahdollisuus yhteisölle, joka on omistautunut oppimaan liikkeenjohtoratkaisuista.

  Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu

  Tutustu Odooseen


  Crowne Plaza, Helsinki - Hesperia

  Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

  Tervetuloa!
  13.00 - 13.15

  Esitykset
  (Odoon uutuudet, asiakastarinat, partnerien paneelikeskustelu)

  13.15 - 15.00

  Verkostoidutaan
  15.00 - 16.00


  Tilaisuus on maksuton.

  Lue myös nämä