Odoo-yhteisö koolla Helsingin Roadshow'ssa

Odoon kasvu kumpuaa avoimesta yhteistyöstä


Odoo Roadshow täytti Finnkino Maximin kahden vuoden tauon jälkeen

Torstai-iltana 2.6.2022 lähes sata Odooseen tutustujaa tapasivat Helsingissä belgialaisen Odoo S.A:n järjestämässä info- ja verkostoitumistilaisuudessa. Osallistujilla oli mahdollisuus tutustua Odoon toiminnanohjausjärjestelmään kolmen tunnin ajan ja keskustella asiantuntijoiden sekä yhteistyökumppanien kanssa. 

Alussa demottiin Odoota käytännössä arjen esimerkeillä - yleisö oli interaktiivisesti mukana mobiililaitteidensa kautta - minkä jälkeen siirryttiin partneripaneeliin sekä asiakasesittelyihin.

Partnereita edustivat meidän lisäksemme tutut Avoin Systems, OBS Nordics Oy ja Revise Oy. Avoin yhteistyö Odoon ympärillä olikin lähes käsinkosketeltavaa, kun yhteinen sävel toistui kaikissa paneelin aiheissa: millaiselle yritykselle Odoo sopii, miksi ketteryys on tärkeää, paljonko Odoota kannattaa räätälöidä, miksi ERP-projektiin kannattaa ottaa mukaan kumppani, ja niin edelleen. T
alousjohtajamme Konsta Aavaranta nosti esiin useita tärkeitä aiheita, joista voit lukea lisää esimerkiksi näistä blogipostauksista:

Kuinka monta IT-järjestelmää yritys tarvitsee? Best-of-breed vai hallittu kokonaisuus?
Viisi vinkkiä ERP-järjestelmän valintaan - oletko päivityksen tarpeessa?
Onnistu käyttöönotossa - asiakkaan rooli on tärkeä
 
Kuten Konsta myös mainitsi, meillä SprintIT:llä on ainoana partnerina Suomen kirjanpitolainsäädännön vaatimukset täyttävä taloushallinnon lokalisaatio Odooseen. Lisää älykkäästä taloushallinnosta ja sen tuomista säästöistä voit lukea talousaiheisista blogikirjoituksistamme. Lisäksi Kasvun työkalut -podcastimme sukeltaa syvemmälle talousaiheisiin.Asiakkaamme Plugit Finland Oy


Asiakkaamme ja autolatauksen asiantuntija Plugit Finland Oy toi lavalle Chief Operating Officer Jussi Laaksosen, joka kertoi lyhyesti yrityksestä sekä meidän yhteisestä ERP-projektistamme.

Katso Plugitin asiakastarina videolta!
Verkostoitumistilaisuudessa virallisen ohjelman jälkeen tunnelma oli tiivis, kun elokuvasalista siirryttiin ruoan ja juoman ääreen näkemään tuttuja ja uusia kasvoja sekä keskustelemaan lisää Odoosta. 

Katso kuvat tilaisuudesta alta!

Jos kiinnostuit Odoosta sekä ERP-projektin aloittamisesta nyt tai myöhemmin tulevaisuudessa, olet oikeassa paikassa! Aloitetaan keskustelu vaikka heti tänään.

Ota yhteyttä

Lue myös nämä