Microsoft Basic Authentication päättyy - Mitä Odoo-käyttäjän tulee tietää ja tehdä?

Onko yrityksessäsi käytössä O365? Katso mitä se tarkoittaa tietoturvasi kannalta.

Microsoft lopettaa Basic Authenticationin käytön Microsoftin ympäristöissä


Muutos koskee Microsoftin tarjoamaa sähköpostiympäristöä (Exchange Online), joka käyttää tunnistautumiseen vanhoja protokollia. Myös mobiililaitteiden omat, natiivit sähköpostiohjelmat saattavat käyttää perinteistä autentikointia. Microsoft aloittaa muutostyöt 1.10.2022 alkaen satunnaisessa järjestyksessä.

Syy Microsoftin muutokselle on tietoturva. Suuri osa tietomurroista hyväksikäyttää vanhoja protokollia, koska niiden avulla on mahdollista ohittaa monivaiheinen tunnistautuminen.
 

Lue lisää Microsoftin tiedotteesta

Onko teillä käytössä Odoo ja O365? Tee näin!

Jos yrityksessänne on käytössä Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä ja hyödynnätte Microsoftin O365-palveluita, kuten Outlook-sähköpostia, on tärkeää selvittää tilanne pikaisesti ja tehdä tarvittavat toimenpiteet.

Microsoft O365 -integraation tietoturvapäivitys on valmiina saatavilla Odoon versioihin 12, 13, 14 ja 15. Jos käytössäsi on Odoon vanhempi versio, suosittelemme lämpimästi versiopäivitystä.

Jos tarvitset tukea, ole meihin yhteydessä! Autamme myös mielellämme Odoon versiopäivityksessä, mikäli se on teille ajankohtaista.

Ota yhteys meihin niin laitetaan Odoosi ajan tasalle!


Lue myös nämä