Odoo POS

Käänteentekevä kassajärjestelmä

ERP-järjestelmään saumattomasti integroitu kassajärjestelmä - käytössäsi

Saumaton integraatio ERP-järjestelmään varmistaa kassajärjestelmän toimivuuden

Vähittäiskaupan tietojärjestemissä kassajärjestelmä on usein liiketoiminnan keskiössä. Kun tuotteiden ja palveluiden myynti tapahtuu kasvotusten asiakkaan kanssa, helppo ja nopea myynnin kirjaus ja maksun vastaanotto on keskeinen osa hyvää asiakaspalvelua.

Kassajärjestelmissä on usein joitain ERP-järjestelmän ominaisuuksia. Esimerkiksi yksinkertainen varastokirjanpito löytyy useimmista kassajärjestelmistä. Ketjuuntuneessa kaupassa ei kuitenkaan riitä että tietää mitä löytyy yhden myyntipisteen hyllystä, vaan järjestelmästä pitää löytyä tieto myös siitä milloin kysyttyä tuotetta on tulossa, tai mistä toisesta saman ketjun myymälästä tuotetta voi löytyä, jos se on omasta myymälästä tilapäisesti loppu.

Kehittyneissä järjestelmissä ominaisuuksiin saattaa kuulua koko ketjun kattava valikoimanhallinta ja keskitetty hinnoittelu. Tuotteet otetaan valikoimaan keskitetyn oston ohjaamana, ja hinnoitellaan ketjussa lähtökohtaisesti samalla tavalla kaikkialla. Kampanjoiden hallinta luonnollisesti on osa myynnin kehittämistä.

Mikäli asiakas on sinulle tärkeä, myös kanta-asiakasjärjestelmä on vaatimuslistallasi. Kanta-asiakasjärjestelmällä voidaan hoitaa asiakaskohtaisen myynnin seuranta, ostipa asiakas sitten verkossa tai myymälässä. Asiakasryhmille voidaan kohdistaa sähköisiä markkinointikirjeitä, ja myyntitilanteessa voidaan hyödyntää tietoa asiakkaan aikaisemmista ostoista. 

Nämä kaikki, ja paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat käytössäsi, jos hyödynnät Odoon valmista kassapääteohjelmistoa.