Sähköinen laskutus

Yrittäjän arki helpommaksi

Eroon rutiinitöistä

Laskutus on olennainen osa kaikkea liiketoimintaa. Ellei talosta lähde laskuja, ei sisään tule rahaa. Siksi tehokas laskutusprosessi on kaikkien yritysten elinehto.

Toisaalta kukaan ei pidä rutiinitöistä. Jos yrityksessäsi laskut vielä tulostetaan, kuoritetaan, ja kuljetetaan käsin postilaatikkoon postin kuljetettavaksi, yrityksesi laskutusjärjestelmä on kivikaudelta. Ihan sama laskutatko yhden vai tuhat laskua kuukaudessa, tämä on turhaa työtä.

Laskujen lähettäminen

Suomi on sähköisen laskutuksen edelläkävijämaita, ja sähköisen laskutuksen tekniikat ovat jo jalostuneet niin, että ne ovat kaikenkokoisten yritysten ulottuvilla. Sähköisen laskutuksen käyttöönotto ei ole enää IT-projekti. Rekisteröit vain sähköiseen laskutukseen soveltuvan ohjelmiston käyttöön, teet laskun, painat nappia, ja laskusi lähtee vastaanottajalle. Helposti, vaivattomasti, ja käsin koskematta.

Laskujen vastaanottaminen

Sähköisten laskujen vastaanotto on lähes yhtä helppoa kuin niiden lähettäminen. Lähetät vain laskuttajillesi sähköisen osoitteesi, johon vastaanotat laskuja, jolloin sähköisen laskutuksen ohjelmistosi voi lukea laskut suoraan verkosta. Jos sinulle riittää laskujen lukeminen maksamista varten, ja tilitoimistosi hoitaa laskujen tiliöinnin, niin muuta et tarvitse. Jos haluat että ohjelmistosi hoitaa automaattisesti myös laskujen tiliöinnin, vaatii se hieman lisämäärityksiä ohjelmistoon. Kokonaan sähköistetyssä taloushallinnossa ohjemisto myös tiliöi laskut suoraan kirjanpitoon, jolloin et joudu maksamaan tilitoimistolle tästäkään palvelusta.

Sähköinen laskutus Odoossa

Sprintit Odoo tarjoaa valmiit sähköisen laskutuksen rajapinnat, sisään ja ulos. Käyttöönotto tapahtuu tunnissa, ja järjestelmä on heti valmis sekä lähettämään että vastaanottamaan sähköisiä laskuja.

 Lisätietoja