Toimialakohtaiset Odoo-ratkaisut

Odoo tukee liiketoimintalähtöisesti

Verkkokaupan ERP

Tuote- ja varastonhallinta tehokkaaksi

Toimittamillamme Odoo-ratkaisuilla verkkokauppias pääsee hallitsemaan tuotteidensa saatavuutta integroimalla verkkokaupan varastonhallintaan sekä osto- ja myyntiprosesseihin. Verkkokaupan myyntivolyymien kasvaessa varastosaldojen oikeellisuus on yksi tärkeimmistä ja toisaalta haastavimmista verkkokaupan menestystekijöistä.

Meiltä löytyy myös valmiit rajapinnat muun muassa Magento ja Vilkkaan ePages -verkkokauppaan. Näin saadaan tuotetiedot siirtymään olemassaolevasta verkkokaupasta ERP plussaan vaivattomasti. Liittymät mahdollistavat myös hinnastojen, asiakkaiden, varastosaldojen ja tilausten siirtämisen verkkokaupan ja ERPin välillä.  Alla esimerkki toteutuksestamme.
 

Tutustu   Sprintitin ja Vilkkaan yhteistyössä toteuttamaan Verkkokauppiaan Toiminnanohjauspalveluun

Katso miten tämä tehtiin käytännössä.

Vähittäiskaupan ERP

Kassapääte integroituna varastoon ja tuotehallintaan 

Odoo ERP-ratkaisuilla vähittäiskaupan organisaatio hoitaa kassamyynnin ja myymälävarastot. Järjestelmä hoitaa tuotetäydennykset myymälään joko automaattisesti tai myymälänhoitajan ohjauksella. Tuotteita on hyllyssä aina riittävästi, kun järjestelmä ohjaa varastoa suoraan kassamyynnin perusteella. 

Myyntiä voidaan tehostaa mm. kampanjahinnoittelulla. Kanta-asiakkaiden hallinta asiakasrekisterissä mahdollistaa suoramarkkinoinnin ja erilaiset kanta-asiakasohjelmat. Tuote- ja myymäläkohtainen raportointi auttaa sinua ohjaamaan myymälöiden valikoimaa ja esillepanoa, myynnin ja kannattavuuden maksimoimiseksi.

Tukkukaupan ERP

Tukkukaupan läpinäkyvä varastonhallinta

Odoo ERP-ratkaisuilla tukkukaupan organisaatio ottaa kopin asiakas- ja tuotetiedon hallinnasta, varastosaldojen oikeellisuudesta, asiakaskohtaisesta hinnoittelusta ja oston ohjauksesta. Vaihto-omaisuutta on aina varastossa täsmälleen oikea määrä ja saatavuustietoon voi aina luottaa. Laskutus hoituu heti toimituksen lähdettyä pihasta ja pääoman kierto nopeutuu. Käyttöönotto on helppoa ja perusprosessit saadaan nopeasti käyttöön. 

Katso Odoo ERP-toiminnanohjaus tukkukaupoille

Asiantuntijayrityksen ERP

Excel-viidakko vai kaikki tiedot samassa paikassa?

Odoo ERP-ratkaisuilla asiantuntijaorganisaatio pääsee eroon Excel-viidakosta ja pystyy keskittymään paperitöiden sijasta asiakastyöhön. Järjestelmällä hallitaan niin prospektit kuin asiakkaatkin ja hoidetaan asiakastyön ohjaus äärimmäisen tehokkaasti ja yksinkertaisesti. 

Projektit avataan järjestelmään ja ryhdytään kirjaamaan töitä. Projekien laskutus hoidetaan suoraan tuntikirjauksilta ja matkalaskuilta. Käyttöönotto on oikeasti helppoa ja perusprosessit saadaan nopeasti käyttöön. Myös yrityksen nettisivut saadaan tehtyä samalla sovelluksella.

Valmistavan teollisuuden ERP

Odoon avulla voidaan ohjata koko osto-, varasto-, valmistus- ja myyntiprosessia. Ratkaisulla keskitetään kaikki keskeinen tuotannonohjaukseen, viranomaisraportointiin ja myyntiin liittyvä tieto yhteen järjestelmään. Näin vältytään samojen tietojen ylläpitämisestä useissa järjestelmissä. 

Katso miten tämä tehtiin käytännössä.