Sprintit is a combination of agility, skills and reliability. 


Sprintit Ltd was founded by it's partners  Petri Heino, Roy Nurmi ja Marko Happonen. Together they form the Board of Directors as well as the leadership team. Petri Heino is the Chairman of the Board. In Sprintit, work is done in cooperation in internal, self governing teams and together with the client. 

Sprintit

Sprintit Ltd. was founded in 2014. We offer, at your disposal, our experience in ERP Projects. We all beleive in the open source code future and a great disere to develop our client's competitive edge through ICT Systems. The company growth has been strong and it's turnover will rise to two million euros during 2017.  The company employs 24 tough experts and its Head Office is at Atomitie in Helsinki.

Mission

Our mission is to change the software market by providing the best open source applications as the base of our customer's business. 

Vision 2020

Open code based software solutions are recognized as an option in all major enterprise and community information systems projects.

Sprint is Finland's leading provider of open source code-based systems and the most desirable employer in open code technologies.

We have released a number of open industry applications that we challenge from the traditional bulk suppliers.

Odoo image and text block

COSS 

COSS is the assosiation for opern source systems operating to promote open source systems and stardards. Sprintit is a COSS member. More information about the association below via link. 

>> More

Odoo image and text block

Bisnoden AA 

Sprintit has received an AA Credit Rating in 2016. This level is reached by only 25% of Finnish companies.

For more information

Sprintit values

Agile
Olemme läpinäkyvä, oppivia ja itseohjautuvia kaikessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakas on organisaatiomme tiimien keskiössä.

Professional
Osaava henkilöstö on yrityksen ja sen menestyksen kulmakivi. Olemme näyttäneet maailmalle, että me osaamme, mutta haluamme oppia aina lisää.

Reliable
Meillä on laadukkaat palvelut, osaava henkilöstö ja teemme eettisesti kestäviä valintoja sekä henkilöstön että asiakkaiden kannalta katsottuna. Pidämme huolta henkilöstöstä.

Easy
Asiakaskokemuksessa pyrimme siihen, että sovellusten käyttöönotto ja käyttö tuntuu helpolta ja vaivattomalta.

Team
Saamme hienoja asioita aikaan yhdessä tehden. Teemme töitä sekä sisäisissä tiimeissä että yhdessä asiakkaan kanssa.

Petri Heino

Partner

Petrillä on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan johtotehtävissä. Petri vastaa Sprintit Oy:n hallituksen toiminnasta.

Petri on johtanut useita vuosia myyntitoimintaa ja vastannut merkittävän suomalaisen teleoperaattorin myynnin tuen toiminnasta. Telekommunikaatioalan lisäksi Petrillä on kokemusta muun muassa rakennus-, kiinteistö-, energia- ja vähittäiskaupan toimialoilta. Petri pelaa lätkää, eli kiekko päätyyn ja menoksi! 

petri.heino at sprintit.fi, p. 050 537 8602

Roy Nurmi

Partner

Roylla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Roy vastaa ohjelmistokehitysprosessista ja kumppanisuhteista. Lisäksi Royn vastulla on asiakasprojektien tekninen läpivienti, arkkitehtuurisuunnittelu ja integraatiot.

Roy on toiminut monipuolisissa tehtävissä kaupan ja valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus- ja integraatioprojekteissa. Roy perehdyttää tiimiläisiä myös vedenalaisen maailman hienouksiin sukellus- ja vesipalloharrastusten kautta.

roy.nurmi at sprintit.fi, p. 050 560 0236

Marko Happonen

Partner

Markolla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Markon vastuulla on yrityksen operatiivinen kehitys. Lisäksi hän vastaa asiakasprojektien ketteristä toteutusmalleista ja toteutuksien johtamisesta.

Marko on toiminut eri tehtävissä Suomen johtavien paperi-, metalli- ja kemianteollisuuden sekä tukkukaupan yritysten toiminnanohjausprojekteissa. Marko ei koske toimiston kahvikoneeseen, mutta pitää huolta kello neljän teehetkestä.

marko.happonen at sprintit.fi, p. 050 352 3296