Snowek trusts in Odoo in any kind of weather

SprintIT delivered a system solution to support Snowek's agile production model

Snowek designs 21st century snow plows and sweepers, streat maintenance machines that last long and are light to use. Snowek transformed all customer, production and warehouse data into Odoo. The IT Project was delivered by SprintIT in only five month's time.  

I mapped different forms of resource management. It seemed that Odoo was ahead of the light year.

 - Antti Nikkanen, Snowekin Sales Dirctor

Go to client reference


It all started from the garage

Automaalit.net goes international with Odoo

A family business of car paints started from a garage and has in ten years grown into an international business with a turnover of approximately 1 million euros. Today the company operates in Finland, Sweden and Denmark. 

Odoo is our daily technology.

-- Jarkko Sassi, CTO at Automaalit.net

Odoo technology is widely involved in the company's operations in its supplier communications. Emails are also moving within Odoo. Also Odoo's project management tools are used especially in major renovation projects. Purchase orders and business invoices travel within Odoo, which also has functional bank interfaces integration.


Odoo image and text block

The HIIT is on

Pupesoft supports Gymstick's growth

Syksyn sesonki alkaa näkyä saleilla ja kuuminta kuntokautta varten onkin Gymstickillä tehty jo pitkään töitä. Gymstickin kotimaan toiminnoista vastaava myyntijohtaja Kari Vertio kertoo, että vuoden kysyntä 2017 on ollut nousujohteista tuntuu koko ajan vain piristyvän.

Ehdottomasti voin suositella Sprintitiä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.

Räjähdysmäisesti kasvava kuluttajille suunnattu Treenikauppa on rakennettu Magento-alustalle ja se toimii Pupesoftin kanssa saumattomasti yhteen. Integraatiopinnat ovat tärkeitä siksi, että toiminnanohjausta tukeva Pupesoft-järjestelmä ulottuu varastoon, tuotehallintaan, postituksiin ja raportointiin.

Go to article

Eye Food with ODOO

Heimosen puutarha myy silmänruokaa vähittäiskaupan ketjuille. Puutarhalle kehitettiin oma  Odoo-teknologiaan perustuva toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee kukkien istutusta, kasvua ja liiketoimintaa aina tilauksista hankintoihin ja toimituksiin asti.

Plants can be divided roughly into three categories: potted flowers, colognes and ampoules. 

There are a hundred species of plants, and when it comes down to different colors, it's really a big jigsaw puzzle.

Consultant  Joni Kahila knows a lot of Impatiens walleriana flower varieties today.

-- Sami Heimonen, Heimonen Gardens, CEO

​In addition, cultivation is a day-to-day work: Each variety has its own planting and harvesting days. The ERP reminds also of these days by calculating the right planting dates according to the ordes and their deliveries.

Please go to the whole reference story

Odoo image and text block

Malmgårdin panimo

Malmgårdin Panimo otti Odoo-toiminnanohjauksesta käyttöönsä CRM-toiminnot, asiakkaiden yhteystiedot, valmistuksen suunnittelun, projektin hallinnan, ostoprosessit ja laskujen käsittelyn.  
 

Laajennettu tuotetietojen rekisteri, tuotedatan kerääminen, projektinhallinnan moduuli osana tuotekehitystä sekä panimoiden millintarkan raportoinnin varmistaminen viranomaisille ovat olleet pienpanimon toiminnan ytimessä. Näissä Odoo-toimInnanohjaus on osoittanut voittamattoman hyötynsä.

Erityisesti olemme hyötyneet projektinhallinnan moduulista ja tuotteiden master-datan keräämisestä.

 Tuomas Markkula, toimitusjohtaja, Malmgårdin panimo

Lue Malmgårdin Panimon tarina

Puuilo

Odoo-toiminnanohjaus otettiin Puuilolla käyttöön ketterästi vaiheittain yhden massiivisen käyttöönoton sijaan. Projektin ensimmäinen työvaihe kesti vain kahdeksan viikkoa.

Puuilo on esimerkki siitä kuinka Odoo toimii usean eri järjestelmän keskeisenä toiminnanohjausjärjestelmänä. Kullakin järjestelmällä on oma vahvuutensa ja elinkaarensa, jolloin yksittäinen järjestelmä on päivitettävissä ja jopa korvattavissa helposti. 

Kustannustehokas ja aikataulussa pysynyt ERP-projekti 

voiko tämä olla mahdollista!?

Esa Haapa-aho, tietohallintojohtaja, Puuilo 

Lue Puuilolle toteutetusta Odoo-toiminnanohjauksesta

Rekolan Panimo

Rekolan Panimo päätyi valinnassaan Odoo-toiminnanohjaukseen, joka kattaa kaikki keskeiset panimon tarvitsemat prosessit. 

Toiminnanohjausjärjestelmä  pohjautuu Odoon standardiprosesseihin ja panimoalan vaatimukset täyttävään rikastettuun asiakas- sekä tuotetietokantaan. 

Panimoalan erityispiirteistä johtuen Odoo-toiminnanohjaukseen toteutetaan toimialakohtaisesti räätälöidyt viranomaisraportoinnit mm. Tullia ja Valviraa varten. 

Tutustu Rekolan Panimon tarinaan

Deliservice Punnitse & Säästä

Punnitse & Säästä otti käyttöön Odoo-toiminnanohjausratkaisun, joka integroitiin Turussa sijaitsevaan keskitettyyn ulkoistettuun varastoon. 

Ensimmäisen vaiheen toteutuksessa kaikki oston ja varastoinnin prosessit siirrettiin Odooseen. Tähän liittyi myös tuhansien tuotenimikkeiden hallinnan keskittäminen Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään. 

Odoossa ostoprosessi on automatisoitu siten, että tuotteiden menekkiennusteen mukaan järjestelmä ehdottaa täydennystilauksia. Ostotilaustiedot välitetään varastolle, joka vastaanottaa tuotteet ja myymälätilausten perusteella lähettää tuotteet myymälöihin. Varastosaldot päivitetään Turun varaston järjestelmästä Odoo-toiminnanohjaukseen saapumisten, lähetysten sekä inventointien mukaan.

Olette loistaneet ja loistavia siinä mitä teette! Kiitos, tähän asti.

Kristina Bäckmark, Punnitse & Säästä, Toimitusjohtaja

Tutustu tarkemmin Punnitse & Säästä Odoo-toiminnanohjausratkaisuun


Automaalit.net & Billackering.eu & skandinaviskautolak.dk 

Automaalien ERP-toiminnanohjaus perustui Odoo-liiketoimintasovellukseen ja sen integroimiseen olemassaolevaan Automaalit.net Vilkas-verkkokauppaan. 

Ratkaisu selkeytti tuotteiden saldohallintaa, tehosti ostotoimintaa ja mahdollistaa jatkossa myös ajantasaisen raportoinnin ja varaston arvon seurannan. 

Erityispiirteenä on myymälätoiminta, jota varten otettiin käyttöön Odoon selainpohjainen kassapääte eli POS, sekä useamman verkkokaupan (Suomi vs Ruotsi) hallinta yhdellä taustajärjestelmällä. Lisäksi tuotevarianttien hallinta (esim. eri värisävyt) tehdään Odoossa.

Teidän sitoutuminen ja osaaminen on tehnyt meihin kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen. Kiitos myös aikataulussa pysymisestä!

Markku Korkiakoski, omistaja, CTO

Tutustu lisää  Automaalit.net -yrityksen Odoo-toiminnanohjau kseen

Confetti

Confetille toteutettiin verkkokauppaintegraatio Odoo-toiminnanohjaukseen, sekä otettiin haltuun verkkokaupan tarvitsemat taustaprosessit. 

Tavoitteena oli automatisoida ostoprosessin hankintarutiineja, parantaa perustietojen hallintaa (mm. useita tuhansia tuotteita), tehostaa varastoprosessia sekä selkeyttää hinnastojen ylläpitoa. Tämä kaikki toteuttiin kustannustehokkaasti ja modernilla ohjelmistolla, joka skaalautuu yrityksen tuleviinkin tarpeisiin. 

Sprintit pääsi nopeasti kiinni prosesseihimme ja ymmärsi mistä kenkä puristaa.

Petri Tuomela, toimitusjohtaja Confetti

Lue lisää Confetille toteutetusta  Verkkokaupan ERP-järjestelmästä

Wireco

Wirecolla oli tarve parantaa liiketoimintaprosessien läpinäkyvyyttä ja eri vaiheiden jälkeen he päätyivät ottamaan käyttöön Odoo-toiminnanohjauksen. 

Wirecolla oli hyvä valmius ottaa Odoo käyttöön omatoimisesti. Toimimme asiantuntijan roolissa varmistamassa, että käyttöönotto sujuu mutkattomasti. Samalla integroimme Talenomin taloushallintopalvelut osaksi Odoo-liiketoimintasovellusta. 

Tutustu ketterään Wireco-toteutukseemme

Pardco

Olimme mukana toteuttamassa Pardcolle Odoo-toiminnanohjauksen koko Pardcon ICT-palveluliiketoimintaan.  

Pardcon tavoitteena oli tehostaa asiakashallintaa, projektien seurantaa, tuotemyyntiä sekä asiakaslaskutusta. Heillä oli myös halu osallistua itse ERP-toiminnanohjauksen toteuttamiseen ja jatkokehittämiseen, joten Odoo oli selkeä valinta. 

Myös usean erillisen järjestelmän tilalle haluttiin saada yksi keskitetty toiminnanohjaus helpottamaan päivittäistä työskentelyä ja tuomaan kustannushyötyjä.  

Toteutus tuli valmiiksi nopealla aikataululla ja asiantuntijoidemme projektinhallintataidot tulivat vahvasti esille.

Lue miten Odoo Hackathon -projekti toteutettiin käytännössä

Beyond Mind Consulting

Beyond Mind Consultingille toteutimme kurssi-ilmoittatumisjärjestelmän sekä kurssien laskutusprosessin. 

Järjestelmä perustuu Odoo Event Management -moduuliin ja siihen liittyvään standardoituun myynnin ja laskutuksen prosessiin.

Toteutus tehtiin nopealla aikataululla ja perustuu lähes 100 %:sti standardiin Odoo-toiminnallisuuteen.  

Referenssimme kuvaukset löydät myös ITewikistä