Petri Heino

Petri Heino

Partner

petri.heino@sprintit.fi

0505378602

Marko Happonen

Marko Happonen

Partner

marko.happonen@sprintit.fi

+358 50 352 3296

Roy Nurmi

Roy Nurmi

Partner

roy.nurmi@sprintit.fi

+358505600236

Konsta Aavaranta Konsta Aavaranta

Konsta Aavaranta

Financial Lead

konsta.aavaranta@sprintit.fi

Petri Heino

Petrillä on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan johtotehtävissä. Petri vastaa Sprintit Oy:n hallituksen toiminnasta.
Petri on johtanut useita vuosia myyntitoimintaa ja vastannut merkittävän suomalaisen teleoperaattorin myynnintuen toiminnasta. Telekommunikaatioalan lisäksi Petrillä on kokemusta mm. rakennus-, kiinteistö-, energia- ja vähittäiskaupan toimialoilta.
Petri pelaa lätkää, eli kiekko päätyyn ja menoksi! 
Petri Heino

Marko Happonen

Markolla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Markon vastuulla on operatiivinen kehitys. Lisäksi hän vastaa asiakasprojektien ketteristä toteutusmalleista ja toteutuksien johtamisesta. 
Marko on toiminut eri tehtävissä Suomen johtavien paperi-, metalli- ja kemianteollisuuden sekä tukkukaupan yritysten toiminnanohjausprojekteissa. 

Marko ei koske toimiston kahvikoneeseen, mutta pitää huolta kello neljän teehetkestä.
Marko Happonen

Roy Nurmi

Roylla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Roy vastaa ohjelmistokehitysprosessista ja kumppanisuhteista. Lisäksi Royn vastulla on asiakasprojektien tekninen läpivienti, arkkitehtuurisuunnittelu ja integraatiot.
Roy on toiminut monipuolisissa tehtävissä kaupan ja valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus- ja integraatioprojekteissa. 
Roy perehdyttää tiimiläisiä myös vedenalaisen maailman hienouksiin sukellus- ja uppopalloharrastusten kautta.
Roy Nurmi

Konsta Aavaranta

Konsta on SprintIT:n Odoo taha-paketin (taloushallinto) tuoteomistaja. Käytännössä hän vastaa Odoon taloushallinnon ominaisuuksien kehityksestä, myynnistä ja asiakastuesta. Lisäksi hän toimii taloushallinnon konsulttina asiakasprojekteissa ja vastaa  SprintIT:n omasta taloushallinnosta ja sen kehittämisestä.

Koulutukseltaan Konsta on kauppatieteiden maisteri. Hän on aiemmin toiminut talouspäällikkönä, myynyt CRM- ja ERP-ratkaisuja Microsoftilla sekä työskennellyt taloushallinnon tehtävissä Danske Bankissa.  Monipuolisen työkokemuksen ansiosta Konsta ymmärtää ja osaa keskustella asiakkaiden kanssa taloushallinnosta heidän kielellään.

Konsta kokee tässä työssä tärkeäksi sellaisten ratkaisujen löytämisen asiakkaiden haasteisiin, mitkä vapauttavat asiakkaan aikaa merkitykselliseen ja lisäarvoa tuottavaan  työhön.

Konsta on Odoo 12 sertifioitu.

Konsta Aavaranta

Amir Hassan Amir Hassan

Amir Hassan

ERP Project Manager, Senior Consultant

amir.hassan@sprintit.fi

Joni Kahila Joni Kahila

Joni Kahila

ERP Consultant

joni.kahila@sprintit.fi

Matti Immonen

Matti Immonen

Project manager, ERP Consultant

matti.immonen@sprintit.fi

Nestori Törmä Nestori Törmä

Nestori Törmä

Project Manager & Senior Consultant

nestori.torma@sprintit.fi

Amir Hassan

Amir toimii SprintiIT:llä projektipäällikkönä. Hän vastaa Odoo-projektien onnistuneesta läpiviennistä asiakkaan tarpeiden keräämisestä ja dokumentoinnista lähtien aina Odoo-toiminnanohjausratkaisun onnistuneeseen tuotantoonvientiin ja käyttöönottoon asiakkaan organisaatiossa.

Koulutukseltaan Amir on tuotantotalouden diplomi-insinööri. Kokemusta hänellä on liikkeenjohdon konsultoinnista ja IT-projektinhallinnasta. Ennen SprintIT:lle tuloa Amir on vetänyt toiminnanohjauksen järjestelmäintegraatio- ja tuotekehitysprojekteja, joissa on sovellettu muun muassa koneoppimista.  Amirilla  on monipuolista kokemusta IT-ratkaisujen tuotekehityksestä, tuotteistuksesta, myynnistä ja projektinhallinnasta. Uransa aikana hän päässyt tutustumaan erityisesti konepaja- ja valmistavaan teollisuuteen sekä IT-palvelualaan. 

Amir kokee tärkeäksi työssään asiakkaan prosessien virtaviivaistaminen ja ongelmien ratkaiseminen yhdessä työkavereitteni kanssa. Erityisen tärkeäksi hän kokee, että asiakas tuntee hyötyneensä konkreettisesti hänen ja kollegoideni tuottamasta lisäarvosta.

Vapaa-aikana Amir viettää aikaa perheensä (vaimo, kolme lasta ja koira) kanssa, kuntoilee aktiivisesti ja seuraa  lempisarjojaan eri suoratoistopalveluiden kautta. 


Amir on Odoo 12 seritifioitu.

Amir Hassan

Joni Kahila

Joni on Odoo 12 seritifioitu.

Joni Kahila

Matti Immonen


Matti Immonen

Nestori Törmä

Nestori toimii SprintIT:llä projektipäällikkönä. Hän konsultoi erityisesti asiakkaita asiantuntijaorganisaatioissa ja valmistavan teollisuuden yrityksissä. Nestorin mielestä työssä palkitsevinta on se, että voi omalla työpanoksellaan säästää asiakkaiden aikaa ja hermoja. 

Nestori on diplomi-insinööri, ja hän teki  diplomityönsä materiaalitarvelaskentajärjestelmän käyttöönotosta. Työkokemusta hänelle on kertynyt monipuolisista projekti-, prosessi- ja järjestelmäsuunnittelutehtävistä valmistavassa teollisuudessa.

Työmatkat Nestori liikkuu pyörällä ja tämänhetkisen inventaarion mukaan hän omistaa 14 polkupyörää.

“Sinulla on erinomainen kyky yhdistää käytäntö ja tekninen puoli. Sinun kanssasi on myös helppo ja hauska työskennellä”, kuvailevat työkaverit 

Nestori on Odoo 12 sertifioitu.

Nestori Törmä

Sami Nurmisto

Sami Nurmisto

Senior ERP Architect

sami.nurmisto@sprintit.fi

Vladi Parsonen

Vladi Parsonen

ERP Consultant & Project Manager

vladi.parsonen@sprintit.fi

Petri Riski

Petri Riski

System Architect & Business Advisor

petri.riski@sprintit.fi

Riitta Saikkonen Riitta Saikkonen

Riitta Saikkonen

Project Manager, Senior Consultant

riitta.saikkonen@sprintit.fi

Sami Nurmisto

Sami toimii senior ERP-arkkitehdin roolissa SprintIT:llä. Käytännössä hänen rooliinsa sisältyy sekä projektipäällikön että koodaajan tehtäviä. Hänen erikoisosaamistaan on ERP-järjestelmien suunnittelu- ja määrittelytyöt. 

Samilla on 15 vuoden kokemus vähittäiskaupan IT-järjestelmien parissa toimimisesta. Koulutukseltaan hän on insinööri ja hän on toiminut valmistumisestaan lähtien yrittäjänä. Vuonna 2002 hän perusti kassajärjestelmäyhtiö Crafthouse Oy:n, joka tarjoaa kassajärjestelmiä kotimaiseen erikoistavarakauppaan. Hän siirtyi pois yrityksestä vuonna 2016.

SprintIT tarjoaa Samille monia tärkeitä asioita, kuten joustavan ajasta ja paikasta riippumattoman työrytmin. Lisäksi hän haluaa erityisesti nostaa esille mahdollisuuden olla vaikuttamassa yhtiön asioihin ja kehitykseen. Hän kokee, että SprintIT:ssä hän ja hänen kollegat saavat äänensä kuuluviin.

Vapaa-ajallaan Sami harrastaa poikansa kanssa pelikoodausta. Projektin edistymistä voi seurata Youtube-kanavalla: https://www.youtube.com/channel/UCe7Q45DatDZmAQDF61sKvpw

Sami Nurmisto

Vladi Parsonen

Vladi on SprintIT:n rohkea ja ennakkoluuloton myynnin ammattilainen.  Kaikki liiketoiminnan ohjaamiseen ja siihen liittyvä konsultointi on lähellä Vladin  sydäntä. 

Tämä mies  ei pelkää laittaa käsiä saveen ja ryhtyä toimeen. Toiminnan miehenä SprintIT:n itseohjautuva työkulttuuri on hänelle luontevin tapa toimia. 

Asiakaspalvelu sujuu Vladilta suomen lisäksi myös venäjän-, saksan- ja englanninkielellä.

Vladi on myös musiikkimiehiä ja hän näkee paljon yhteyttä musiikissa ja toiminnanohjauksessa. Molemmissa tarvitaan luovuutta. Useiden instrumenttien soittamisen lisäksi Vladi on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut kappaleita.   

"Toimiston ilopilleri, joka osaa antaa positiivista palautetta erittäin innostavasti!  Vladi on huippu myyntimies, jolla on kova halu oppia uutta ja palvella asiakasta entistäkin paremmin." - kuvailevat työkaverit  
Vladi Parsonen

Petri Riski

“Asiat tehdään kunnolla tai niitä on turha tehdä."

Petrillä on yli 30 vuoden kokemus tekniseltä alalta, mutta myös paljon kokemusta businesstoiminnasta, logistisista ohjausjärjestelmistä sekä koodauksesta kannattavuuslaskentaan. Petrin on virallinen yritysneuvoja. Hänen  vahva yrittäjätausta ja yrittäjähenkisyys näkyy hänen työskentelytavoissaan.  Työnkuvaan SprintIT:llä kuuluu ratkaisujen tuottaminen ja räätälöiminen asiakkaalle. Petri on luonteeltaan tarkka ja kokeilunhaluinen. Siitä on hyötyä myös hänen ruoka- ja viiniharrastuksissaan.

"Sanavalmis projektipäällikkö, jota tietää mitä tekee ja hahmottaa kokonaisuudet.  Monitoimimies, joka tietää kaikesta jotain ja monesta asiasta paljon. Ihan pro!"   - kuvailevat työkaverit
Petri Riski

Riitta Saikkonen

Riitta on Odoo 13 sertifioitu.

Riitta Saikkonen

Laura Salo

Laura Salo

Financial Specialist

laura.salo@sprintit.fi

Harri Matero

Harri Matero

ERP Expert

harri.matero@sprintit.fi

Leo Kylmä

Leo Kylmä

Consultant & Project Manager

leo.kylma@sprintit.fi

Johan Tötterman Johan Tötterman

Johan Tötterman

Project Manager, Senior Consultant

johan.totterman@sprintit.fi

Laura Salo


Laura Salo

Harri Matero

Harri toimii SprintIT:llä ERP-asiantuntijana. Harrille on kertynyt pitkä ja monipuolinen työkokemus. Hän on työskennellyt metallimiehenä ja tuotantopäällikkönä yli 10 vuotta tuotannollisissa yrityksissä. Lisäksi hän on toiminut IT-alan yrittäjänä 10 vuotta ja 5 vuotta IT-tukihommissa. Kokemuksensa ansiosta hän ymmärtää hyvin asiakkaiden päivittäisiä haasteita ja varsinkin tuotantoautomaatio ja robotiikka ovat hänelle tuttuja.

Tärkeäksi työssään Harri kokee asiakkaiden ymmärtämisen ja “saman kielen puhumisen”. Työkokemuksensa ansiosta Harri toimiikin usein tulkkina asiakkaan ja koodaajien välillä.

Vapaa-aikaansa Harri viettää monipuolisesti purjehduksen, juoksun, hiihdon ja koiransa parissa.

Harri Matero

Leo Kylmä


Leo Kylmä

Johan Tötterman

Johan on Odoo 12 seritifioitu.

Johan Tötterman

Johanna Kolehmainen

Johanna Kolehmainen

Marketing Manager

johanna.kolehmainen@sprintit.fi

Eila Sillanpää

Eila Sillanpää

Project Manager & Senior Consultant

eila.sillanpaa@sprintit.fi

Stefan Östman

Stefan Östman

Consultant

stefan.ostman@sprintit.fi

Olli Björkqvist

Olli Björkqvist

Support Specialist

olli.bjorkqvist@sprintit.fi

Johanna Kolehmainen


Johanna Kolehmainen

Eila Sillanpää

Eila toimii SprintIT:llä projektipäällikkönä ja Odoo-konsulttina. Hän muokkaa järjestelmää kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja projektipäällikkönä huolehtii, että projekti etenee sovitun mukaisesti.

Työkokemusta Eilalle on kertynyt ERP-projekteista 26 vuotta ja hoiva- ja hyvinvointialan konsernin IT-päällikkönä 10 vuotta. Kaupallinen koulutus on auttanut ymmärtämään, kuinka liiketoimintaprosessit nivoutuvat taloushallinnon prosesseihin.

Eila on tehnyt pitkään töitä elintarviketeollisuuden ja teknisen tukkukaupan parissa. Kokemusta löytyy myös hoiva-alalta ja terveydenhoidosta ja niiden järjestelmistä. Hän on myös kouluttautunut web designeriksi ja tekee verkkosivustoja ja -kauppoja.

Tärkeäksi työssään Eila kokee asiakkaan tarpeiden kuulemisen ja sellaisen järjestelmän luomisen, joka parhaiten tukee yrityksen liiketoimintaa myös pitemmällä tähtäimellä.

Eila Sillanpää

Stefan Östman


Stefan Östman

Olli Björkqvist


Olli Björkqvist

Markku Levänen

Markku Levänen

ERP specialist and project manager

markku.levanen@sprintit.fi

Ivan Avdouevski Ivan Avdouevski

Ivan Avdouevski

System Analyst

ivan.avdouevski@sprintit.fi

Marko Mäkinen Marko Mäkinen

Marko Mäkinen

Software Designer and Data Scientist

marko.makinen@sprintit.fi

Chandni Gandhi Chandni Gandhi

Chandni Gandhi

ERP Architect and project manager

chandni.gandhi@sprintit.fi

Markku Levänen

Markku aloitti Pupesoftin asiakastuki- ja kehittämistehtävissä keväällä 2019. SprintIT:llä Markku vastaa tukkukauppapuolen asiakkaista. Päivät kuluvat sopimusasiakkaiden haasteita ratkoessa. Parasta SprintIT:llä on osaavien ihmisten ympäröimänä työskentely. 

Markulla on monipuolista kokemusta asiakaspalvelu-, projektinhallinta- ja kehitystehtävistä.  Aikaisemmin urallaan Markku on toiminut muun muassa tuotepäällikön ja projektipäällikön rooleissa. Markun erikoisalaa ovat julkishallinnon materiaalihallinto ja hankinta sekä pesuloiden ERP:it. 

Vapaa-aika Markulla kuluu kestävyysurheilun parissa. Lajeina ovat eksoottiset footbikesport sekä potkukelkkailu. Rahkeet ovat riittäneet molemmissa lajeissa aina arvokisamitaleille asti.

Markku Levänen

Ivan Avdouevski

Ivan on Odoo 12 seritifioitu.

Ivan Avdouevski

Marko Mäkinen

Marko vastaa SprintIT:llä vähittäiskaupan alan asiakkaista ja Odoon kehittämisestä. Hän on myös mukana App store- tiimissä viemässä moduuleitamme Odoon App storeen. Marko toimii  Product Ownerina Unifaun Connector moduulille ja on mukana kehittämässä AI/ML ratkaisujamme.

Koulutukseltaan Marko on Kauppatieteiden maisteri. Edellisessä työpaikassaan Taloustutkimuksessa hän toimi Data Scientistina ja oppi siellä analysoimaan dataa monipuolisesti. Sitä aikaisemmin Marko toimi markkinatutkijana ja oli Taloustutkimuksen Verkkobrändien arvostus -tutkimuksen projektipäällikkö.

Taustansa ansiosta Marko on erittäin hyvä analysoimaan, etsimään poikkeamia tai muokkaamaan dataa ohjelmallisesti masterdatan siirtovaiheessa. Hän seuraa aktiivisesti koneoppimisalgoritmien kehittymistä ja suunnitteilla on projekteja niiden hyödyntämiseksi Odoon avulla. 

Parasta SprintIT:llä on Markon mielestä matala organisaatio sekä mahdollisuus työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä pätevien kollegoiden kanssa.

Koripallo on Markon intohimo. Vapaa-aikana hän pelaa fantasiakoripalloa, seuraa NBA:ta päivittäin ja käy kerran viikossa viisivuotiaan poikansa kanssa harrastamassa lajia.

Marko on Odoo 12 sertifioitu.

Marko Mäkinen

Chandni Gandhi

Chandni on Odoo 12 seritifioitu.

Chandni Gandhi

Kush Gandhi Kush Gandhi

Kush Gandhi

System Architect

kush.gandhi@sprintit.fi

Otso Nurmi

Otso Nurmi

Software Designer

otso.nurmi@sprintit.fi

Elmeri Niemelä Elmeri Niemelä

Elmeri Niemelä

Junior Developer

elmeri.niemela@sprintit.fi

Aino Pietiläinen

Aino Pietiläinen

Inhouse HR

aino.pietilainen@sprintit.fi

Kush Gandhi

Kush on Odoo 12 sertifioitu.

Kush Gandhi

Otso Nurmi


Otso Nurmi

Elmeri Niemelä

Elmeri on Odoo 12 seritifioitu.

Elmeri Niemelä

Aino Pietiläinen


Aino Pietiläinen

Miika Rouvinen

Miika Rouvinen

Software Developer

miika.rouvinen@sprintit.fi

Mital Vaghani

Mital Vaghani

Senior Odoo Developer

mital.vaghani@sprintit.fi

Kalpesh Gajera Kalpesh Gajera

Kalpesh Gajera

System Analyst

kalpesh.gajera@sprintit.fi

Viki Chavada

Viki Chavada

Odoo Developer

viki.chavada@sprintit.fi

Miika Rouvinen


Miika Rouvinen

Mital Vaghani


Mital Vaghani

Kalpesh Gajera

Kalpesh on Odoo 12 sertifioitu.

Kalpesh Gajera

Viki Chavada


Viki Chavada

Bharat Chauhan Bharat Chauhan

Bharat Chauhan

Odoo Developer

bharat.chauhan@sprintit.fi

Hanna-Maria Hagberg

Hanna-Maria Hagberg

Support specialist

hanna.hagberg@sprintit.fi

Petri Järvinen

Petri Järvinen

Support Service Manager

petri.jarvinen@sprintit.fi

Esa Haapa-aho

Esa Haapa-aho

Project Manager, Senior Consultant

esa.haapa-aho@sprintit.fi

Bharat Chauhan

Bharat on Odoo 12 seritifioitu.

Bharat Chauhan

Hanna-Maria Hagberg


Hanna-Maria Hagberg

Petri Järvinen


Petri Järvinen

Esa Haapa-aho

Esa on kokenut IT-konsultti ja monen alan taituri. Ennen ICT-asiantuntijan töitä Esa  ansaitsi elantonsa klassisena viulistina. Käden kipeydyttyä soittaminen sai vaihtua opettamiseen ja lopulta Esa päätyi kokonaan IT-konsultiksi. 

Esa on erityisesti tunnettu taidoistaan hankintapuolella: hän on kokenut toimeksiantojen kilpailuttaja ja ostaja. SprintIT:llä Esa huolehtii asiakkaistaan kuin parhaista ystävistään. 

“Esa on erittäin kokenut, avulias, hauska, ystävällinen ja erityisesti porukkamme hyvän hengen luoja. Taiteellinen persoona isolla P:llä ja superhyvä asiakkaiden kanssa!” - kuvailevat työkaverit.
Esa Haapa-aho

Janne-Matti Nurminen

Janne-Matti Nurminen

System Analyst

janne-matti.nurminen@sprintit.fi

Antti Kukko

Antti Kukko

ERP-järjestelmäsuunnittelija

antti.kukko@sprintit.fi

Samu Tuomisto

Samu Tuomisto

Project Manager, Senior Consultant

samu.tuomisto@sprintit.fi

Janne-Matti Nurminen


Janne-Matti Nurminen

Antti Kukko


Antti Kukko

Samu Tuomisto


Samu Tuomisto