Dynaamisen yrityksen valinta

Pupesoft pitää All Rightin keulilla

All Right on kaikkien moottoripyöräharrastajien tuntema tarvikkeiden ja varusteiden maahantuoja. Lisäksi yrityksellä on ympäri Suomea kattava jälleenmyyjäverkosto. SprintITin toimittama toiminnanohjausjärjestelmä vastaa lähes kaikkiin All Rightin IT-tarpeisiin. 

 All Rightin asiakkaat ovat tarkkoja valinnoissaan. Ihmiset haluavat sijoittaa kestäviin, turvallisiin, helppokäyttöisiin ja mukaviin varusteisiin. Sekä tekniset ominaisuudet että ulkonäkö ovat tärkeitä. Saatavuus on myös merkittävä seikka, sillä jos tuotetta ei saa mahdollisimman pian, se ostetaan jostakin muualta, sanoo järjestelmän pääkäyttäjä Lasse Björk.  

Odoo text and image block

All Right Europe Oy on tunnettu ennen kaikkea moottoripyörätarvikkeista ja -varusteista. Valikoimaan kuuluu kuitenkin myös tarvikkeita ja varusteita motocrossiin ja moottorikelkkailuun. Mönkijät ja vesiurheilu nostavat koko ajan suosiotaan.

Tuotteemme liittyvät vapaa-aikaan, joka on ihmisille juuri sitä kalleinta aikaa. 

Toiminta on vahvasti kausiluonteista. Kesäkausi on huippusesonkia prätkä- ja vesiurheiluvarusteille, luminen aika maaliskuun loppuun saakka on moottorikelkkojen aikaa. Vuoden lopun viimeisinä kuukausina on hiljaisempaa, kun vain mönkijöillä on käyttöä Suomen olosuhteissa.

All Right tuo maahan yhteensä noin 26 000 tuotenimikettä ja jälleenmyy niitä kattavalle jälleenmyyjäverkostolle ympäri maan. Yhtiö harjoittaa myös vientiä lähialueille. Lisäksi All Rightilla on oma verkkokauppa.

SprintIT on aina valmiina toteuttamaan halutut muutokset ja korjaamaan huomatut bugit, ja halutut uudet toiminnot saadaan käyttöön nopeasti.

Motomanual selvittää oikeat varaosat

All Right käyttää lähes kaikissa toiminnoissaan hyväksi SprintIT:n toimittamaa Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmää. All Rightin ja Pupesoftin historia kietoutuvat tiiviisti yhteen, ja All Right onkin saanut olla mukana jo järjestelmän kehitysvaiheessa.

– Arwidson Oy osti All Rightin 2000-luvun alussa. Arwidsonin IT-osasto kehitti Pupesoftin, ja saatoimme suoraan kävellä IT-väen juttusille ja ehdottaa muutoksia järjestelmään. Myöhemmin tuosta IT-osastosta kehittyi DevLab Oy, jonka SprintIT hankki yrityskaupassa, selventää vuodesta 1998 All Rightilla työskennellyt Björk.

All Rightilla on erittäin laaja ja räätälöity Pupesoft. Heillä on esimerkiksi käytössään uniikki Motomanual-toiminto, joka on kehitetty yhteistyössä Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin kanssa. MotoManualissa pystyy ajoneuvon rekisterinumeron perusteella etsimään siihen sopivat oikeat varaosat.

Verkkokaupassa All Right on puolestaan pystynyt itse määrittelemään haluamansa tuotepuun. Tuoteosastojen alta löytyy halutut alajaokset.

– Kuka tahansa löytää verkkokaupasta tuotteet helposti, esimerkiksi tietyn kokoisen renkaan. Olemme itse saaneet ratkoa, miten suodatus toimii.

Lisäksi myynti on mahdollista etävarastoista ja samaan tilaukseen useammasta eri varastosta, mistä tuotetta vain löytyy.

"Ei-insinöörin" kehittämä

All Rightin porukka on erittäin tyytyväinen.

– Meidän ei tarvitse avata lähes mitään muuta järjestelmää koko työpäivänä. Pupesoft on datapankki, jossa on kaikki tarvittava. Se on hieno järjestelmä, joka on tehty ihan suoraan meidän toimintaan.

Myös toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyys saa kiitosta.

– Pupesoft on hyvin looginen ja komennot ovat selkokielisiä. Se on oikeasti tehty normaalin ihmisen käyttöön eikä ole kuin insinöörin kehittämä. Käyttäjä ymmärtää, mitä tekee ja järjestelmä on ohjelmoitu taustalla tekemään loppuun sen, mikä on tarkoitus.

Pidämme tiiviisti yhteyttä SprintITin kanssa. Jos järjestelmään tarvitaan muutosta tai siellä huomataan bugi, se korjataan heti. Jos haluamme tilata uuden toiminnon, homma hoituu parissa viikossa. 

Björkin mukaan myös jatkuva dynaaminen yhteistyö SprintITin kanssa on suuri etu.

Dynaamisuus on se juttu!

Jaa

All Right Europe Oy

All Right Europe Oy on vuonna 1986 perustettu maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys, jonka tuotteita ovat moottoripyörä-, offroad-, moottorikelkka-, mönkijä- ja vesiurheilutarvikkeet ja -varusteet. Yritys harjoittaa myös vientiä Ruotsiin, Viroon, Venäjälle, Latviaan ja Liettuaan. www.allright.eu

Toimeksiannon scope

SprintIT myötäelää All Rightin toiminnassa tarjoten asiantuntemustaan kulloisiinkin tarpeisiin, kuten viimeksi verkkokaupan Google-optimointiin liittyen. Pupesoftiin on luotu All Rightille oma Motomanual-toiminto, johon päivitetään data Trafista automaatiota hyödyntäen. Toiminnanohjausjärjestelmä kattaa erittäin laajasti IT-tarpeet ja vain sähköpostiin ja palkanlaskentaan tarvitaan omat työkalut.

Suurin lisäarvo yhteistyöstä: Keskitetty tiedon hallinta säästää aikaa ja vaivaa verrattuna aiemmin käytössä olleisiin järjestelmiin. Kustannussäästöä syntyy siitä, että kaikki järjestelmätarpeet saadaan yhdestä ohjelmistoperheestä. SprintIT on aina valmiina toteuttamaan halutut muutokset ja korjaamaan huomatut bugit, ja halutut uudet toiminnot saadaan käyttöön nopeasti.


Case All Right

Kymmennen vuotta menestyksellistä yhteistyötä IT-järjestelmien parissa. 

SprintIT myötäelää All Rightin toiminnassa tarjoten asiantuntemustaan kulloisiinkin tarpeisiin, kuten viimeksi verkkokaupan Google-optimointiin liittyen. Pupesoftiin on luotu All Rightille oma Motomanual-toiminto, johon päivitetään data Trafista automaatiota hyödyntäen. Toiminnanohjausjärjestelmä kattaa erittäin laajasti IT-tarpeet ja vain sähköpostiin ja palkanlaskentaan tarvitaan omat työkalut.

Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample
Odoo CMS - Gallery sample

Mitä ERP-toimintoja on käytössä: CRM, myynti, osto, inventaario, kirjanpito, varastonhallinta, POS eli kassajärjestelmä, PupeShop-verkkokauppa, extranet, joka on integroitu futur-soft (ajoneuvomyynnin ohjelmisto), Motomanual

Käyttäjiä: 10 varsinaista käyttäjä tukkukaupan puolella, satoja extranet-jälleenmyyjäkäyttäjiä