Case Gymstick

Kuumin kuntokausi käsillä: Pupesoft-teknologia tukena

Syksyn sesonki alkaa näkyä saleilla ja kuuminta kuntokautta varten onkin Gymstickillä tehty jo pitkään töitä. Siksi onkin hyvä, että taustalla raksuttaa Sprintitin toimittama Pupesoft-teknologia, joka käsittelee tietoa laajoista massoista nopeasti ja tehokkaasti.

Gymstickillä on Suomessa kaksi liiketoiminta-aluetta. Liikuntapalveluiden rinnalle ovat nousseet 2000-luvulla kuntoiluvälineet, joiden voittokulku alkoi vuonna 2004 palkitusta Gymstick-innovaatiosta. Nykyään Gymstick on Suomen suurin kuntoiluvälineiden toimittaja, jolla on liiketoimintaa myös ulkomailla. Kotimaan toiminnoista vastaava myyntijohtaja Kari Vertio kertoo, että vuosi 2017 on ollut nousujohteinen ja kysytä tuntuu koko ajan vain piristyvän.

Räjähdysmäisesti kasvava kuluttajille suunnattu Treenikauppa on rakennettu Magento-alustalle ja se toimii Pupesoftin kanssa saumattomasti yhteen. Integraatiopinnat ovat tärkeitä siksi, että toiminnanohjausta tukeva Pupesoft-järjestelmä ulottuu varastoon, tuotehallintaan, postituksiin ja raportointiin. Urheiluvälineiden tilaajia on monenlaisia: kivijalkamyymälöitä, marketteja, kuntosaliketjuja ja urheiluopistoja. 

Sprintitin toimittama laaja-alainen toiminnanohjausjärjestelmä, kotimainen Pupesoft-teknologia on ollut jo muutamia vuosia Gymsticikin käytössä.

Teimme juuri tuoteryhmäuudistuksen. Saimme tehtyä muutokset verkkokauppaan kätevästi massa-ajoina.

Automaattinen tiedon syöttö säästää tallennuskuluissa. Jos vähittäiskaupan alalla toimivalla urheiluvälineiden tilaajalla on 170 liikettä ja asiakas tilaa suoraan jokaiseen kauppaan toimitettavaksi kahdesta 18 tuotetta, muodostuu tilausrivejä viikoittain paljon. Jos nämä kaikki naputeltaisiin järjestelmään yksitellen, niin aikaa kuuluisi useita tunteja pelkkään tallentamiseen.  Nyt taulukot ajetaan massa-ajoina sisään yhdessä hujauksessa. Koneellisessa tietojen käsittelyssä vältetään myös näppäinvirheet.

Ehdottomasti voin suositella Sprintitiä. Säästämme todella paljon resursseja automatisoimalla tuote- ja tilaushallinnan.

Asiakas saa automaattisesti toimitusvahvistuksen tavaran lähdettyä varastolta ja samassa viestissä on mukana tilauksen seurantakoodi. Uudistus, jonka myötä asiakkaat saavat seurantakoodit toimitusvahvistuksen yhteydessä on myös ollut erittäin hyödyllinen Vertion mukaan. " Raportointi ei voisi olla enää helpompaa".

Pupesoftista saa raportteja moneen tarpeeseen. Eri puolilta organisaatiota voi katsoa ajasta tai paikasta riippumatta, miten uuden hittituotteen myynti, vaikka puristuksien määrää laskevan Hand Gripin myynti on lähtenyt vetämään. Tietenkin järjestelmästä saa ulos kuukausiraportit tavanomaiseen tapaan. Myös kirjanpitoa voi tehdä samalla järjestelmällä, suoraan samasta tiedosta.

Koostetusta, ajantasaisesta tiedosta on ylivoimaisesti suurin apu kehitettäessä liiketoimintaa, Vertio toteaa lopuksi

Sprintit

Sprintit on vuonna 2014 perustettu osakeyhtiö, joka kehittää laaja-alaisia toiminnanohjausjärjestelmiä yrityksille ja yhteisöille. Sprintit työllistää tänään yli 20 henkeä ja sen liikevaihto oli vuonna 2016 noin miljoona euroa. Sprintitin voimakas kasvu perustuu Odoo- ja Pupsesoft-teknologian ketterään soveltamiseen sekä itseohjautuvaan yrityskultuuriin, jossa keskeisiä arvoja ovat ihmisten arvostus, osaaminen ja vapaus.