Tutustu uutisiin ja äänestä paras juttu!

Kutsumme kaikki uutiskirjeen lukijat kehittämään MOTIONia. Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan kaksi kertaa neljän Finkinon sarjaleffalipun erät.

Anna palautetta


Unifaun  päivittää logistiikan

SprintIT on solminut yhteistyösopimuken Pohjoismaiden johtavan kuljetusjärjestelmäratkaisujen toimittajan, Unifaunin kanssa.

SprintIT:n ja Unifaunin  y hteistyö avaa aikaisempaa laajemman palveluvalikoiman kuljetusten tilaamiseen ja seurantaan. Tämä helpottaa  kuljetusten hallintaa. Integroitu ratkaisu pois SprintIT:n asiakkailta turhia työvaiheita ja automatisoi arjen hallintaa. 

Tavarat saapuvat nopeasti, ajoissa ja hyvässä kunnossa tilaajilleen.

Lue lisää

Pupesoft lähti Kykylaaksoon

Tampereen ammattikorkeakoululla eli TAMKissa on kehitetty todentuntuinen oppimismalli, Kykylaakso, johon uudet opiskelijat pääsevät mukaan aloittaessaan liiketalouden opinnot. Mukana yhteistyössä ovat SprintIT ja Pupesoft.

Kykylaakso-oppimismallissa teoriaopintoja täydennetään  käytännön harjoittelun avulla itse perustamalla yritys tai tekemällä harjoitustöitä yrittäjille. Yhtenä oppimisympäristönä on Pupesoft-toiminnanohjaus. Se on avoimen lähdekoodin teknologia, jonka käytön tuki on osa SprintIT:n ja TAMKin yhteistyösopimusta.

Opinnot ja tekemällä oppiminen on integroitu sulavasti.

Lue lisää

Snowek luottaa Odoon

Snowek suunnittelee uuden vuosituhannen katujen huoltoon soveltuvia koneita, jotka kestävät käyttöä ja ovat kevyitä ja ympäristömyötäisiä. 

Ketterä koneiden suunnittelija ja valmistaja Snowek siirsi Odoon kaiken asiakas-, valmistus- ja varastotiedon. Ketterästi toimiva kasvava vientiyritys valitsi kumppanikseen SprintIT:n ja projekti tehtiin valmiiksi viidessä kuukaudessa. Myyntijohtaja Antti Nikkanen kiittelee Odoon ominaisuuksia ja pyrkii siihen, että jatkossa heillä on vain yksi ohjelma käytössä, ja se on Odoo.

Odoo on ohjelmistona valovuoden edellä muita.

Lue lisää


Transparentti talous

Ulkoisen ja sisäisen laskennan tuloslaskelmat ja taseet voidaan tehdä läpinäkyvästi. 

Yrityksen liiketoiminnan ja kannattavuuden kannalta oleelliset tunnusluvut saadaan automaattisesti jokapäiväseen käyttöön Odoosta. Budjetti- ja muiden poikkeamien seuranta onnistuu kätevästi nykyaikaisesta ohjelmistosta. 

Erota  numeromerestä se oleellinen.

Poraudu tietoon

Odoossa p orautuminen raportista dataan on mahdollista, koska i nfoikkuna laajenee aikasarjaraporttien ansiosta.

Lue lisää konsultti  Stefan Östmanin  ajatuksia raportoinnin kehittymisen tuomista mahdollisuuksista.

Lue lisää


Big Data -trendit 2018

Big Dataan eli laajoihin tietomääriin perustuva analytiikka antaa sen hallitseville yrityksille etumatkaa. Sokerina pohjalla Odoon vinkit datan hallintaan.

Big Datassa on kyse siitä, että  laaja määrä tietoa muutetaan faktoiksi, analyyseiksi ja siitä johdon näkemyksiksi sekä menestyshankkeiksi. Tänä päivänä ympäri maailmaa jo  kuusi miljoonaa kehittäjää työskentelee päätoimisesti Big Datan kimpussa.

80 prosenttia haluaisi johtaa tiedolla, mutta siinä onnistuu alle 40 prosenttia yrityksistä ja yhteisöistä.

Lukujen murskaaminen on jo lähes puolelle yrityksistä arkipäivää. Odoon avulla yrityksen tiedot ovat yhdessä paikassa, eivätkä hajallaan pistemäisissä sovelluksissa, joiden kautta ei saa tasajalkaa pomppimallakaan näkymää koko arvoketjuun. 

IoT:n kerää dataa

Myös IoT eli esineiden internet on teollisuudessa tätä päivää. Siihen ei ole vielä kovin selvää näkymää, milloin tavallinen kuluttaja tulee hyötymään esimerkiksi Google Home’n kaltaisista kodin elekroniikkaan liittyvistä palveluista. Kuitenkin se aika, jolloin joku muutkin kodinkoneet kuin läppäri on yhteydessä internetiin, ei ole kaukana. 

Internetissä on Gartnerin mukaan jo  yli 20 miljardia esinettä. Silloin, kun perheen jääkaappi ja makuuhuoneen herätyskello on yhteydessä nettiin lisääntyy varmasti myös kasvava kiinnostus kodinelektroniikan tietoturvaan.  Esineiden internetin kehitystä kannattaa alkaa seuraamaan omalla toimialallaan jo tänään. 

Sokerina pohjalla: TechHack 

Näin syötät suuria määriä dataa Odoon.

avaa esitys


Kiinnostuitko? 

Hanki lisätietoa ajankohtaisista teknologia-aiheista meidän asiantuntijoiltamme. 

Me olemme SprintIT - Experts in Motion.

  Ota yhteyttä


 Attach a file