Vilkas ja Sprintit yhteistuotteistus verkkokauppiaille

- Sprintit toiminnanohjauspalvelu verkkokaupan tueksi

Vilkas Group ja Sprintit Oy ovat toteuttaneet verkkokauppiaille uuden palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät markkinoilla erinomaisesti menestynyt Vilkas-verkkokauppa ja maailmalla laajalle levinnyt  Odoo-liiketoimintasovellus.

Tule kanssamme Toiminnanohjaus-talkoisiin tutustumaan järjestelmään ja nauttimaan rahanarvoisista talkooeduista!

Kuluuko kiireinen arkesi rutiinien pyörittämiseen?

Paljonko menetät kauppaa, kun tuotteet ovat päässeet loppumaan varastosta?

Syökö varastosaldojen päivitys liikaa aikaa verkkokaupan myynnin edistämisestä?

Ylläpidätkö tuotetiedot manuaalisesti ajantasalla useissa eri järjestelmissä?
 

Odoo-toiminnanohjauspalvelun avulla keskityt olennaiseen eli liiketoimintasi kehittämiseen 

Sprintit tarjoaa tehokkaan toiminnanohjauspalvelun, jolla suoraviivaistat toimintatapojasi ja säästät samalla aikaa ja rahaa. 

 • Korvaat Excel-taulukot automatisoidulla ja ajantasaisella varastonhallinnalla. 
 • Ostotoimintojen avulla hoidat tuotteiden hankinnan ja luot automaattisia ostosääntöjä varmistaaksesi tuotteiden saatavuuden. Syötä tiedot vain yhteen paikkaan ja ajantasainen tieto on aina helposti saatavilla. 
 • Raportointitoiminnoilla analysoit esimerkiksi asiakas- ja tuotekohtaisen myyntisi ja perustat päätöksesi tietoon.

Palvelun toiminnallisuudet 

Ratkaisu tarjoaa erinomaiset työvälineet verkkokaupan menestykseen ja täyttää tarpeet myös liiketoiminnan kasvaessa. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat Vilkas-verkkokauppa ja perinteisen myymälätoiminnan tueksi tarvittavat toiminnallisuudet:

 • Tiedonhallinta​
 • Ostojenhallinta
 • Varastonhallinta
 • Kassapääte
 • Raportointi
Käyttöliittymänä toimii normaali web-selain ilman asennettavia lisäosia, joten palvelu on käytettävissä missä vain. Palvelukokonaisuus on valmiiksi liitetty Vilkkaan tarjoamaan verkkokauppapalveluun. Lue lisää palvelusta!
 


 

Tule mukaan maksuttomiin toiminnanohjaustalkoisiin ja hanki Sprintit toiminnanohjauspalvelu ilman erillistä käyttönottomaksua!

Kasvatimme Vilkkaan talkoovalikoimaa toiminnanohjauspalvelun käyttöönottoa tukevilla toiminnanohjaustalkoilla. Odoo-talkoita järjestetään Helsingissä ja Tampereella. Talkoissa käymme läpi toiminnanohjauspalvelun ja Vilkas-verkkokaupan välisen työnjaon sekä järjestelmän perustoiminnot koko businessprosessin osalta. Tämän jälkeen osallistujille on varattu vapaata aikaa perehtyä itse järjestelmään Sprintit ja Vilkkaan avustuksella. Talkoisiin osallistujat saavat toiminnanohjauspalvelun ilman käyttöönottomaksua! 

Yhteystiedot ja talkoiden aikataulu

Helsinki:  HUB13
Kaisaniemenkatu 13, Helsinki

Tampere: Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1

Talkoiden aikataulu on klo 9.00-18, sisältäen kahvin ja pientä purtavaa. Erillinen lounastauko pidetään iltapäivällä.
Katso seuraavat talkoopäivät ja ilmoittaudu talkoisiin!

Odoo-toiminnanohjauspalvelun hyödyt käyttäjälle

Järjestelmän hankintapäätöksen tulisi aina perustua liiketoiminnallisiin hyötyihin ja aikaisempaa tehokkaampaan tapaan toimia.

 • Keskittämällä ja integroimalla tiedonhallinnan automatisoit toimintoja sekä vähennät manuaalisen työn määrää

 • Nopeutat ja tehostat yrityksesi toimintaa 

 • Reaaliaikaisen tiedon avulla palvelet asiakkaitasi aikaisempaa paremmin 

 • Helpon ja tehokkaan raportoinnin ansiosta perustat päätöksesi tietoon: optimoit varastosi, tuotevalikoiman ja hinnoittelupäätökset

 • Tehokkaalla ja skaalautuvalla tiedonhallinnalla mahdollistat yrityksesi kasvun myös tulevaisuudessa

Kuusi ohjetta verkkokauppiaan ERP-projektin ohjaamiseksi oikeille raiteille

Miten voit vastata kysynnän kasvuun ja tehokkaasti skaalata liiketoimintaasi, katerakenteen kärsimättä? Hommien määrä kasvaa, mutta uuden henkilöstön palkkaaminen tuntuu isolta riskiltä? Keskeinen keino liiketoiminnan skaalaamiseksi on automaation lisääminen tietotekniikan keinoin.

Lue lisää blogistamme:Kuusi ohjetta verkkokauppiaan ERP-projektin ohjaamiseksi oikeille raiteille


Referenssit

Suomen Automaalit.net Oy

Sprintit räätälöi yhdessä Vilkkaan kanssa Suomen Automaalit.netin tarpeisiin moniverkkokaupan ja kivijalkakaupan kattavan taustajärjestelmän.

“ Teidän sitoutuminen ja osaaminen on tehnyt meihin kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen. Teidän toimintanne tuottaa asiakkaillenne palvelulupauksenne mukaista kustannustehokasta ja käyttäjäystävällista ERP-palvelua. Lisäksi haluan kiittää teitä aikataulussa pysymisessä. Kiitos. “

- Markku Korkiakoski, CTO

Confetti Oy - Rakkaudesta Juhliin

Yrityksen volyymien kasvaessa Confetilla etsittiin toiminnanohjausratkaisua verkkokaupan taustaprosessien tueksi. Tärkeimpänä oli automatisoida oston ja varastonhallinnan prosesseja sekä parantaa tuotetiedon hallintaa.
 
"Confetti on pystynyt Odoo ERP-järjestelmällä lyhentämään ostotilausten tekemiseen käytettävää aikaa yli 50 %. Laskutusprosessissa päästään myös noin 50 % vähemmällä työmäärällä entiseen verrattuna. Lisäksi käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä Odoon käyttöliittymän helppouteen ja selkeyteen."

Minna's Mat Oy

Sprintit ja Vilkas toteuttivat laadukasta luomu- ja lähiruokaa myyvälle Minna's Mat Oy:lle verkkokaupan ja kivijalkamyymälöiden taustalle kattavan järjestelmän helpottamaan koko business-prosessin hoitamista ja mahdollistamaan tulevaisuuden kasvun.

Katso lisätietoa verkkokaupan referensseistä!

Katso myös muut referenssimme!