SprintIT

SprintIT kehittää asiakkaidensa kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. SprintIT on yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Me olemme tunnettuja taitavista kehittäjistä sekä halusta räätälöidä juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjauksen ratkaisu. SprintIT haluaa muuttaa koko ohjelmistomarkkinaa ketterien avoimen lähdekoodin sovellusten avulla. Tänään SprintIT:llä työskentelee yli 30 kokenutta asiantuntijaa sen liikevaihdon noustessa yli kahteen miljoonaan euroon.

Odoo CMS - a big picture


Mission

Our mission is to change the software market by providing the best open source applications as the base of our customer's business. 

Vision 2020

Open code based software solutions are recognized as an option in all major enterprise and community information systems projects.

Sprint is Finland's leading provider of open source code-based systems and the most desirable employer in open code technologies.

We have released a number of open industry applications that we challenge from the traditional bulk suppliers.

Odoo image and text block

COSS ry

COSS on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien rajapintojen ja avoimien standardien edistämiseksi. COSS:n tarkoituksena on auttaa jäseniään luomaan menestystä avoimuudella. SprintIT on COSS ry:n jäsen.

>> More

Odoo image and text block

AA-luottoluokitus

Sprintit on saanut Bisnoden AA-luottoluokituksen, eli hyvän luottokelpoisuuden vuonna 2016. Tähän yltää vain 25 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

For more information

Chandni Gandhi
ERP-konsultti, projektipäällikkö
Eila Sillanpää
Project Manager / Senior Consultant
Esa Haapa-aho
Project Manager / Senior Consultant
Harri Matero
ERP Expert
Johan Tötterman
Project Manager / Senior Consultant
Joni Kahila
Konsultti
Jussi Lehto
Helpdesk asiantuntija / Support specialist
Kirsti Leppämaa
ERP-konsultti, projektipäällikkö
Konsta Aavaranta
Financials Manager
Kush Gandhi
System Analyst (Odoo)
Leo Kylmä
ERP-konsultti, projektipäällikkö
Marko Happonen
Partner
Nestori Törmä
Project Manager / Senior Consultant
Olli Björkqvist
Helpdesk asiantuntija / Support specialist
Petri Heino
Partner
Petri Riski
System Architect and Business Advisor
Roy Nurmi
Partner
Sami Nurmisto
Project Manager / Senior Consultant
Stefan Östman
Konsultti
Tomi Tiiri
ERP-konsultti, projektipäällikkö
Tony Selkamo
ERP-konsultti, projektipäällikkö
Vladi Valtteri Parsonen
Helpdesk asiantuntija / Support specialist

Sprintit values

Agile
We are transparent, learning and self governing in all cooperation with our external and internal interest groups. Our clients are the core of our organization. 

Professional
Our capable personnel is the companys success' cornerstone. We have shown the world that we can, but we always want to learn more.

Reliable
Our services reflect the quality that our savvy personnel can provide. We make ethically sustainable solutions and regarding our personnel and our work.

Easy
In our client experience we aim to make it feel easy to deploy and use the software services we provide.

Team
We do marvellous things together, internally in teams and externally together with the client.

Petri Heino

Partner

Petrillä on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan johtotehtävissä. Petri vastaa Sprintit Oy:n hallituksen toiminnasta.

Petri on johtanut useita vuosia myyntitoimintaa ja vastannut merkittävän suomalaisen teleoperaattorin myynnin tuen toiminnasta. Telekommunikaatioalan lisäksi Petrillä on kokemusta muun muassa rakennus-, kiinteistö-, energia- ja vähittäiskaupan toimialoilta. Petri pelaa lätkää, eli kiekko päätyyn ja menoksi! 

petri.heino at sprintit.fi, p. 050 537 8602

Roy Nurmi

Partner

Roylla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Roy vastaa ohjelmistokehitysprosessista ja kumppanisuhteista. Lisäksi Royn vastulla on asiakasprojektien tekninen läpivienti, arkkitehtuurisuunnittelu ja integraatiot.

Roy on toiminut monipuolisissa tehtävissä kaupan ja valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus- ja integraatioprojekteissa. Roy perehdyttää tiimiläisiä myös vedenalaisen maailman hienouksiin sukellus- ja vesipalloharrastusten kautta.

roy.nurmi at sprintit.fi, p. 050 560 0236

Marko Happonen

Partner

Markolla on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä liiketoiminnan kehittämisen ja toiminnanohjauksen parissa. Markon vastuulla on yrityksen operatiivinen kehitys. Lisäksi hän vastaa asiakasprojektien ketteristä toteutusmalleista ja toteutuksien johtamisesta.

Marko on toiminut eri tehtävissä Suomen johtavien paperi-, metalli- ja kemianteollisuuden sekä tukkukaupan yritysten toiminnanohjausprojekteissa. Marko ei koske toimiston kahvikoneeseen, mutta pitää huolta kello neljän teehetkestä.

marko.happonen at sprintit.fi, p. 050 352 3296