Goodion kokemuksia Odoosta ja SprintITstä

Public Channel / Asiakaskokemuksia

Goodio käyttää Odoota muun muassa suklaatehtaansa tuotannon ohjaamiseen. Lue esitteestä Goodion kokemukset Odoosta ja SprintIT:stä.

Share on Social Networks

Share Link

Use permanent link to share in social media

Share with a friend

Please login to send this document by email!

Embed in your website

Select page to start with

1. Goodion Anton i Ahlstedt ja Anni Kallio : ”Ilman SprintIT :tä ja Odoota meillä olisi kaaos” Kun helsinkiläisen Goodio - suklaatehtaan liiketoiminta kasvoi nopeasti , osoittautui yrityksen vanha ERP täysin toimimattomaksi. Goodio halusi liittää liiketoiminnanohjausjärjestelmäänsä muun muassa tuotantopuolen sekä tulevaisuudessa verkkokaupan. Ohjelmistoksi valikoitui monipuolinen ja räätälöityvä Odoo ja sen toimittajaks i Suomen ainoa Gold - tason Odoo - p artneri , SprintIT.

3. – Odoo on täysin räätälöitävissä ja sinne pystyy koodaamaan ihan kaiken, mitä voimme liiketoiminnassa mme tarvita. Se on todella kattava. Se oli suurin syy, miksi me valitsimme Odoon, Kallio perustelee. Odoo pysyy kasvussa mukana Koska Odoo on täysin muokattavissa tarpeiden mukaan, tulee se Kallion mukaan myös pysymään Goodi o n kasvussa mukana. – Jos me kasvaisimme yhtäkkiä vaikka kymmenkertaisiksi, Odoo pysyy varmasti mukana. Meillä on myös tulevaisuudelle paljon suunnitelmia, jo issa käytämme Odoota, kuten verkkokaup pamme . Sen voi nimittäin liittää nykyisen järjestelmään, Kallio kertoo. Kun Kallio ja Ahlstedt miettivät, millaista heidän arkensa olisi ilman Odoota, yksi sana nousee molemmille mieleen. – Kaaos. Ilman Odoota meil lä olisi kaikki paperilla tai Exceleissä. Se olisi kaaos, kaksikko ilmaisee . ”SprintIT on aina tavoitettavissa” Goodio arvostaa SprintIT:n asiakaslähtöisyyttä ja palvelua. – Jos jotain ongelmia tulee, saamme sieltä aina apua nopeasti. Puhelimella heidä t saa heti kiinni, Kallio aloittaa. – Se on ihan totta. SprintIT on aina tavoitettavissa. Lisäksi ohjelma antaa usein virhekoodin, jonka voi suoraan liittää sähköpostiin. Sen avulla he pääsevät nopeasti käsiksi ongelmaan, Ahlstedt jatkaa. – SprintIT:ss ä parasta onkin asiakaspalvelu ja sen nopeus, Kallio summaa lopuksi.

2. Helsingin Kalliossa, kulttuuri historiallisen ”Leipätalon” uumenissa toimii vuonna 2015 perustettu Goodio - raakasuklaatehdas. Tehdas valmistaa käsin vegaanista ja gluteenitonta luomusuklaata, jota myydään m uun muassa S - ja K - ryhmän kaupoissa, Ruohonjuurissa sekä monissa pienemmissä kaupoissa. Tänä päivänä Goodio on laajentamassa toimintaansa Yhdysval t oihin. Kasvavan yrityksen vanha ERP tuli tiensä päähän ja uudeksi ohjelmistoksi valikoitui Odoo, jonka Suomen johtava toimittaja on SprintIT. – Vanhaa ja uutta järjestelmäämme ei voi edes laittaa samalle viivalle. Odoossa on paljon elementtejä, joita vanhassa ei ollut. Vanhassa järjestelmässä ei ollut esimerkiksi lainkaan tuotantoa, selvittää Goodion Production Manager Anton i Ahlstedt . – Vanha järjestelmä ei enää vastannut tarpeitamme. Tarvitsimme tarkemman järjestelmän, jossa on paljon parempi seurattavuus ja jäljitettävyys. Odoo on myös paljon modernimpi ja tehokkaampi, Goodion Operations Coordinator Anni K allio jatkaa. Räätälöitävyys on ehdottomasti tärkeintä Goodiolle SprintIT:n valikoituminen Odoon toimittajaksi oli Goodiolle helppo. – SprintIT on Suomen ainoa Gold - tason Odoo - toimittaja, joten valinta oli todella helppo, Kallio hymyilee. Ennen kuin ohjelmisto otettiin käyttöön, SprintIT osallistui vahvasti jo suunnitteluun. – He saivat alkupalavereissa nopeasti kopin meidän tarpeistamme ja katsoimme tuotannossa kaikki välivaiheet heidän kanssaan. He alkoivat heti jäsentelemään miten ohjelmiston vois i rakentaa ja tekivät meille ehdotuksia. Ohjelmisto on siis täysin räätälöity meitä varten, Alhstedt huomauttaa. Tällä hetkellä Odoo n kautta pyöri vät muun muassa Goodion tuotannonohjaus, lähtevät tavarat, taloushallinto sekä henkilöstöasiat.

Näkymät

 • 966 Total Views
 • 775 Website Views
 • 191 Embeded Views

Toiminnot

 • 0 Social Shares
 • 0 Likes
 • 0 Dislikes
 • 0 Comments

Share count

 • 0 Facebook
 • 0 Twitter
 • 0 LinkedIn
 • 0 Google+

Embeds 2

 • 1 88.99.78.50
 • 1 www.sprintit.fi