Odoolla hoidat kaikki yrityksen prosessit yhdellä ohjelmistolla. 

Tieto on yhdessä paikassa, kaikkien saatavilla, aina ajan tasalla.

Odoo on maailman nopeimmin kasvava ERP

Odoossa on kaikki, mitä tarvitset liiketoimintasi ohjaamiseen. Odoo on laaja-alainen ERP ja yritysohjelmisto, jolla hallinnoit lähes kaikkea mitä yrityksesi tarvitsee: taloutta, tuotantoa, varastoja, kenttätöitä, asiakasrekisteriä (CRM), myyntiä, projekteja, sopimuksia, vuokrausta, markkinointia ja HR-asioita. Myös yhdistysten jäsenrekisterin hallinta onnistuu Odoolla. 

Valittavanasi on maailmanlaajuisen yhteisön kehittämä maksuton Odoo Community tai laajempi ja versiotuettu Odoo Enterprise

Enterprise-versio on Odoo S.A.:n kehittämä ja ylläpitämä versio, jonka puitteissa tehdään paljon edistyksellistä kehitystyötä. Enterprise-version käyttäjillä on käytössään laajempi valikoima sovelluskaupassa (Odoo App Store) sekä tukipalvelut muun muassa versiopäivitysten yhteydessä. 

Kumman valitsetkin, Community- tai Enterprise-version, Odoo muuntautuu ammattilaisten käsissä monipuolisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit integroida Odoon myös mihin tahansa muuhun järjestelmään. Saat kovimmat tehot ja parhaimmat hyödyt irti Odoosta, kun hankit Odoo ERP-ohjelmiston palveluna

Lue lisää uusimmasta versiosta 15: Odoo haastaa markkinajohtajia

Lue lisää Odoon versiosta 14  Lue lisää Odoon versiosta 13  Lue eri tavoista ottaa Odoo käyttöön

Odoo on avoin ja riippumaton

Odoo ohjelmisto on kaikille avoin ja riippumaton yksittäisten toimittajien liiketoimintapäätöksistä. Se ei voi yht’äkkiä kadota maailmankartalta. 

Maailmanlaajuinen asiantuntijayhteisö kehittää jatkuvasti järjestelmää, mikä tekee siitä elinvoimaisen ja alati kehittyvän ratkaisun.  

Sinulla on aina saatavilla paikallinen tuki, jolla taas on käytössä laajan kansainvälisen yhteistyökumppaniverkoston osaaminen.  

Avoin lähdekoodi takaa, että teknologialla on jatkossakin vahva asema globaalissa kilpailussa.

Odoo kattaa kaikki yrityksesi tarpeet

Odoolla hoidat lähes kaikki yrityksen prosessit liideistä asiakastukeen, mitä ikinä välillä tapahtuukin.  Myös kirjanpito ja taloushallinto onnistuu Odoolla. Ohjelmisto skaalatuu ja kehittyy yrityksesi liiketoiminnan mukaan. Voit ottaa sovelluksia käyttöön vaiheittain - sitä mukaa kun tarpeesi kasvavat.

Jos jotain puuttuisi, Odoo on sujuvasti integroitavissa myös muihin ohjelmistoihin.  

Odoon perustoiminnallisuudet sisältävät satoja auditoituja moduuleita, ja Odoo App Storesta saat käyttöösi tuhansia Odoon kehittäjäyhteisön kehittämiä lisämoduuleita. Suuri osa näistä on täysin ilmaisia.  

Odoo on turvallinen

Koska Odoon koodi on avointa, on se myös laadukasta. Pitkään saatavilla olleet järjestelmät, kuten Odoo, on auditoitu monen ammattilaisen silmin ja mahdolliset turvallisuusaukot on paikattu. 

Avoin lähdekoodi ei eroa lisenssoitujen sovellusten tietoturvasta. Yhteydet ovat SSL-tunneloituja, kuten pankkiyhteydet, ja palvelu voidaan sijoittaa asiakkaan ympäristöön. Odoon käyttöoikeudet perustuvat käyttäjäryhmiin, joilla voidaan hallita pääsy eri tietoihin sekä olio- että kenttätasolla. Kaikki toiminnot edellyttävät vahvaa tunnistautumista. 

Odoo on laadukas

Odoo on erittäin  käyttäjäystävällinen. Sitä on kehuttu jopa intuitiiviseksi. Odoo räätälöityy asiakkaan tarpeisiin, ei päinvastoin. 

Avoin koodi on kaikille näkyvissä ja kehittäjillä ammattiylpeys omasta työstään. Mahdollisten ohjelmistovirheiden sattuessa, koko tuhatpäisellä kehittäjäyhteisöllä on mahdollisuus korjata se nopeasti.

Lue blogista lisää, millaisia hyötyjä saat avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksesta.

Laaja valikoima App Storessa

Standardi-moduulien lisäksi Odoo-yhteisö on tuottanut tuhansia lisämoduuleita, joihin voi tutustua Odoon sovelluskauppa Odoo App Storessa.

Suurin osa lisämoduuleista on ilmaisia. Odoon kumppaneiden eli partnerien tuottamista moduuleista osa on maksullisia.

Yksinkertaisimmillaan moduulit ovat pieniä lisätoiminnallisuuksia olemassa oleviin sovelluksiin. Laajimmillaan moduulit ovat niin kutsuttuja toimialavertikaaleja, jotka kattavat kokonaisen toimialan erityistarpeet. 

 
 

Tutustu Odoo-ilmiöön

Odoo on jo melkoinen ilmiö. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Odoo on yli 200 000 yrityksellä käytössä ja sitä käyttää  yli 7 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Odoo-käyttöönotoissa voi auttaa yli 1000 virallista partneria  120 maassa.  Odoolla on Googlessa hakuja enemmän kuin monilla vakiintuneilla perinteisillä ERP-järjestelmillä.

Näin oli elokuussa 2019, kun Petri Heino esitteli Odoota.  Mielenkiinnolla odotamme, miten luvut muuttuvat vuosien saatossa.

Me SprintIT:llä olemme lokalisoineet Odoota suomalaisille yrityksille sopivaksi muun muassa  erittäin laajalla taloushallinnon paketilla. Kaikki on valmista sille, että Odoo valloittaa myös Suomen.


200.000+ 
YRITYSTÄ KÄYTTÄÄ ODOOTA
 


7.000.000+ 
HENKILÖÄ KÄYTTÄÄ ODOOTA


1.000+ 
UUTTA ASIAKASYRITYSTÄ
JOKA KUUKAUSI


30.000+ 
SOVELLUSTA ODOO
APP STORESSA

Haluatko kuulla lisää?

Konsulttimme kertovat mielellään, mihin kaikkeen Odoo pystyy.

Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!