16000+

yritystä käyttää odoota

3700000+

henkilöä käyttää odoota

1000+

uutta asiakasyritystä joka kuukausi

16000+

odoo sovellusta

Odoo - maailman ladatuin liiketoimintaohjelmisto

Odoo on laaja-alainen ERP, johon saat talouden-, tuotannon- ja varaston hallinnan lisäksi CRM:n, projektien ja sopimusten hallinnan, markkinoinnin työkalut sekä HR-järjestelmän. Myös yhdistysten jäsenrekisterin hallinta onnistuu Odoolla. 

Valittavanasi on maailmanlaajuisen yhteisön kehittämä täysin ilmainen Odoo Community tai maksullinen Odoo Enterprise

Enterprise-versio on Odoo S.A.:n kehittämä ja ylläpitämä versio, jonka puitteissa tehdään paljon edistyksellistä kehitystyötä. Enterprise-version käyttäjillä on käytössään laajempi valikoima sovelluskaupassa (Odoo App Store) sekä tukipalvelut muun muassa versiopäivitysten yhteydessä. 

Kumman valitsetkin, Community- tai Enterprise-version, Odoo muuntautuu monipuolisesti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit integroida Odoon myös mihin tahansa muuhun järjestelmään.  Saat kovimmat tehot ja parhaimmat hyödyt  irti Odoosta, kun hankit Odoo ERP-ohjelmiston palveluna

Avoimeen lähdekoodin perustuvaa Odoota kehittää devaajat ympäri maailman

Odoo on avoin ja riippumaton

Odoo ohjelmisto on kaikille avoin ja riippumaton yksittäisten toimittajien liiketoimintapäätöksistä. Se ei voi yht’äkkiä kadota maailmankartalta. 

Maailmanlaajuinen asiantuntijayhteisö kehittää jatkuvasti järjestelmää, mikä tekee siitä elinvoimaisen ja alati kehittyvän ratkaisun.  

Sinulla on aina saatavilla paikallinen tuki, jolla taas on käytössä laajan kansainvälisen yhteistyökumppaniverkoston osaaminen.  

Avoin lähdekoodi takaa, että teknologialla on jatkossakin vahva asema globaalissa  kilpailussa. 

Modulaarisuuden ansiosta voit kehittää Odoota vähitellen

Odoo on modulaarinen ja joustava

Odoo skaalatuu ja kehittyy yrityksesi liiketoiminnan mukaan. Voit ottaa sovelluksia käyttöön vaiheittain - sitä mukaa kun tarpeesi kasvavat. Odoo integroituu myös hyvin sujuvasti muihin ohjelmistoihin. 

Odoon perustoiminnallisuudet sisältävät satoja auditoituja moduuleita, ja Odoo App Storesta saat käyttöösi tuhansia Odoon kehittäjäyhteisön kehittämiä lisämoduuleita. Suuri osa näistä on täysin ilmaisia.Lue  SprintIT:n ketterästä tavasta toimia

Etabloituneet avoimen lähdekoodin järjestelmät ovat turvallisia

Odoo on turvallinen

Koska Odoon koodi on avointa, on se myös laadukasta. Pitkään saatavilla olleet järjestelmät, kuten Odoo, on auditoitu monen ammattilaisen silmin ja mahdolliset turvallisuusaukot on paikattu. 

Avoin lähdekoodi ei eroa lisenssoitujen sovellusten tietoturvasta. Yhteydet ovat SSL-tunneloituja, kuten pankkiyhteydet, ja palvelu voidaan sijoittaa asiakkaan ympäristöön. Odoon käyttöoikeudet perustuvat käyttäjäryhmiin, joilla voidaan hallita pääsy eri tietoihin sekä olio- että kenttätasolla. Kaikki toiminnot edellyttävät vahvaa tunnistautumista. 

Tuhannet kehittäjät varmistavat Odoo-ohjelmiston laadun

Odoo on laadukas

Odoo on erittäin  käyttäjäystävällinen. Sitä on kehuttu jopa intuitiiviseksi. Odoo räätälöityy asiakkaan tarpeisiin, ei päinvastoin. 

Avoin koodi on kaikille näkyvissä ja kehittäjillä ammattiylpeys omasta työstään. Mahdollisten ohjelmistovirheiden sattuessa, koko tuhatpäisellä kehittäjäyhteisöllä on mahdollisuus korjata se nopeasti.

Lue blogista lisää, millaisia hyötyjä saat avoimen lähdekoodin toiminnanohjauksesta.

Lue  7 faktaa avoimen koodin ERP-ratkaisua harkitsevalle

Odoo App Storen valikoima kasvaa jatkuvasti

Odoo App store

Standardi-moduulien lisäksi Odoo-yhteisö on tuottanut tuhansia lisämoduuleita, joihin voi tutustua Odoon sovelluskauppa Odoo AppStoressa.

Suurin osa lisämoduuleista on ilmaisia. Odoon kumppaneiden eli partnerien tuottamista moduuleista osa on maksullisia.

Yksinkertaisimmillaan moduulit ovat pieniä lisätoiminnallisuuksia olemassa oleviin sovelluksiin. Laajimmillaan moduulit ovat niin kutsuttuja toimialavertikaaleja, jotka kattavat kokonaisen toimialan erityistarpeet.  Astu sisään Odoo AppStoreen


Odoo App Storen valikoima kasvaa jatkuvasti

Haluatko kuulla lisää?

Konsulttimme kertovat mielelään lisää mihin kaikkeen Odoo pystyy. Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.


 
 

Tutustu Odoo-ilmiöön

Petri Heino esitteli Odoo-ilmiötä COSS ry:n ja SprintIT:n yhdessä järjestämässä BisnesAamussa 28.8.2019. Katso tallenne!

Odoo on jo melkoinen ilmiö. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin. Odoo on yli 100 000 yrityksellä käytössä ja sitä käyttää yli 4 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Odoo-käyttöönotoissa voi auttaa yli 1000 virallista partneria 120 maassa. Odoolla on Googlessa hakuja enemmän kuin monilla vakiintuneilla perinteisillä ERP-järjestelmillä.

Näin oli elokuussa 2019. Mielenkiinnolla odotamme, miten luvut muuttuvat vuosien saatossa.

Me SprintIT:llä olemme lokalisoineet Odoota suomalaisille yrityksille sopivaksi muun muassa  erittäin laajalla taloushallinnon paketilla. Kaikki on valmista sille, että Odoo valloittaa myös Suomen.


Haluatko nostaa yrityksesi toiminnan täysin uudelle tasolle?

Tule Odoo asiakkaaksemme.