SprintIT Oy

Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Odoo Gold Partner

Kehitämme asiakkaidemme kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. Olemme yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Meidät tunnetaan taitavista kehittäjistä sekä halusta räätälöidä juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjausratkaisu.


SprintIT valittiin vuonna 2020  kolmen parhaan eurooppalaisen Odoo partneriin joukkoon. 

SprintIT arvot

Ketterä

Olemme läpinäkyvä, oppivia ja itseohjautuvia kaikessa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakas on organisaatiomme tiimien keskiössä.

Ammattitaitoinen

Osaava henkilöstö on yrityksen ja sen menestyksen kulmakivi. Olemme näyttäneet maailmalle, että me osaamme, mutta haluamme oppia aina lisää.

Luotettava

Meillä on laadukkaat palvelut, osaava henkilöstö ja teemme eettisesti kestäviä valintoja sekä henkilöstön että asiakkaiden kannalta katsottuna. Pidämme huolta henkilöstöstä.

Vaivaton

Asiakaskokemuksessa pyrimme siihen, että sovellusten käyttöönotto ja käyttö tuntuu helpolta ja vaivattomalta.

Joukkue

Saamme hienoja asioita aikaan yhdessä tehden. Teemme töitä sekä sisäisissä tiimeissä että yhdessä asiakkaan kanssa.

SprintIT:n  missio ja visio ohjaavat toimintaamme

Missio - ERP MADE EASY

Missiomme on muuttaa ohjelmistomarkkinaa tarjoamalla asiakkaidemme liiketoiminnan tukijalaksi parhaat avoimeen koodiin perustuvat sovellukset.

Visio

Avoimen koodiin perustuvat ohjelmistoratkaisut ovat tunnustettu vaihtoehto kaikissa merkittävissä yritysten ja yhteisöjen tietojärjestelmähankkeissa.

Sprintit on Suomen johtava avoimeen koodiin perustuvien järjestelmien toimittaja ja halutuin työnantaja avoimen koodin teknologioissa.

Olemme julkaisseet useita avoimia toimialasovelluksia, joilla haastamme perinteiset meitä paljon isommat toimittajat.

Odoo Gold Partner

Odoo partnerit ovat Odoo S.A.:n hyväksymiä strategisia kumppaneita. Gold Partner on korkein kumppanitaso. 

Odoo-ohjelmistojen  tarjoaminen on Gold Partnereiden liiketoiminnan ytimessä. Partnereilla on vankka kokemus Odoosta ja osaaminen on sertifioitua. Gold Partnerin kanssa ERP-projektisi on hyvissä käsissä.

SprintIT on Suomen ensimmäinen Odoo Gold Partner.

 

SprintIT on Suomen ensimmäinen Odoo Gold Partner

COSS ry - avoimuuden asialla

SprintIT on COSS ry:n jäsen. 

COSS on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii avoimen lähdekoodin, avoimen datan, avoimien rajapintojen ja avoimien standardien edistämiseksi. COSS:n tarkoituksena on auttaa jäseniään luomaan menestystä avoimuudella. 
 

SprintIT on COSS ry:n jäsen

Luottoluokitus AAA

SprintIT:n kanssa toimiminen on turvallista.  Kuulumme Bisnoden korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1. 

Suomalaisyrityksistä vain 3,5% yltää AAA-luokitukseen.  
Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luottoriski AAA-yritysten kanssa toimiessa on Bisnoden mukaan minimaalinen.