Odoo POS (kas­sa­jär­jes­tel­mä)


Odoo-kassajärjestelmän avulla tehostat toimintaasi ja parannat asiakastyytyväisyyttä.

Pyydä tarjous

Kassajärjestelmä, joka on kytketty ERPpiisi

Vähittäiskaupan tietojärjestelmissä kassajärjestelmä on usein liiketoiminnan keskiössä. Helppo ja nopea myynnin kirjaus sekä maksun vastaanotto ovat keskeinen osa hyvää ja sujuvaa asiakaspalvelua.

Yksinkertainen varastokirjanpito löytyy lähes kaikista kassajärjestelmistä. Jos sinulla on useampi myymälä, eli harjoitat ns. ketjuuntunutta kauppaa, ei riitä, että tiedät mitä yhden myyntipisteen hyllystä löytyy. Odoo kertoo sinulle, milloin kysyttyä tuotetta on tulossa lisää - tai jos tuote on omasta liikkeestä loppu, löytyykö sitä jostain toisesta saman ketjun myymälästä.

Odoolla hallinnoit koko myymäläverkostosi kaikkia toimintoja keskitetysti. Kehität myyntiä, hallinnoit kampanjoita, valikoimaa, ostoja ja tuotehinnoittelua yhdessä ja samassa järjestelmässä.


Toimivalla kanta-asiakasjärjestelmällä kasvatat uskollista asiakaskuntaa


Odoon kanta-asiakasjärjestelmällä parannat asiakastyytyväisyyttä, ja varmistat, että asiakkaasi palaavat kauppaasi säännöllisesti. Myyntitilanteessa voit hyödyntää tietoa asiakkaan aikaisemmista ostoista ja tarjota sopivia lisätuotteita. Jos kanta-asiakas haluaa palauttaa tuotteen, palautettava summa voidaan tallettaa hänen tililleen tulevaisuudessa tehtäviä ostoksia varten. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla seuraat asiakkaasi ostoja riippumatta siitä tapahtuiko ostos verkossa vai kivijalkamyymälässä. 

Odoo mahdollistaa kaupanpäällisten tai palkintotuotteiden tarjoamisen kampanjakohtaisesti tai vain tietyille kanta-asiakkaille. Sähköpostimarkkinoinnin sisällöt voit luonnollisesti räätälöidä asiakaskohderyhmittäin. Lahjakortin asiakas voi lunastaa valintansa mukaan kivijalkamyymälässä tai verkkokaupassa.

Erityisesti yritysasiakkaita palvellessa on kätevää, että laskun voi tarvittaessa luoda jälkikäteen ja tulostaa asiakkaan kassakuitille QR-koodin. Kuitille voidaan tulostaa myös ALV:t verokannoittain. 


Ajantasainen kirjanpito nopeuttaa ja parantaa päätöksentekoa


Odoossa kirjanpito päivittyy automaattisesti, kun kassaistunto suljetaan. Tämä nopeuttaa ja parantaa kauppiaan päätöksentekoa. Taloustieto on käytettävissä heti, eikä kuukausien päästä. 

Nämä kaikki, ja paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat käytössäsi, jos hyödynnät Odoon valmista kassapäätejärjestelmää. Odoo soveltuu niin aloittelevalle kauppiaalle kuin kauppaketjuun, jossa toimitusketjua hallitaan tarkasti alusta loppuun.

Tutustu Odooseen

Modernia teknologiaa avaimet käteen -periaatteella


Me tarjoamme kassajärjestelmän kokonaisuutena, joka sisältää ohjelmistojen lisäksi tarvittavat kassalaitteet.

Perustoimintoja varten tarvitset viivakoodilukijan, kuittitulostimen, asiakasnäytön ja kassalaatikon.  Korttimaksuja varten tarvitset Verifonen korttimaksupäätteen. Kassakoneena voit käyttää kosketusnäytöllistä laptop-tietokonetta, tablettia tai kassajärjestelmäkäyttöön suunniteltua erillistä kassatietokonetta.

Tarjoamme kaikille kassalaitteille asennus-, käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.

Ketjukaupan kassajärjestelmä kuntoon nopeasti, etänä

Nykyaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän ripeä käyttöönotto on mahdollista, vaikka projektin vastuuhenkilöt istuisivat Euroopan eri laidoilla. Toteutimme yhdessä erään asiakkaamme kanssa heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevan ERP-järjestelmän: vanha kassajärjestelmä korvattiin modernilla Odoo-järjestelmällä, mutta kustannusten säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi jo käytössä olevat hyvin palvelevat kassalaitteet säästettiin.  

Meidän ERP-konsulttimme ja asiakkaan Espanjassa istuva projektipäällikkö määrittelivät elokuun lopussa kauppaketjun tarpeet kivijalkakauppojen ja varastojen toiminnan ohjaamiseksi. Syyskuussa tiedot ladattiin uuteen järjestelmään ja jo lokakuussa pilotoitiin ensimmäisellä myymälällä. Marraskuun lopussa asiakkaan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään oli liitetty kahdeksan kivijalkakauppaa varastoineen ja kassajärjestelmineen. 

Haluatko palvella asiakastasi paremmin?

Ota yhteyttä, niin modernisoimme kassajärjestelmäsi nykypäivään!

Kokemuksia toimittamistamme Odoo-järjestelmistä vähittäiskaupoille


Olemme toimittaneet vähittäiskaupan toiminnanohjausjärjestelmiä jo yli 20 suomalaiselle vähittäiskaupalle. Suuri osa asiakkaistamme hyödyntää myös Odoon kassajärjestelmää
.

Tutustu vähittäiskaupan referensseihimme


Odoo tietää, milloin tarvitset tuotetäydennyksiä myymälään.

Halutessasi se myös tekee lisätilaukset automaattisesti tavarantoimittajillesi.

Kaipaatko vielä lisätietoa?

Klikkaa alta Odoon englanninkielisille sivuille.

Odoo kauppiaalle

KAUPAN RATKAISUT

Odoo ravintoloitsijalle

RAVINTOLARATKAISU

Lisälaitteet ja integroinnit

KATSO LISÄLAITTEET