Odoo Han­kin­ta


Odoon ostotoimintojen automatisoinnilla säästät aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä, kerromme miten!

Automatisoi ostotoiminta - maksimoi säästöt

Tehokas, mahdollisimman pitkälle  automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä  vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä lähettää tarjouspyynnöt puolestasi valikoidulle toimittajille. Aikaa vievä käsityö automatisoidaan, ja sinulle jää vain tarkistus.

Hankintajärjestelmässä pidät  kirjaa tavarantoimittajista ja hankittavista tuotteista sekä raaka-aineista . Näet kaikkien toimittajien tuoteluettelot, hinnat ja lisätiedot helposti. Teet älykkäämpiä ostopäätöksiä, jotka perustuvat sesonkiin ja tilauskantaasi. Seuraat tuotteen saatavuutta toimittajan varastossa ja tarkistat omien ostotilaustesi tilan. Voit jopa määritellä oman jälleenmyyntihintasi perustuen toimittajan hintoihin.

Saat parhaan hinnan  kilpailuttamalla  useita tavarantoimittajia. Pyydät tarjoukset, yhdistät myyjän vastaukset prosessiin ja vertaat ehdotuksia. Valitset parhaan tarjouksen ja teet ostotilauksen helposti. Raporttien avulla analysoit muun muassa jälleenmyyjien toimitusvarmuutta ja hintatasoa. Voit myös luoda hankintaehdotuksia myyntiennusteisiin perustuen Odoon ennustetyökaluilla.

Hankintaprosessi integroituu saumattomasti taloushallintoon. Laskujen tarkistus ja  maksaminen suoraan pankkiin onnistuu muutamalla klikkauksella. Voit laittaa maksuun useita laskuja kerralla. Myös laskujen kierrätys on mahdollista. 

Hankintakanavat voidaan myös integroida Odooseen helposti. Olemme toteuttaneet EDI-yhteyksiä jo useaan toimittajaportaaliin, joiden avulla sekä ostaminen että saavuttaminen on tehty helpoksi ja automatisoitu niin, että vain poikkeamiin tarvitsee puuttua käsin.

Tutustu Odooseen


Odoon hankintajärjestelmällä tehostat toimintaasi hallinnoimalla yrityksesi kaikkia toimipaikkoja ja varastoja yhdestä paikasta.

Tutustu Odoo hankintajärjestelmän ominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen ja visualisuuteen!

Odoo (in English)

Oletko valmis tehostamaan toimintaasi?


Ota yhteyttä niin jutellaan lisää Odoon hankintajärjestelmästä!