ERP konsulttimme kartoittaa tarpeesi,

minkä jälkeen saat kustannus- ja aikatauluarvion.  

Varaa konsultointiaika!

Toiminnanohjausjärjestelmä nopeasti käyttöön SprintIT:n avulla

Perinteisesti ERP-projektit mielletään raskaiksi, aikaa vieviksi ja kalliiksi hankkeiksi.

- Nykyisin sen ei tarvitse olla mitään näistä 

SprintIT:n kokeneiden ERP-ammattilaisten kanssa otat vaiheittain käyttöön juuri niitä Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän osioita, jotka ovat sinun liiketoiminnalle tärkeitä. 


ERP-asiantuntijapalvelut


Autamme sinua liiketoimintasi kehittämisessä ideasta ylläpitoon asti. 

Aloitamme yhteistyön luomalla yhteisen ymmärryksen siitä, mitä tavoittelemme. Kartoitamme liiketoiminnalliset tavoitteet, keskeisten liiketoimintojen kehityskohteet ja määritämme teille kriittiset toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuudet. 

Yrityksellesi nimetty kokenut ERP-konsulttimme, auttaa löytämään juuri teille sopivan ratkaisun Odoon laajasta ja jatkuvasti kehittyvästä tuotevalikoimasta. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi myös projektin jälkeen niin päivittäisessä käytössä kuin edelleen kehitystyössä.

Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 150 vuoden kokemus ERP ratkaisujen toimittamisesta eri toimialoille, kuten tukku- ja vähittäiskauppaan, valmistavaan teollisuuteen, asiantuntijaorganisaatioille ja järjestöille.


SprintIT:llä on vankka kokemus ERP järjestelmien käyttöönotosta, ylläpidosta ja kehityksestä

Varaa aika konsultiltamme. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään toimivimman ratkaisun.  

ERP käyttöönotto ketterästi Sprinteissä

ERP-käyttöönotto ketterästi

Vuosien pituiset ERP-projektit ovat historiaa, kun järjestelmän saa käyttöön viikoissa ja takaisinmaksu lasketaan kuukausissa.

SprintIT:n toimittamat ERP-toiminnanohjausjärjestelmät otetaan käyttöön ketterästi  vaiheittain. Tätä kutsutaan työskentelyksi sprinteissä.  

ERP-projektin toteutus sprintteinä minimoi riskit, kun mahdolliset virheet suunnittelussa tai toteutuksessa huomataan ajoissa. Sovimme toteutettavista ominaisuuksista yhteisissä työpajoissa ja projektitiimi toimittaa sinulle nopeasti protoja testattavaksi. 

 IT-arkkitehtimme varmistavat, että kokonaisuus pysyy hallinnassa. Huolehdimme tarvittavista integraatioista muihin järjestelmiin. Täältä löydät esimerkkejä tekemistämme integraatioista.

Voit ottaa eri toiminnallisuuksia käyttöön sinulle sopivassa järjestyksessä.  Usein asiakkaamme ottavat ensin käyttöön CRM asiakkuudenhallinnan ja myöhemmin varastonhallinnan tai kassajärjestelmän. Näin saat hyödyt käyttöösi nopeasti ja voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.Tuki ja ylläpito


SprintIT:n kanssa et jää yksin ERP projektin käyttöönoton jälkeen. 

Tarvittaessa opastamme kädestä pitäen henkilöstösi käyttämään järjestelmää ja hyödyntämään kaikkia ominaisuuksia tehokkaasti. Uuden oppimisesta ei tarvitse pelätä, sillä käyttöliittymä on visuaalinen ja opastava. Sitä on luonnehdittu jopa intuitiiviseksi.

Jokaiselle asiakkaalle on oma nimetty asiantuntijatiimi, joka on apunasi koko toiminnanohjausjärjestelmän elinkaaren ajan. Jos puutteita huomataan, ne korjataan ketterästi. 

Huolehdimme yhteistyössä kanssasi, että ERP-järjestelmäsi käyttö on sujuvaa, se palvelee yrityksesi muuttuvia tarpeita ja uudetkin työntekijäsi oppivat nopeasti järjestelmän sujuviksi käyttäjiksi.


SprintIT Odoo tuki
SprintIT kehittää Odoota jatkuvasti

Toiminnan kehitys jatkuu myös käyttöönoton jälkeen


Vaikka aktiivinen kehitysprojekti päättyy, olemme aina käytettävissäsi ja jatkamme ERP-ohjelmistosi kehittämistä edelleen. 

Digitalisaation aikana liiketoimintaympäristöt ja asiakkaiden vaatimukset voivat muuttua yllättävän nopeasti.  Haluamme, että voit aina tarjota oman toimialasi huippupalvelua. Siksi käymme säännöllisesti läpi mahdollisia uusia tarpeitasi ja tavoitteitasi sekä työstämme uusia liiketoimintaa tehostavia toimintatapoja. 

86,7% asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluumme  ja suosittelee mielellään SprintIT:tä. Haluamme varmistaa, että sinäkin olen tyytyväinen. Siksi kysymme usein, miten hyvin olemme onnistuneet. Siten pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin.


 Asiantuntijamme auttavat löytämään sinulle parhaimman etenemispolun matkalla kohti tehokasta liiketoiminnan ohjausta.