Integraatiot Odoossa


Arveluttaako hanskaako Odoo kaiken? Integraatioilla voit yhdistää lempiohjelmistosi Odooseen.

Pyydä tarjousIntegraatiot ja toimivat rajapinnat sujuviksi avoimen lähdekoodin avulla


Odoo taipuu melkein mihin tahansa, mutta joissakin tapauksissa on järkevää pitää kiinni jo pitkään käytössä olleista ja hyviksi havaituista toimivista ohjelmistoista. Tuotekonfiguraattori, verkkokauppa-alusta tai kirjanpitojärjestelmä ovat esimerkkejä ohjelmistoista, jotka joissakin tapauksissa halutaan integroida Odooseen.

Toteutamme myös asiakaskohtaiset API-rajapinnat kaikkiin toiminnallesi tärkeisiin tahoihin. Kysy lisää kehittämästämme Infusion-työkalusta, joka perustuu Odoon teknologiaan ja mahdollistaa aidosti verkostoituneen toimintatavan automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Infusionilla toteutetaan ketteriä integraatioita niin, että kaikki sanomavirrat, sanomamuunnokset ja virhetilanteet hallitaan suoraan Odoo-käyttöliittymästä. 

Toimittamissamme Odoo-toiminnanohjausjärjestelmissä on valmiudet muun muassa seuraaviin integraatioihin: 

    Suomalaiset pankit ja laskutusoperaattorit

    Monet eri verkkokaupat kuten Magento ja Vilkas ePages

   Kuljetusjärjestelmäratkaisut kuten nShift (Unifaun)

   Varastojen keräilyjärjestelmät kuten Devoca

   Automaattinen laskun perintä, integraatio Arvaton palveluun

Laskutusintegraatiokumppanina Apix

Olemme Apixin yhteistyökumppani ja meiltä löytyy valmiit rajapinnat sekä myyntilaskujen lähettämiseen että ostolaskujen vastaanottamiseen.

Myös ostolaskujen vastaanoton digitalisointi sujuu helposti. Avaamme liittymän ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ilmoittaa toimittajille uusi verkkolaskuosoite, sähköpostiosoite tai postiosoite paperilaskuille. Apix skannaa puolestasi ja lähettää laskut sähköisessä muodossa Odooseen.

Kauttamme voit nopeasti ja jouhevasti digitalisoida yrityksesi laskujen lähettämisen. Avaamme yhteydet puolestasi ja määrittelemme liittymät toimintaan. Apix hoitaa laskujen edelleen lähetyksen kunkin vastaanottajan tarpeen mukaan.
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Verkkokauppaintegraatiot

Odoossa on myös verkkokauppa. Jos et kuitenkaan vielä halua luopua nykyisestä sovelluksesta, meiltä löytyy valmiit rajapinnat useisiin verkkokauppoihin. Tuotetiedot siirtyvät vaivattomasti käytössäsi olevasta verkkokaupasta Odooseen. Liittymät mahdollistavat myös hinnastojen, asiakkaiden, varastosaldojen ja tilausten siirtämisen verkkokaupan ja odoo toiminnanohjausjärjestelmän välillä.

Lue lisää Odoon  verkkokauppasovelluksesta.

Kuljetusjärjestelmäintegraatio kumppanina Unifaun

Unifaun-järjestelmän edut suoraan Odoosta - automatisoi rutiinit!

Meillä on yhteistyösopimus Pohjoismaiden johtavan kuljetusjärjestelmäratkaisujen toimittajan Unifaunin kanssa. Unifaun toimittaa yrityksille toimittajasta riippumattoman kokonaisnäkymän tilattuihin kuljetuksiin ja auttaa hallinnoimaan koko logistiikkaketjua yhdestä lähteestä.

Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme kuljetusten tilaamisen ja seurannan suoraan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmästä kirjautumatta erikseen Unifaunin järjestelmään.
 
Unifaunin Odoo-integraatio on nykyisin tarjolla Odoo-käyttäjille suoraan myös Odoo Apps Storesta. Lataa  Odoo Unifaun Shipping Connector .

Integraatio varaston keräilyjärjestelmään kumppanina Devoca

Devoca  ja Odoo yhdessä varastossa.

Yhteistyömme Devocan kanssa mahdollistaa uudenlaisen kustannustehokkaan työskentelytavan yrityksiin, joissa hallinnoidaan varastoja.

Odooseen integroitavan Devocan monikanavaisen keräilyjärjestelmän avulla voit tehdä varastotyötä puhumalla, skannaamalla tai näppäilemällä. Järjestelmä vapauttaa kädet ja silmät varastokeräilyssä, jolloin työ nopeutuu ja on kokonaisuudessaan mielekkäämpää. Devocan keräilyjärjestelmä on integroitu Odoon varastonhallintaan ja sitä kautta koko liiketoiminnanohjausjärjestelmääsi. 

Automaattinen laskunperintä Arvato-integraatiolla

Yhteistyömme Arvato Financial Solutionin kanssa mahdollistaa Odoo-taloushallintopakettimme käyttäjille automatisoidut perintäpalvelut suoraan Odoosta!

Kun yritys keskittää kaikkien prosessien hoitamisen yhteen järjestelmään, se lisää valtavasti työn tehokkuutta. Tämän vuoksi olemme kehittäneet taloushallintopakettiimme integraation, joka mahdollistaa automaattisen perintäpalvelun, joka tuotetaan yhteistyössä Arvaton kanssa.

Integraation hyödyt Odoo-asiakkaillemme:

- Suora integraatio nostaa automaatiota
- Perintäasioiden seuranta reaaliaikaisesti 
- Ammattitaitoinen ja vastuullinen perintäkumppani

Arveluttaako hanskaako Odoo kaiken?

Integraatioilla voit yhdistää lempiohjelmistosi Odooseen