Odoo Va­ras­ton­hal­lin­ta (WMS)


Päivitetään varastonhallintajärjestelmäsi nykyaikaan Odoolla!

Ota yhteyttä

Modernilla varastonhallinnalla (WMS) logistiikka tehokkaaksi!

Käyttämälläsi varastonhallintajärjestelmällä on  yllättävän suuri merkitys liiketoimintasi kannattavuuteen. Jos käytät vielä exceleitä varastonhallintaan, jatka lukemista.

Kun asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on varastossa oltava aina riittävä määrä oikeita tuotteita, komponetteja tai materiaaleja. Toisaalta et halua sitoa turhaan pääomaa varastoon.


Varastonhallintajärjestelmällä ohjaat raaka-aineiden ja tuotteiden siirtelyä, vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja toimitusta kustannustehokkaasti. Odoolla hallinnoit yhdessä näkymässä useiden toimipaikkojen kaikkia eri tyyppisiä varastoja, kuten kylmä-, lämmin- ja eräpäivällisten tuotteiden varastoja. Odoo soveltuu niin suurten kuin pienten volyymien käsittelyyn sekä erilaisten tuotteiden ja materiaalien vaatimiin erityistarpeisiin.

Tutustu Odooseen

Tehokas varastonhallinta Odoolla

Varastonhallinnan kustannuksista jopa puolet voi olla henkilökustannuksia. Siksi on järkevää automatisoida mahdollisimman suuri osa varastonhallintaan liittyvistä prosesseista, kuten varastopaikkojen tai toimipisteiden väliset täydennykset. Järjestelmästä saatavan tiedon avulla optimoit varaston arvoa ja automatisoit varastonhallintatyöhön liittyviä rutiineja. Kun varastonhallintajärjestelmä keskustelee myynnin kanssa, voit tarvittaessa automatisoida myös ostotilaukset.

Varastonhallinnalla optimoit tuotteiden keräilypolut. Keräily sujuu luonnollisesti myös mobiilisti. Olemme lisäksi integroineet Odoon varastonhallintaohjelmistoon Devocan ääniohjattavat keräilylaitteet, mikä vapauttaa varastotyöntekijäsi kädet ja silmät itse työhön.

Tutustu integraatioihin


Keskitetty varastonhallinta - eroon exceleistä ja useista eri ohjelmistoista

Odoo varastonhallinnalla keskität varaston ja logistiikan hoitoon liittyvät tehtävät yhden järjestelmän alle. Näet yhdessä näkymässä kaikkien toimipisteiden kaikkien varastojen tilanteen. Odoossa sinulla on kaikki johtamiseen tarvittava tieto on aina ajan tasalla, oikeassa paikassa, oikeiden ihmisten nähtävillä - ja voit johtaa varastoasi ja liiketoimintaasi tietoon perustuen.

Webinaarissa kerromme, millaista on nykyaikainen ja tehokas varastonhallinta.  Demo-osuudessa näet konkreettisesti miten Odoossa varastonhallinta yhdistyy saumattomasti kaikkiin muihin liiketoimintaprosesseihin, joille ajantasaiset varastotiedot ovat tärkeitä, kuten myyntiin, ostoihin ja tuotantoon.

Katso webinaari täältäKatso webinaari


Kataikko toi varastokirjanpidon nykyaikaan Odoon avulla


Asiakkaamme Kataikon varastokirjanpidon ohjelmisto oli ennen hankalasti toimistosihteerin takana, ja viestintää käytiin ”lippulapuilla”. Odooseen siirtymisen jälkeen kaikilla työntekijöillä on näkymä asiakkaalle tarjottuihin tuotteisiin, hintoihin sekä toimitus- ja huoltotilanteeseen.

Nopeasti kasvava tukkukauppa kertoo saaneensa selkeää etua Odoosta ja sen kyvystä yhdistää ostot ja varastot myynteihin. Toimitusprosessi on nyt johdonmukainen ja läpinäkyvä.

Lue lisää Kataikon Odoo-kokemuksista

             Odoo varastonhallinta. 

             Päivitetään varastonhallintajärjestelmäsi nykyaikaan!