Odoo Verk­ko­kaup­pa

Odoo-verkkokauppa on osa Odoo-toiminnanohjausjärjestelmää
- varastonhallintaan, kassajärjestelmään, tuotantoon ja taloushallintoon!

Pyydä tar​​jous

Jäähyväiset turhauttavalle ylläpitotyölle, tervetuloa kannattava kasvu!


Odoolla hoidat kaikki liiketoimintaprosessit saumattomasti ja sujuvasti yhdessä järjestelmässä. Et tarvitse kalliita ja hankalasti ylläpidettäviä eri järjestelmien välisiä integraatioita. Kaikkien moduulien saumaton yhteensopivuus mahdollistaa useiden ylläpitotehtävien automatisoinnin, ja rutiinityöhön käytettävä aika vähenee huomattavasti.


Varastonhallinta, ostot, myynti ja taloushallinto ovat esimerkkejä Odoon yli 70 moduulin valikoimasta, jotka saat kaikki käyttöön yhdellä lisenssimaksulla perustaessasi Odoo-verkkokaupan.


Odoon kaikki moduulit keskustelevat keskenään. Verkkokaupan ostot päivittyvät automaattisesti ja reaaliajassa varastosaldoille, kirjanpitoon ja tarvittaessa ostoon tai tuotantotilauksille, jos valmistat tuotteet tilausperusteisesti.


Jos asiakas- ja tilausdataa käsitellään useissa eri järjestelmissä, se voi aiheuttaa kohtalokkaita ongelmia. Näin kävi maineikkaalle suomalaiselle kenkädesignerille, joka päätyi lopettamaan koko yritystoimintansa, koska datan hallinta eri järjestelmien aiheutti ylitsepääsemättömiä ongelmia.


Lue kenkädesigner Minna Parikan verkkokaupan tarina. 

Odoo kasvaa mukanasi


Samaa tahtia kun kasvatat ja laajennat verkkokauppaasi, lisääntyy myös hallinnoitavan datan määrä. Tuotevalikoiman laajentuessa tuotekuvausten, hinnastojen ja varastosaldojen ylläpidon määrä lisääntyy. Jos päivität tietoja useampiin paikkoihin, voi rutiinitöiden määrästä tulla liiketoimintasi kasvun este.


Odoossa päivität tiedon yhteen paikkaan, josta ne uivat tarvittaviin muihin paikkoihin, kuten varastoihin. On tärkeää, että verkkokaupan ostot päivittyvät reaaliajassa varastosaldoille. Silloin et koskaan myy ei-oota - tai mikä pahempaa - tuotteita, joita ei enää ole olemassakaan.

Odoo taipuu erikoisimpiinkin tarpeisiin SprintIT:n käsissä


Jos yritykselläsi on erityisiä vaatimuksia, ne on ratkaistavissa avoimen lähdekoodin Odoolla. Avoimen lähdekoodin järjestelmää voi nimittäin räätälöidä vapaasti. Tyypillisesti muokkauksia tarvitaan B2B-puolella, jossa ostajina voi olla kuluttajien lisäksi jälleenmyyjiä. Odoon verkkokauppa karsii myös hyvin tavanomaisen tilanteen, jossa yrityksellä on kaksi erillistä ylläpidettävää verkkokauppaa - toinen kuluttaja- ja toinen yrityspuolelle. 


Monissa B2B-verkkokaupoissa myytäviin tuotteisiin liittyy erityisiä rajoitteita tai asiakaskohtaista hinnoittelua. Erään asiakkaamme verkkokaupassa myydään luvanvaraisia tuotteita, joiden hinnat saavat tulla näkyviin vasta tietyssä oston vaiheessa. Tällaisten räätälöintien tekeminen on meidän sprinttereiden erikoisosaamista.

Valitsemalla verkkokauppa-alustan fiksusti minimoit kustannukset


Odoossa on kaikki yhdessä järjestelmässä. Kustannukset eivät karkaa käsistä edes toiminnan laajentuessa ja tarpeiden kasvaessa. Odoon edullisella käyttäjäkohtaisella lisenssihinnalla saat oikeuden käyttää kaikkia yli 70 moduulia. Voit ottaa niitä käyttöön vaiheittain itselle sopivassa tahdissa. 


Jotkin asiakkaamme ovat aloittaneet Odoon käytön verkkokaupasta ja laajentaneet Odoon käyttöä vaihe vaiheelta. Voit myös ottaa Odoon ensin käyttöön laajasti muissa toiminnoissa, ja lisätä verkkokaupan myöhemmin, kuten asiakkaamme Finn-ID teki.


Koska Odoo kattaa kaikki järjestelmätarpeesi, voit luopua hankalasti ja kalliisti ylläpidettävistä integraatioista. Huomattavan pennin säästät myös, kun henkilökuntasi voi keskittyä asiakkaiden palvelemiseen sen sijaan, että ylläpitävät nippelitietoa monessa eri järjestelmässä.

Katso videolta, miltä Odoo näyttää!


Odoo panostaa tällä hetkellä erittäin paljon verkkokauppamoduulin kehittämiseen. Se onkin jo varsin kilpailukykyinen markkinoiden tunnetuimpien verkkokauppa-alustojen kanssa.


Sen lisäksi, että nopeutta, käytettävyyttä ja visuaalisuutta parannetaan joka versiossa, tuo Odoo verkkokauppa-alustaansa jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia. Tuoreinta versiota käyttävät voivat myydä Odoo-verkkokaupassa tilauspohjaisia tuotteita kuukausihinnalla sekä vuokrata tuotteita. Tutustu Odoon verkkokauppa-alustaan!

Modernin ja hyvännäköisen verkkosivuston ja verkkokaupan rakentaminen Odoolla onnistuu keneltä tahansa.