Odoo 
Verk­ko­kaup­pa


Odoo-verkkokauppa on integroitu varastonhallintaan, kassajärjestelmään, toiminnanohjausjärjestelmään ja taloushallintoon.

Pyydä tarjous


Odoo on myös verkkokauppa! 


Kun otat käyttöön Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän, et tarvitse erillistä verkkokauppa-alustaa.  

Odoon voit ottaa käyttöön vähitellen, vaikka verkkokaupasta aloittaen. Näin ovat tehneet useat asiakkaamme,  esimerkiksi Cobello.

 
Lue lisää Odoosta


Tarjoa maailmanluokan asiakaskokemus

Verkkokauppasi tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat verkkokaupan valikoiman laajuus sekä asiakkaan käyttökokemus tuotteita vertaillessa, koriin kerätessä ja laskun maksamisessa.

Odoolla pystytät helposti visuaalisesti kauniin, toimivan ja modernin verkkokaupan. Odoo on toiminnallisuuksiltaan ja käytettävyydeltään kilpailukykyinen myös globaalisti tunnettujen verkkokauppatoimittajien järjestelmien kanssa. 


Verkkokaupan tuote- ja varastonhallinta tehokkaaksi

Nopeat toimitukset varmistavat, että asiakkaasi palaavat kauppaasi. Siksi on tärkeää, että varastosaldosi on aina kirjattu oikein. Kun kauppasi tuotevalikoima laajenee ja myyntivolyymit kasvavat, varastosaldojen hallinta manuaalisesti voi muuttua aikaa vieväksi ja hankalaksi.

Toimittamamme Odoo-verkkokaupparatkaisut integroidaan aina varastonhallintaan   ja osto- ja myyntiprosesseihin. Näin automatisoit exceleissä pyöritettävät ylläpitotehtävät ja varmistat, että verkkokauppasi ei myy ei-oota.

Myös Amazonissa myymäsi tuotteiden tiedot synkronoituvat suoraan Odooseesi Amazon Connectorin   avulla. 


Kustannussäästöjä verkkokaupan avulla

Lue, millaisia kustannussäästöjä elintarvikealan verkkokauppa saavutti ottaessaan käyttöön Odoon.   

Meidän toimittamamme Odoo on hyvä ratkaisu myös sinulle, joka olet kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmästä, mutta et ole halukas luopumaan nykyisestä verkkokaupastasi. Meillä on valmiina rajapinnat useisiin verkkokauppoihin.

Lue lisää integraatioistamme täältä

Tutustu Odoon verkkokauppa-alustaan 

Modernin ja hyvännäköisen verkkosivuston ja verkkokaupan rakentaminen Odoolla onnistuu keneltä tahansa! 

Katso, kuinka helppoa se on!


Odoo verkkokauppa 

Odoo toiminnanohjausjärjestelmä keskustelee sujuvasti verkkokaupan, varastonhallinnan ja kassajärjestelmän kanssa.