Haluatko vapauttaa aikaa paperinpyörittämisestä asiakastyöhön?

Ota yhteyttä, kerromme miten!

Toiminnanohjausjärjestelmä on asiantuntijaorganisaation väylä tehokkuuteen

Johda asiantuntijayritystäsi tiedolla mutun sijaan

Liiketoiminnan johtamisen ja bisnes-ennustamisen ei koskaan pitäisi perustua "musta-tuntuu" mutu-tietoon eikä valistuneisiin akateemisiin arvauksiin. Toiminnanohjausjärjestelmä tulee avuksi, jos haluat resurssoida projektit paremmin ja ennustaa liiketoimintaasi oikeaan tietoon perustuen.

Odoo toiminnanohjausjärjestelmän avulla ennustat liiketoimintaasi mutua tarkemmin. Voit perustaa ennusteesi myyntiputkesta ja projektikannasta yhdistettyihin tietoihin. Saat työmääräarviot suoraan järjestelmästä ja laskutus perustuu toteutuneisiin tunteihin.

Järjestelmän ansiosta voit keskittyä paperien pyörittämisen sijaan asiakkaaseen. Toiminnanohjausjärjestelmän käyttö tuo ryhtiä projektinhallinnan ja  tuotekehityksen lisäksi  päivittäisiin rutiineihin, kuten dokumenttien luontiin ja hallintaan, työajan kirjauksiin ja kululaskuihin. 


Kun kaikki tieto on yhdessä paikassa, työn tuottavuus nousee

Excel-viidakko vai kaikki tiedot samassa paikassa?

Odoo ERP-ratkaisuilla asiantuntijaorganisaatio pääsee eroon myös excel-viidakosta. Järjestelmällä hallitset niin prospektit kuin asiakkaatkin. Ohjaat asiakastyötä äärimmäisen tehokkaasti ja yksinkertaisesti.  Kaikki tiedot asiakkaasta löytyvät yhdestä paikasta  tietosuoja-asetusten vaatimuksia noudattaen.

Odoo tuo ryhtiä projektien hallintaan. Käyttöönotto on simppeliä. Avaat projektin järjestelmään ja ryhdyt kirjaamaan töitä. Laskutus hoituu suoraan tekemistäsi tuntikirjauksista ja matkalaskuista. Odoolla onnistuu myös verkkosivujen julkaisu ja markkinoinnin tehtävät.

Järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja saat perusprosessit käyttöön nopeasti. Voit ottaa Odoosta käyttöön valitsemasi osa-alueet ja loput voidaan integroida. Odoosta löytyy valmiina integraatio muun muassa kaikkiin yleisimpiin suomalaisiin taloushallinnon sovelluksiin.

SprintIT on auttanut useita asiantuntijayrityksiä toimimaan tehokkaammin Odoon avulla  

 
 

ODOO KYKENEE MYÖS HALLITUSRAPORTOINTIIN

-Case Spinverse, asiantuntijayritys, 60 henkilöä

 Spinverse hallinnoi asiakkuuksiaan ja projektejaan Odoo-järjestelmässä. Päivittäinen rutiinityö ja paperinpyöritys on vähäistä, sillä konsultit kirjaavat tuntikirjaukset suoraan Odooseen, jolloin myös tuntiperusteinen asiakaslaskutus hoituu lähes automaattisesti. 

Paljon matkustavat konsultit kirjaavat matka- ja kulukorvaukset niin ikään Odoossa.   Kahdensuuntainen Procountor-integraatio huolehtii taloushallinnon toiminnasta, mutta tuottaa tietoa kannattavuuslaskentaan.

Kaikki liiketoiminnan raportointi, ennustaminen ja budjetointi pohjautuu faktaan, joka saadaan ulos toiminnanohjausjärjestelmästä. Myös hallitusraportointi hoituu Odoon tuottamilla raporteilla.  

Lue lisää


PROJEKTIN LASKUTUS KUNTOON JA VERKKOSIVUT PYSTYYN NOPEASTI

- Case SprintIT

Pienen asiantuntijayrityksen oletetaan selviävän ilman toiminnanohjausta, eikä  ERP-järjestelmän hankinta ole usein päällimmäisenä mielessä. 

Me SprintIT:ssä päätimme jo alkumetreistä asti ohjata perusprosessejamme Odoo-toiminnanohjausjärjestelmässä. Ensimmäisestä laskusta lähtien tärkeimmät eli sopimustiedot, hinnat, verot, asiakastiedot sekä laskutettavat palvelunimikkeet on ylläpidetty Odoossa.

Perustimme kullekin projektille oman seurantakohteen jonne kirjaamme työtunnit. Tunnit siirtyvät automaattisesti asiakaslaskutukseen. Sisäiset ja asiakkailta laskutettavat kulut kirjaamme kululaskusovellukseen, josta kirjanpitäjämme hakee kuukauden päätteeksi tiedot ilman erillistä lähetysprosessia ja kuittiliiterumbaa. Kuitit on toki skannattu laskujen liitteeksi.

Verkkosivut julkaisimme Odoon päälle.  Kiitos monipuolisten ja tyylikkäiden valmismoduulien ja toiminnallisuuksien, joita kansainvä

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä >

Oletko sinäkin valmis johtamaan liiketoimintaasi tiedolla?

Kerromme, miten onnistut!