Kassajärjestelmä - tarvitsenko sellaista?

Kassajärjestelmä on paljon muutakin kuin rahastuspiste


Kassajärjestelmällä hallitset keskitetysti myymälöidesi tuotevalikoimaa, hinnoittelua ostotilauksia, kanta-asiakasjärjestelmää ja kampanjoita.


Point-of-Sales eli lyhyesti POS tarkoittaa kassa- tai rahastuspistettä. Kassapisteet voivat olla miehitettyjä tai miehittämättömiä. Kaupan kassa, itsepalvelukassa, parkkilippuautomaatti ja huoltoaseman maksuautomaatti ovat kaikki  kassapisteitä.

POS-järjestelmä eli kassajärjestelmä on paljon enenmän kuin rahastuspiste. Se on kokonaisuus, johon kuuluu ostosten rahastamiseen tarvittavien laitteiden lisäksi myös liiketoimintaasi ohjaavat ja toimintasi tuottavuutta parantavat ohjelmistot. 

Helppo ja nopea rahastus kassapisteellä on välttämättömyys vähittäiskauppiaalle. Järjestelmän käytön on oltava helppoa niin järjestelmää operoivalle henkilölle kuin asiakkaallekin. 

Mutta sujuva rahastus ei enää riitä, liiketoiminnan kehittämisen ja tuottavuuden maksimoimiseksi haluat myynnin kirjausten ja maksujen vastaanoton lisäksi hinnoitella tuotteet, hoitaa ostot tehokkaasti ja oikea-aikaisesti, seurata varastosaldoja, kirjata hävikkejä. Lisäksi liikkeenjohto  tarvitsee reaaliaikaista tietoa yrityksen toiminnasta ja sen kannattavuudesta selkeinä ja kattavina raportteina.

Nykyaikainen kassajärjestelmä sisältää kaiken tämän. Kassajärjestelmällä tarkoitetaankin nykyään yleisesti järjestelmää, jolla hallitaan kaikkia vähittäiskaupalle ominaisia prosesseja. Kassajärjestelmät alkavat  toiminnallisuuksiltaan jo muistuttaa ERP- järjestelmiä. Tai kuten Odoossa, ne ovat yksi ja sama ohjelmisto. 

SprintIT Retail  -Odoo kassajärjestelmä  soveltuu aloittelevalle kauppiaalle, mutta myös useiden myymälöiden ja paikallisvarastojen kauppaketjuille, joissa koko toimitusketjuja hallitaan tarkalla tasolla. SprintIT Retailissa kaikki muutokset, kuten hinnat ja varastosaldot, päivittyvät reaaliajassa kullekin kassapisteelle, verkkokauppaan ja myyntiraporteille.


Tutustu SprintIT Retail kassajärjestelmään.


 
 

Kassajärjestelmä kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin

Odoon kassajärjestelmä on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti myös ravintoloille ja kahviloille. Käyttöliittymä on fiksu ja helppokäyttöinen.  Voit käyttää kassaa iPadilla, Android tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Kassasi ei jäädy, vaikka tippuisit väliaikaisesti pois verkosta. 

Katso videolta, kuinka kätevä Odoo-kassa on


Helposti alkuun.

Pääset helposti alkuun SprintIT Retail Basic Suitella. Kaikkiin kassajärjestelmiin on saatavilla tuki- ja ylläpitopalvelut. Klikkaa auki tuotekuvaus ja hinnasto:  

Ota yhteyttä

Sprintit Oy, Sami Nurmisto
lokakuuta 2019 — 1477 katselukertaa Odoo Vähittäiskauppa