Referenssimme

Olemme kymmenen suurimman Odoo-toimittajan joukossa Euroopassa ja globaalisti TOP 12:ssa!

Tutustu tällä sivulla asiakasreferensseihimme toimialoittain. Pidempiin asiakastarinoihin sekä videoihin voit tutustua blogissamme! Mukana mm. Nanten-lattiapinnoitteet, Finn-ID, Plugit Finland, Quuppa, Neural DSP, Texa Turvaexpertit ja GPP Perimeter!

9Solutions Oy, 9Solutions Oy
9Solutions Oy, 9Solutions Oy Asiantuntijaorganisaatiot Tukkukauppa odoo verkkokauppa
9Solutions on oululainen paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. 9Solutions etsi verkkokaupparatkaisua, joka auttaisi heitä selkeyttämään ja tehostamaan järjestelmiin liittyvien komponenttien myyntiä. Toimitimme heille jälleenmyyjäkohtaisesti konfiguroitavissa olevan Odoon verkkokaupparatkaisun sekä CRM-järjestelmän. Lue lisää: 9solutions.com
Consult Lady Oy
Consult Lady Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Consult Lady maahantuo ammattilaisten käyttämiä ja suosittelemia korkealaatuisia kauneusalan tuotteita ja laitteita. He järjestävät myös huipputason koulutusta. Kouluttajina toimivat kosmetologit, joilla on laaja erikoisosaaminen. https://consultlady.fi/
Darment Oy
Darment Oy Tukkukauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Darment pitää huolen kylmästä. Darment tarjoaa ensiluokkaisia kylmätuotteita huollon, urakoinnin ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin.
Hokkipaino Oy
Hokkipaino Oy Valmistava teollisuus odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Paino- ja tulostuspalvelut, jälkikäsittely ja postitus, taitto ja suunnittelu. Lue lisää yrityksestä: hokkipaino.fi
Kokon Puutarha Oy
Kokon Puutarha Oy Valmistava teollisuus odoo verkkokauppa
Kokon Puutarha kasvattaa ja myy kukkia kuluttajillle ja kauppiaille, myös verkkokaupassa. Aiemmin yritys johti toimintaansa exceleillä. Tammikuussa puutarha teki päätöksen Odoosen siirtymisestä ja jo toukokuussa kukkien verkkokauppaa hallinnoitiin Odoossa. kokonpuutarha.fi/
Oy Esco Ab
Oy Esco Ab Tukkukauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Esco on johtava veneisiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman veneitä ja veneilytarvikkeita. Olit sitten harrastaja tai ammattilainen, Esco on luotettava kumppani veneilytarpeisiin.
Storen Väri Oy
Storen Väri Oy Tukkukauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Storen Väri Oy on täyden palvelun väriliike. Heillä on verkkokauppa sekä kivijalkaliikkeet Kokkolassa, Närpiössä ja Vaasassa. Valikoimaan kuuluu auto-, vene-, teollisuus-, talo- ja sisustusmaalit sekä varusteet ja tarvikkeet koko maalausprosessiin.
Suomen Korttipiste Oy
Suomen Korttipiste Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Karto halusi yhtenäistää ja tehostaa liiketoimintansa ohjaamista tiedolla. He valitsivat Odoo toiminnanohjausjärjestelmän ja SprintIT:n toimittajakumppaniksi.
Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän piiriin siirryttiin ketterästi, toiminne kerrallaan. Ensimmäisessä aallossa otettiin käyttöön asiakkuuksien hallinta, tuotetiedot, kaikki myyntiin, hankintoihin ja varastoihin liittyvät toiminnot sekä taloushallinnon ja henkilöstön johtamiseen liittyvät osiot. Vain 6 viikkoa aloituksesta avattiin jälleenmyyjille suunnattu verkkokauppa.
Toolpoint Oy
Toolpoint Oy Tukkukauppa odoo verkkokauppa
Vuonna 1988 Lahteen perustettu Toolpoint on suomalainen perheyritys, joka toimii ammattikäyttöön tarkoitettujen työkalujen maahantuojana.