Asiakkaidemme kokemuksia

Jo yli 100 yritystä on tehostanut toimintaansa  SprintIT:n
 ja avoimeen lähdekoodiin perustuvan ERP-järjestelmän avulla.

Cobello Oy Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
30-vuotias sisustusliike Cobello halusi tehostaa toimintaansa digitaalisilla ratkaisuilla. Tavoitteena oli vähentää kahden kivijalkamyymälän toimintaan liittyvää paperin pyörittämistä. Haaveena oli myös avata inspiroiva verkkokauppa. Tutkittuaan pitkään eri vaihtoehtoja Cobello valitsi digitoimittajakseen SprintIT:n ja teknologiaksi Odoon, jossa verkkokauppa ja kaikki yrityksen hallinnointiin liittyvät ERP-toiminnallisuudet toimivat saumattomasti yhteen. Ensimmäisenä valmistui upea verkkokauppa osoitteessa cobello.fi
Lue lisää
Iikan pyörävarikko / Mukke Oy Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Iikan Pyörävarikko otti Odoon käyttöön ensin itse käyttäen muutaman vuoden ajan pääasiassa kassa- ja varastonhallintaominaisuuksia. Huomattuaan Odoon helppokäyttöisyyden, ketteryyden ja sen tarjoamat mahdollisuudet kasvavalle yritykselle, tuli ajankohtaiseksi löytää kumppani, joka tuntee järjestelmän täyden potentiaalin. IIkan Pyörävarikko on pyöräilyn erikoisliike, jolla on toimipisteet Kuopiossa, Joensuussa ja Jyväskylässä. Yrityksellä on tällä hetkellä käytössä Odoo-kassajärjestelmä ja -varastonhallinta, pian Odooseen ollaan siirtämässä myös verkkokauppa, verkkosivut ja kirjanpito.
Karto Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Karto halusi yhtenäistää ja tehostaa liiketoimintansa ohjaamista tiedolla. He valitsivat Odoo toiminnanohjausjärjestelmän ja SprintIT:n toimittajakumppaniksi.
Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän piiriin siirryttiin ketterästi, toiminne kerrallaan. Ensimmäisessä aallossa otettiin käyttöön asiakkuuksien hallinta, tuotetiedot, kaikki myyntiin, hankintoihin ja varastoihin liittyvät toiminnot sekä taloushallinnon ja henkilöstön johtamiseen liittyvät osiot. Vain 6 viikkoa aloituksesta avattiin jälleenmyyjille suunnattu verkkokauppa.
Minorito Oy Vähittäiskauppa Valmistava teollisuus odoo verkkokauppa
B2B-myyntiin keskittyvä ravintolisien valmistaja Minorito halusi eroon varastonhallintaan, ostoihin ja myyntiin liittyvästä paperityöstä. Digitalisaatiokumppaniksi valikoitui SprintIT ja toiminnanohjausjärjestelmäksi Odoo, jota voi rakentaa ja täydentää itselleen sopivassa tahdissa. Viimeisimpänä kehitystyönä Minorito avasi aarjahealth.com-verkkokaupan kuluttaja-asiakkailleen.

Minoritolaiset kiittävät erityisesti SprintIT:n läpinäkyvää toimintatapaa. Projektin etenemistä ja laskutuksen kehittymistä on helppo seurata omassa asiakasportaalissa.
Parolan Rottinki Oy Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Kun Parolan Rottinki Oy halusi uutta piristävää ilmettä verkkokauppaansa, oli samalla hyvä hetki päivittää toiminnanohjausjärjestelmä nykyaikaan. Yhteistyökamppaniksi valittiin SprintIT ja teknologiaksi Odoo.
Odoolla hoidetaan nyt koko Parolan Rottingin myyntiprosessi verkkokaupasta myyntiin, laskutukseen ja kirjanpitoon. parolanrottinki.fi
Tarfi Oy Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Tarfilla oli kiireinen tarve ottaa käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä kolmessa kuukaudessa. SAPista haluttiin eroon sen jäykkyyden ja rajoittuneisuuden vuoksi. Tilalle valikoitui helposti muokattava ja kustannustehokas Odoo. Toteutuskumppaniksi haluttiin pitkäaikainen ja vakaa kumppani, jolloin kumppaniksi valikoitui SprintIT. Tarfi käyttää Odoota myyntiin, verkkokauppaan, asiakkuuksien-, varaston-, projektien- ja taloudenhallintaan. Logistica osto-ohjelma integroitiin Odooseen.