Odoon ostotoimintojen automatisoinnilla säästät aikaa ja rahaa

 

Automatisoi ostotoiminta - maksimoi säästöt

Tehokas, mahdollisimman pitkälle automatisoitu osto- ja hankintajärjestelmä vähentää manuaalista käsityötä ja inhimillisten erehdysten määrää. Järjestelmä vahtii varastosaldoja puolestasi. Kun hälytysrajat rikkoutuvat, hankintajärjestelmä lähettää tarjouspyynnöt puolestasi valikoidulle toimittajille. Aikaa vievä käsityö automatisoidaan, ja sinulle jää vain tarkistus.

Hankintajärjestelmässä pidät kirjaa tavarantoimittajista ja hankittavista tuotteista sekä raaka-aineista. Näet kaikkien toimittajien tuoteluettelot, hinnat ja lisätiedot helposti. Teet älykkäämpiä ostopäätöksiä, jotka perustuvat sesonkiin ja tilauskantaasi. Seuraat tuotteen saatavuutta toimittajan varastossa ja tarkistat omien ostotilaustesi tilan. Voit jopa määritellä oman jälleenmyyntihintasi perustuen toimittajan hintoihin.

Saat parhaan hinnan kilpailuttamalla useita tavarantoimittajia. Pyydät tarjoukset, yhdistät myyjän vastaukset prosessiin ja vertaat ehdotuksia. Valitset parhaan tarjouksen ja teet ostotilauksen helposti. Raporttien avulla analysoit muun muassa jälleenmyyjien toimitusvarmuutta ja hintatasoa. Voit myös luoda hankintaehdotuksia myyntiennusteisiin perustuen Odoon ennustetyökaluilla.

Hankintaprosessi integroituu saumattomasti taloushallintoon. Laskujen tarkistus ja  maksaminen suoraan pankkiin onnistuu muutamalla klikkauksella. Voit laittaa maksuun useita laskuja kerralla. Myös laskujen kierrätys on mahdollista. 

Hankintakanavat voidaan myös integroida Odoseen helposti. SprintIT on toteuttanut EDI yhteyksiä jo useaan toimittajaportaaliin, joiden avulla sekä ostaminen että saavuttaminen on tehty helpoksi ja automatisoitu niin, että vain poikkeamiin tarvitsee puuttua käsin.

Odoon hankintajärjestelmällä tehostat toimintaasi hallinnoimalla yrityksesi kaikkia toimipaikkoja ja varastoja yhdestä paikkaa yhtä aikaa

Tutustu Odoo hankintajärjestelmän ominaisuuksiin, helppokäyttöisyyteen ja visualisuuteen

Odoo (in English)