Arveluttaako, hanskaako Odoo kaiken?

Integraatioilla voit yhdistää lempiohjelmistosi Odooseen

Integraatiot ja toimivat rajapinnat sujuviksi avoimen lähdekoodin avulla

Odoo taipuu melkein mihin tahansa, mutta joissakin tapauksissa on järkevää pitää kiinni jo pitkään käytössä olleista ja hyviksi havaituista toimivista ohjelmistoista. Tuotekonfiguraattori, verkkokauppa-alusta tai kirjanpitojärjestelmä ovat esimerkkejä ohjelmistoista, jotka joissakin tapauksissa halutaan integroida Odooseen.Toteutamme myös asiakaskohtaiset API-rajapinnat kaikkiin toiminnallesi tärkeisiin tahoihin. Kysy lisää SprintITn kehittämästä  Infusion työkalusta, joka perustuu Odoo teknologiaan ja mahdollistaa aidosti verkostoituneen toimintatavan automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Infusionilla toteutetaan ketteriä integraatioita niin, että kaikki sanomavirrat, sanomamuunnokset ja virhetilanteet hallitaan suoraan Odoo-käyttöliittymästä.SprintIT:n toimittamissa Odoo-toiminnanohjausjärjestelmissä on valmiudet muun muassa seuraaviin integraatioihin: 


Suomalaiset pankit ja laskutusoperaattorit


Monet eri verkkokaupat kuten Magento ja Vilkas ePages

 

Kuljetusjärjestelmäratkaisut kuten Unifaun 

 

Varastojen keräilyjärjestelmät kuten Devoca

 

Automaattinen laskun perintä, integraatio Arvaton palveluun 

 

Laskutusintegraatio kumppanina Apix

SprintIT on Apixin yhteistyökumppani ja meiltä löytyy valmiit rajapinnat sekä myyntilaskujen lähettämiseen että ostolaskujen vastaanottamiseen.

Kauttamme voit nopeasti ja jouhevasti digitalisoida yrityksesi laskujen lähettämisen. Avaamme yhteydet puolestasi ja määrittelemme liittymät toimintaan. Apix hoitaa laskujen edelleen lähetyksen kunkin vastaanottajan tarpeen mukaan.

Myös ostolaskujen vastaanoton digitalisointi sujuu helposti. Avaamme liittymän ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ilmoittaa toimittajille uusi verkkolaskuosoite, sähköpostiosoite tai postiosoite paperilaskuille. Apix skannaa puolestasi ja lähettää laskut sähköisessä muodossa Odooseen.

 

SprintIT:llä on almiit rajapinnat laskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Verkkokauppaintegraatiot

Odoossa on myös verkkokauppa. Jos et kuitenkaan vielä halua luopua nykyisestä sovelluksesta, SprintIT:ltä löytyy valmiit rajapinnat useisiin verkkokauppoihin. Tuotetiedot siirtyvät vaivattomasti käytössäsi olevasta verkkokaupasta Odooseen. Liittymät mahdollistavat myös hinnastojen, asiakkaiden, varastosaldojen ja tilausten siirtämisen verkkokaupan ja odoo toiminnanohjausjärjestelmän välillä.

Lue lisää Odoon verkkokauppasovelluksesta.


Verkkokauppaintegraatiot löytyvät SprintIT:ltä valmiina

Kuljetusjärjestelmäintegraatio kumppanina Unifaun

Unifaun järjestelmän edut suoraan Odoosta.

Automatisoi kuljetusten arkirutiinit. SprintIT:llä on yhteistyösopimus Pohjoismaiden johtavan kuljetusjärjestelmäratkaisujen toimittaja Unifaunin kanssa. Unifaun toimittaa yrityksille toimittajasta riippumattoman kokonaisnäkymän tilattuihin kuljetuksiin ja auttaa hallinnoimaan koko logistiikkaketjua yhdestä lähteestä.

Yhteistyö mahdollistaa SprintIT:n asiakkaille kuljetusten tilaamisen ja seurannan suoraan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmästä kirjautumatta erikseen Unifaun järjestelmään. Myös vaarallisten aineiden kuljettamiseen tarvittavat asiakirjat on tulostettavissa suoraan järjestelmästä.
 
Unifaun Odoo-integraatio on nykyisin  tarjolla Odoo käyttäjille suoraan myös Odoo Apps Storesta. Lataa Odoo Unifaun Shipping Connector.


Saat Unifaunin järjestelmien edut suoraan Odoosta.

Integraatio varaston keräilyjärjestelmään kumppanina Devoca

Devoca ja SprintIT Odoo yhdessä varastossa.

SprintIT:n ja Devocan yhteistyö mahdollistaa uudenlaisen kustannustehokkaan työskentelytavan yrityksiin, joissa hallinnoidaan varastoja.

Odooseen integroitavan Devocan monikanavaisen keräilyjärjestelmän avulla voit tehdä varastotyötä puhumalla, skannaamalla tai näppäilemällä. Järjestelmä vapauttaa kädet ja silmät varastokeräilyssä, jolloin työ nopeutuu ja on kokonaisuudessaan mielekkäämpää. Devocan keräilyjärjestelmä on integroitu Odoon varastonhallintaan ja sitä kautta koko liiketoiminnanohjausjärjestelmääsi.

Varastonkeräilyjärjestelmä Devoca on integroitavissa Odooseen

Automaattinen laskun perintä Arvato-integraatiolla

Yhteistyömme Arvato Financial Solutionin kanssa mahdollistaa SprintIT Odoo taloushallintopaketin käyttäjille automatisoidut perintäpalvelut - suoraan Odoosta!

Kun yritys keskittää kaikkien prosessien hoitamisen yhteen järjestelmään, se lisää valtavasti työn tehokkuutta. Tämän vuoksi olemme kehittäneet SprintIT:n Odoo taloushallintopakettiin integraation, joka mahdollistaa automaattisen perintäpalvelun, joka tuotetaan yhteistyössä Arvaton kanssa.

Integraation hyödyt SprintIT:n Odoo asiakkaille:

- Suora integraatio nostaa automaatiota
- Perintäasioiden seuranta reaaliaikaisesti 
- Ammattitaitoinen ja vastuullinen perintäkumppani

Odoo text and image block