Haluatko palvella asiakastasi paremmin?

Ota yhteyttä, niin modernisoimme kassajärjestelmäsi nykypäivään!

Kassajärjestelmä, joka on kytketty ERP:iisi
Odoo kassajärjestelmän avulla tehostat toimintaasi ja parannat asiakastyytyväisyyttä

Vähittäiskaupan tietojärjestelmissä kassajärjestelmä on usein liiketoiminnan keskiössä.  Helppo ja nopea myynnin kirjaus ja maksun vastaanotto on keskeinen osa hyvää asiakaspalvelua.

Yksinkertainen varastokirjanpito löytyy useimmista kassajärjestelmistä. Ketjuuntuneessa kaupassa ei kuitenkaan riitä, että tietää, mitä löytyy yhden myyntipisteen hyllystä. Kauppaketjun järjestelmästä on löydyttävä tieto, milloin kysyttyä tuotetta on tulossa lisää. Tai jos tuote on omasta liikkeestä loppu, löytyykö sitä jostain toisesta saman ketjun myymälästä?

Kehittyneissä kassajärjestelmissä hallitset koko myymäläverkoston toimintaa yhdestä järjestelmästä. Hallitset ja hinnoittelet ketjun valikoimaa keskitetysti. Ostat tuotteet keskitetysti, ja hinnoittelet tuotteet lähtökohtaisesti samalla tavalla kaikissa ketjun liikkeissä. Hallinnoit kampanjoita ja kehität myyntiä yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Mikäli asiakas on sinulle tärkeä, myös kanta-asiakasjärjestelmä on vaatimuslistallasi. Kanta-asiakasjärjestelmällä hoidat asiakaskohtaista myynnin seurantaa, ostipa asiakas sitten verkossa tai myymälässä. Asiakasryhmille voit kohdistaa sähköisiä markkinointikirjeitä ja myyntitilanteessa voit hyödyntää tietoa asiakkaan aikaisemmista ostoista. 

Nämä kaikki, ja paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat käytössäsi, jos hyödynnät Odoon valmista kassapäätejärjestelmää. Odoo soveltuu niin aloittelevalle kauppiaalle kuin kauppaketjuun, jossa toimitusketjua hallitaan tarkasti alusta loppuun.

Modernia teknologiaa avaimet käteen periaatteella

SprintIT tarjoaa kassajärjestelmän kokonaisuutena, joka sisältää ohjelmistojen lisäksi tarvittavat kassalaitteet. Perustoimintoja varten tarvitset viivakoodilukijan, kuittitulostimen, asiakasnäytön ja kassalaatikon.  Korttimaksujen varten tarvitset Verifonen korttimaksupäätteen. Kassakoneena voit käyttää kosketusnäytöllistä laptop-tietokonetta, tablettia tai kassajärjestelmäkäyttöön suunniteltua erillistä kassatietokonetta.

Tarjoamme kaikille kassalaitteille asennus-, käyttöönotto- ja koulutuspalvelut. Vähittäiskaupan asiakkaillemme tarjoamme tukipalvelun sovittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

KETJUKAUPAN KASSAJÄRJESTELMÄ

- Case: ketterä käyttöönotto

Nykyaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän ripeä käyttöönotto on mahdollista, vaikka projektin vastuuhenkilöt istuisivat Euroopan eri laidoilla.  Toteutimme yhdessä FinnVapen kanssa heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevan ERP-järjestelmän. Vanha kassajärjestelmä korvattiin modernilla Odoo-järjestelmällä, mutta  kustannusten säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi jo käytössä olevat hyvin palvelevat kassalaitteet säästettiin.  

SprintIT:n ERP konsultti ja FinnVapen Espanjassa istuva projektipäällikkö määrittelivät elokuun lopussa kauppaketjun tarpeet kivijalkakauppojen ja varastojen toiminnan ohjaamiseksi. Syyskuussa tiedot ladattiin uuteen järjestelmään ja jo lokakuussa pilotoitiin ensimmäisellä myymälällä. Marraskuun lopussa FinnVapen Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään oli liitetty kahdeksan kivijalkakauppaa varastoineen  ja kassajärjestelmineen. 


SprintIT Retail - powered by Odoo

Kaikki mitä tarvitset monikanavaiseen kaupankäyntiin. 

Lataa esite ja tutustu SprintIT Retail -tuotteen ominaisuuksiin ja hinnastoon.

Lataa esite

Odoo tietää, milloin tarvitset tuotetäydennyksiä myymälään.

Halutessasi se myös tekee lisätilaukset automaattisesti tavarantoimittajillesi.

Kokemuksia SprintIT:n toimittamista Odoo järjestelmistä vähittäiskaupoille

SprintIT on toimittanut vähittäiskaupan toiminnanohjausjärjestelmiä jo yli 20 suomalaiselle vähittäiskauppalle. Suuri osa asiakkaistamme hyödyntää myös Odoon kassajärjestelmää .

Tutustu vähittäiskaupan referensseihimme

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?  

Lue lisää alta tai ota yhteyttä!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?  

Klikkaa alta Odoon englanninkielisille sivuille.

Odoo kauppiaalle

KAUPAN RATKAISUT

Odoo ravintoloitsijalle

RAVINTOLARATKAISU

Lisälaitteet ja integroinnit

KATSO LISÄLAITTEET