Oletko valmis ottamaan digiloikan kohti parempaa asiakaskokemusta?


Aloita asiakkuuksien hoitaminen Odoo CRM:n avulla!

Odoon CRM ja myyntisovellus parantavat asiakaskokemusta

Hallinnoi liidejä, hoida tilaus-toimitusketju sekä laskutus tehokkaasti

Odoo CRM eli asiakkuudenhallintajärjestelmä on kytketty koko yrityksen liiketoimintaa ohjaavaan ERP-järjestelmään. Kaikki asiakastieto kulkee automaattisesti mukana toiminnanohjausjärjestelmän eri osissa ja on kaikkien asiakasrajapinnassa työskentelevien henkilöiden saatavilla.  

Odoon myyntisovellus keskustelee sujuvasti varastonhallinnan, hankinnan, valmistuksen, sopimusten hallinnan ja jopa kirjanpidon kanssa. Sopimusten hallinnalla laskutat ketterästi toistuvat maksut  

CRM:n ja integroidun tilaus-toimitus-laskutus -ketjun ansiosta yrityksesi myynti-, markkinointi-, asiakaspalveluhenkilöt palvelemaan asiakkaitasi entistäkin paremmin. 

Odoo CRM:llä hallinnoit liidejä ja ennustat myyntiä luotettavasti

CRM mahdollistaa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun johtamisen tiedolla mutun sijaan. Ajan tasalla olevan asiakastiedon ja realiaikaisen analytiikan avulla hallinnoit liidiputkeasi, varmistat etteivät myyntimahdollisuudet valu käsistä ja ennustat luotettavasti tulevaa myyntiä. 

Odoo CRM:n ja markkinoinnin automaatiotyökalujen avulla huolehdit niin liideistä kuin olemassa olevista asiakkaistasi tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin monipuoliseen, helppokäyttöiseen ja ketterästi käyttöönotettavaan Odoo CRM:ään.

Voit myös kokeilla Odoota 30 päivää ilmaiseksi tilaamalla demon. Ota meihin yhteys ja tutustu tarpeellisiin toimintoihin kaikessa rauhassa!

Lue lisää ja tilaa demo täältä

Tehosta myyntiä Odoon integroidulla myyntisovelluksella

Odoolla hallitset helposti asiakkaitasi ja tuotteitasi. Yleishinnastojen lisäksi voit luoda myös  asiakaskohtaisia hinnastoja. Teet tarjoukset nopeasti hyödyntäen valmiita tarjouspohjia ja järjestelmästä saatavia asiakaskohtaisia hintoja. Kommunikoit tarjouksesta asiakkaasi kanssa sähköpostitse, ja kaikki viestit jäävät talteen järjestelmään. Kun tarjous on hyväksytty, se muuttuu myyntitilaukseksi napin painalluksella. 

Odoo tarkistaa tuotteen saatavuuden ja luo toimituksen määriteltyjen toimitusaikojen puitteissa.  Varastonhallinta on integroitu myyntiin ja tarvittaessa myyntitilauksesta syntyvät myös ostoehdotukset hankintaan tai valmistustilaukset. Voit myydä samoja tuotteita yhtä aikaa kivijalkakaupassa, verkkokaupassa tai henkilökohtaisissa myyntineuvotteluissa ja tuotteiden saatavuustiedot  ovat aina ajan tasalla. Odoossa voidaan ottaa käyttöön myös kassajärjestelmä.

Sopimusten hallinnalla laskutat kätevästi toistuvat suoritukset kuten vuokrat ja muut säännöllisesti  toistuvat maksut. Laskut voit lähettää perinteiseen tapaan tai sähköisesti. 

Odoo voidaan määritellä tekemään taustalla automaattisesti kirjaukset kirjanpitoon. Laskujen käsittelyä helpottamaan voidaan rakentaa liittymä, jolla viitteelliset maksut kohdistetaan automaattisesti laskuihin, merkitään laskut maksetuksi ja luodaan tiliöinnit kirjanpitoon.


Tutustu Odoon myyntisovellukseen Odoon englanninkielisillä sivuilla


Tutustu Odoon jatkuvien sopimusten (subscriptions) hallintaan Odoon englanninkielisillä sivuilla