Odoo we­bi­naa­rit ja de­mot

Tutustu Odooseen ja sen toiminnallisuuksiin kanssamme!

Tutustumme webinaareissamme ja demoissamme Odoon eri toiminnallisuuksiin, uutuuksiin sekä parhaisiin käyttövinkkeihin.

Suosittelemme ilmoittautumaan, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi -  toimitamme  ilmoittautuneille webinaareista tallenteet!

Tu­le­vat we­bi­naa­rit ja de­mot:

Ilmoittaudu Odoo ERP -demoon!


Oletko kiinnostunut näkemään miltä Odoo, maailman nopeimmin kasvava ERP (toiminnanohjausjärjestelmä) näyttää ihan livenä, ja mitä sillä voi tehdä?
 

Tule mukaan näkemään käytännönläheisten esimerkkien kautta miten Odoo voi auttaa yritystänne hallinnoimaan ja tehostamaan liiketoimintaa.

Tiistai-demojen sisältö on suunnilleen sama joka kerta. Valitse itsellesi parhaiten sopiva päivämäärä!

Ilmoittaudu täällä

Tal­len­teet:

Tallenne 16.4.2024

Tehokkuutta kenttätyöhön: Odoossa ERP ja kenttähuolto on samassa järjestelmässä

Kun työtä tehdään asiakkaan tiloissa - “kentällä” - voit parantaa yrityksen kannattavuutta ja asiakaspalvelun laatua ERPiin integroidulla kenttähuollon järjestelmällä.


Lataa tästä

Tallenne 15.2.2024

Näin hoidat tilinpäätöksen tehokkaasti Odoossa

SprintIT Odoo taloushallinnon paketilla hoidat tilinpäätöksen ja tase-erittelyt ilman suurta päänvaivaa. Webinaarissa kerromme parhaat niksit  ja tärkeimmät havainnot siitä, miten teet tilinpäätöksen tehokkaasti Odoolla.


Lataa tästä

Tallenne 12.12.2023

Varastonhallinta Odoossa

Varastojen tehokkaalla hallinnoinnilla on merkittävä vaikutus liiketoimintasi kannattavuuteen. Kun asiakkaasi vaativat tiukkoja toimitusaikoja, on tärkeää, että varastossa on aina riittävä määrä oikeita tuotteita, komponentteja ja materiaaleja.

Lataa tästä

Tallenne 22.11.2023

Mitä uutta Odoo 17:ssä?

Marraskuussa 2023 julkaistu Odoo 17 on ottanut ehkä kaikkien aikojen isoimman askeleen visuaalisuudessa, tehokkuudessa, nopeudessa ja käytettävyyden parantamisessa. Olli Laiho poimi parhaat palat ja esittelee ne tässä webinaarissa. 


Lataa tästä

Tallenne 10.10.2023

Odoo Taloushallinto

Jääkö sinulla riittävästi aikaa tuottavaan työhön? Teetkö päätökset mutuun vai reaaliaikaiseen dataan perustuen? Taloushallinnon ohjelmistovalinnalla on hämmästyttävän suuri vaikutus koko yrityksen tuottavuuteen.

Lataa tästä

Tallenne 7.9.2023

ERP kuuluu kaikille

Perinteisesti on ajateltu, että hienot, monipuoliset ERP-hankkeet ovat kalliita ja ne ovat vain isoimpia yrityksiä varten. Me SprintIT:llä haastamme tätä mielikuvaa!


Katso täältä