Pupesoft-tiimi auttaa kaikissa Pupesoftiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Pupesoft

Odoon edeltäjä suomalaisen tukkukaupan ERP-ohjelmistona

Suomalainen Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä suunniteltiin alkujaan suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Pupesoft  sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet. Järjestelmä on käytöstä suomalaisissa pk-sektorin yrityksissä.

Pupesoft-tiimi palveluksessasi

Neuvomme Pupesoftin käytössä ja kehitämme uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Meillä on jo olemassa rajapinnat mm. suosituimpiin verkkokauppoihin, Unifauniin ja suomalaisiin pankkeihin. Kehitämme rajapintoja edelleen asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Jos sinulla on jatkuvan palvelun sopmus kannssamme, ja tarvitset apua Pupesoftin käytössä, ota yhteyttä tiimiimme.  

Mikäli Sinulla ei vielä ole jatkuvan palvelun sopimusta, ota yhteyttä myyntiimme   lomakkeella. 

SprintIT:n Pupesoft-tiimi


Markku Levänen

ERP Specialist / Project Manager

Markulla on pitkä kokemus ERP-järjestelmiin liittyvästä  asiakaspalvelusta, koulutuksesta, ylläpidosta  ja kehitystehtävistä.

Johan Tötterman

Pupesoftin grand old man  Johan Tötterman konsultoi Pupesoft-tiimiä aina tarpeen vaatiessa monimutkaisempien tehtävien ratkaisemisessa.

Petri HeinoPetri Heino luotsaa tiimiä ja vastaa Pupesoft-asiakkuuksista. 

Olli Björkqvist

Ollilla on vahva tausta ohjelmistokehityksestä ja siihen liittyvistä tietoturva-asioista. Olli on erikoistunut kehittämään ja toteuttamaan verkkokaupparatkaisuja Pupesoftiin.

Igor Olhovski 

 
 
 

Sujuva migraatio Pupesoftista Odooseen


Kun  Pupesoft asiakas on valmis siirtymään kansainvälisesti kehitettävän Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän pariin, olemme valmiina.  SprinIT:llä on  testattu, nopea ja edullinen migraatiopolku Pupesofista Odooseen. Asiakas saa täyden tuen SprintIT:n asiantuntijoilta koko siirtymän ajan. 


Ensimmäisiä Pupesoftin  Odooseen päivittäneitä asiakkaitamme on Työkalupalvelu-Tool Service  Grönblom Oy. 

“Pupesoft - > Odoo käyttöönottoprojekti alkaa konversionapin painamisella, minkä jälkeen vanhasta järjestelmästä tuttu data löytyy Odoo-järjestelmästä.”  
Edullinen ja sujuva migraatio Pupesoftista Odooseen

Haluatko päivittää Pupesoftin Odooseen?

Odoo on maailman suosituin ERP-ohjelmisto.

Devlabin liiketoiminta siirtyi SprintIT:lle vuonna 2017

Pupesoft-liiketoiminta SprintIT:lle 2017 alkaen


SprintIT ja Devlab Oy sopivat helmikuussa 2017 liiketoimintakaupasta, jossa Pupesoft liiketoiminta siirtyi SprintIT:lle. Kaupan myötä Suomeen syntyi yksi merkittävimmistä avoimeen lähdekoodiin perustuvan toiminnanohjausjärjestelmän osaajakeskittymistä. Vahvaan osaamiseen nojaten, SprintIT on kehittänyt myös Odoon toimintoja palvelemaan suomalaista tukkukauppaa.