Pupesoft-tiimi auttaa kaikissa Pupesoftiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Pupesoft

Odoon edeltäjä suomalaisen tukkukaupan ERP-ohjelmistona

Suomalainen Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä suunniteltiin alkujaan suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Pupesoft  sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet. Järjestelmä on käytöstä suomalaisissa pk-sektorin yrityksissä.

Pupesoft-tiimi palveluksessasi


Neuvomme Pupesoftin käytössä ja kehitämme uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Meillä on jo olemassa rajapinnat mm. suosituimpiin verkkokauppoihin, Unifauniin ja suomalaisiin pankkeihin. Kehitämme rajapintoja edelleen asiakkaidemme tarpeen mukaan.

jos tarvitset apua Pupesoftin käytössä, ota yhteyttä tiimiimme: 


Mikäli Sinulla ei vielä ole jatkuvan palvelun sopimusta, ota yhteyttä myyntiimme oheisella  lomakkeella. 

Kuvassa: Tero Airasjärvi, Olli Björkqvist, Markku Levänen,  Petri Heino, Hanna-Maria Hagberg ja  Johan Tötterman.

Kuvassa (ylhäältä vasemmalta) :Tero Airasjärvi  on kokenut koodari ja auttaa asiakkaitamme suurissa ja pienissä järjestelmän kehityshankkeissa. Olli Björkqvistillä on vahva tausta ohjelmistokehityksestä ja siihen liittyvistä tietoturva-asioista. Olli on erikoistunut kehittämään ja toteuttamaan verkkokaupparatkaisuja Pupesoftiin. Markku Leväsellä on pitkä kokemus ERP-järjestelmiin liittyvästä  asiakaspalvelusta, koulutuksesta, ylläpidosta  ja kehitystehtävistä. Alarivissä: Petri Heino luotsaa tiimiä ja vastaa Pupesoft-asiakkuuksista. Pupesoftin grand old man  Johan Tötterman konsultoi Pupesoft-tiimiä aina tarpeen vaatiessa monimutkaisempien tehtävien ratkaisemisessa.  Kuvasta puuttuu  Petri Riski, joka on  on timanttisen kova liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntija ja virallinen yritysneuvojamme. Petri konsultoi tarvittaessa Pupesoft-asiakkaitamme kaikissa liiketoiminnan kehittämistä koskevissa kysymyksissä. 

Sujuva migraatio Pupesoftista Odooseen


Kun  Pupesoft asiakas on valmis siirtymään kansainvälisesti kehitettävän Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän pariin, olemme valmiina.  SprinIT:llä on  testattu, nopea ja edullinen migraatiopolku Pupesofista Odooseen. Asiakas saa täyden tuen SprintIT:n asiantuntijoilta koko siirtymän ajan. 


Ensimmäisiä Pupesoftin  Odooseen päivittäneitä asiakkaitamme on Työkalupalvelu-Tool Service  Grönblom Oy. 

“Pupesoft - > Odoo käyttöönottoprojekti alkaa konversionapin painamisella, minkä jälkeen vanhasta järjestelmästä tuttu data löytyy Odoo-järjestelmästä.”  
Edullinen ja sujuva migraatio Pupesoftista Odooseen

Haluatko päivittää Pupesoftin Odooseen?

Odoo on maailman suosituin ERP-ohjelmisto.

Devlabin liiketoiminta siirtyi SprintIT:lle vuonna 2017

Pupesoft-liiketoiminta SprintIT:lle 2017 alkaen


SprintIT ja Devlab Oy sopivat helmikuussa 2017 liiketoimintakaupasta, jossa Pupesoft liiketoiminta siirtyi SprintIT:lle. Kaupan myötä Suomeen syntyi yksi merkittävimmistä avoimeen lähdekoodiin perustuvan toiminnanohjausjärjestelmän osaajakeskittymistä. Vahvaan osaamiseen nojaten, SprintIT on kehittänyt myös Odoon toimintoja palvelemaan suomalaista tukkukauppaa.