Oletko valmis tehostamaan toimintaasi sähköisellä laskutuksella?

 

Sähköinen laskutus pitää rahavirrat liikkeellä 

- ja  vapauttaa henkilökuntasi rutiinitöistä

Tehokas laskutus Odoon avulla

Eroon rutiinitöistä

Laskutus on olennainen osa kaikkea liiketoimintaa. Ellei talosta lähde laskuja, ei sisään tule rahaa. Siksi tehokas laskutusprosessi on kaikkien yritysten elinehto.

Toisaalta kukaan ei pidä rutiinitöistä. Jos yrityksessäsi laskut vielä tulostetaan, kuoritetaan ja kuljetetaan käsin postilaatikkoon postin kuljetettavaksi, kaipaa yrityksesi laskutusjärjestelmä päivittämistä. Sähköisen laskutusjärjestelmän käyttöönotto tuo sinulle etuja, olipa laskujesi määrä kymmenen tai kymmenentuhatta laskua kuukaudessa.

.

Lähetä laskut sähköisesti
 

Laskujen lähettäminen

Suomi on sähköisen laskutuksen edelläkävijämaita.

Täällä sähköisen laskutuksen sovellukset ovat kaikenkokoisten yritysten ulottuvilla eikä sähköisen laskutuksen käyttöönotto ei ole enää iso IT-projekti.

Rekisteröit vain sähköiseen laskutukseen soveltuvan ohjelmiston käyttöön, teet laskun, painat nappia, ja laskusi lähtee vastaanottajalle.

Helposti, vaivattomasti, ja käsin koskematta.


Vastaanota laskut sähköisesti


 

Laskujen vastaanottaminen

Sähköisten laskujen vastaanotto on lähes yhtä helppoa kuin niiden lähettäminen.

Lähetä  laskuttajillesi sähköisen osoitteesi, johon vastaanotat laskuja. Tämän jälkeen sähköisen laskutuksen ohjelmisto lukee laskut suoraan verkosta. Jos sinulle riittää laskujen lukeminen maksamista varten, ja tilitoimistosi hoitaa laskujen tiliöinnin, et tarvitse muuta.

Mikäli haluat ohjelmistosi hoitavan automaattisesti myös laskujen tiliöinnin, vaatii se pieniä lisämäärityksiä ohjelmistoon. Kokonaan sähköistetyssä taloushallinnossa ohjelmisto myös tiliöi laskut suoraan kirjanpitoon, jolloin et joudu maksamaan tilitoimistolle tästäkään palvelusta.

Sähköinen laskutus on nopeaa ottaa käyttöön

 

Sähköinen laskutus Odoossa

Sprintit Odoo tarjoaa valmiit sähköisen laskutuksen rajapinnat sisään ja ulos. Käyttöönotto tapahtuu tunnissa, jonka jälkeen järjestelmä on valmis lähettämään ja vastaanottamaan sähköisiä laskuja.


Ota yhteyttä taloushallinnoin asiantuntijoihimme! 

Tältä laskutus näyttää Odoossa

Katso tästä