Ota käyttöön kaiken kattava Odoo!

Odoo ERP-järjestelmä keskustelee verkkokaupan, varastonhallinnan ja

kassajärjestelmän kanssa.

Odoo on myös verkkokauppa

Kun otat käyttöön Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän, et tarvitse erillistä verkkokauppa-alustaa.

Odoo - Sample 1 for three columns

Tarjoa maailmanluokan asiakaskokemus

Verkkokauppasi tärkeimpiä kilpailuvaltteja ovat verkkokaupan valikoiman laajuus sekä asiakkaan käyttökokemus tuotteita vertaillessa, koriin kerätessä ja laskun maksamisessa.

Odoolla pystytät helposti visuaalisesti kauniin, toimivan ja modernin verkkokaupan. Odoo on toiminnallisuuksiltaan ja käytettävyydeltään kilpailukykyinen myös globaalisti tunnettujen verkkokauppatoimittajien järjestelmien kanssa. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Verkkokaupan tuote- ja varastonhallinta tehokkaaksi

Nopeat toimitukset varmistavat, että asiakkaasi palaavat kauppaasi. Siksi on tärkeää, että varastosaldosi on aina kirjattu oikein. Kun kauppasi tuotevalikoima laajenee ja myyntivolyymit kasvavat, varastosaldojen hallinta manuaalisesti voi muuttua aikaa vieväksi ja hankalaksi.

SprintIT:n toimittamat Odoo-verkkokaupparatkaisut integroidaan aina varastonhallintaan ja osto- ja myyntiprosesseihin. Näin automatisoit exceleissä pyöritettävät ylläpitotehtävät ja varmistat, että verkkokauppasi ei myy ei-oota.

Odoo - Sample 3 for three columns

Asiakaskokemuksia

Lue, millaisia kustannussäästöjä elintarvikealan verkkokauppa saavutti ottaessaan käyttöön Odoon.  


ps.  SprintITn toimittama Odoo on hyvä ratkaisu myös sinulle, joka  olet kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmästä, mutta et ole halukas luopumaan nykyisestä verkkokaupastasi. SprintIT:llä on valmiina rajapinnat useisiin verkkokauppoihin. Lue lisää integraatioistamme täältä.

Tutustu Odoon verkkokauppa-alustaan 


Modernin ja hyvännäköisen verkkosivuston ja verkkokaupan rakentaminen Odoolla onnistuu keneltä tahansa! 


Odoo text and image block