Odoo-sertifioidut ammattilaisemme laadun takuuna
Odoo kehittyy, ja me sen mukana!

Odoo kasvaa ja kehittyy nopeasti, ja julkaisee myös uuden version tuotepaketistaan joka vuosi. Viimeisin versio numero 16 teki Odoosta nopeamman ja monipuolisemman kuin koskaan. Se toi mukanaan 500 uutta ominaisuutta ja muutosta. Emme siis kutsu Odoota turhaan maailman nopeimmin kasvavaksi ERPiksi!

Meille on tärkeää ylläpitää ammattitaitoamme, ja sertifiointi on yksi hyvä tapa sen varmistamiseen.

Kokeneet kehittäjämme luovat menestystä asiakkaille

Kuten Odoo Developerimme Viki Chavada sanoo, "Pelkkä Odoon tunteminen ei riitä. On myös tunnettava eri versioiden erityispiirteet".

Totta - kehittäjän työ edellyttää huolellista Odoo-osaamista. Vaatimus tuntea Odoon läpikohtaisin johtaa kuitenkin käytännössä siihen, että kehittäjät erikoistuvatkin tiettyihin moduuleihin sen sijaan, että yrittäisivät hallita ihan kaikki yksityiskohdat perusteellisesti.

"Teknisten yksityiskohtien tunteminen ei myöskään itsessään riitä - on myös ymmärrettävä asiakkaiden liiketoimintaa ja arkea."

"Mitä paremmin kehittäjä ymmärtää loppukäyttäjän käyttökokemusta, sitä helpompaa tuotteen kehittäminen ja räätälöinti on."

Satsaamme ammatilliseen kehittymiseen

Odoo-sertifioidut ammattilaiset tiimissämme takaavat korkeimman tason teknisen osaamisen sekä tuen asiakkaillemme. Eturintamassa pysytteleminen mahdollistaa meille edistyksellisten ratkaisujen tarjoamisen asiakkaidemme tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.


Odoo on 16, pian jo 17...

Pyörivä kivi ei sammaloidu. Työntekijämme hankkivat parhaillaan Odoo 16 -serfikaatteja, ja samaan aikaan Odoo valmistelee version 17 julkaisua. Uusi versio näkee päivänvalon Odoo Experience -tapahtumassa marraskuussa 2023.

Odoo Experience on vuoden suurin ERP-tapahtuma, joka järjestetään itse Odoo S.A:n toimesta. Odoo-yhteisö ympäri maailman kokoontuu Brysseliin, Belgiaan, odottaen innolla uuden version julkaisua.

Kuinka Odoo-sertifioidut ammattilaisemme ovat auttaneet asiakkaitamme?

Lue myös nämä