Mitä uutta SprintIT:n Odoo-taloushallinnon paketissa?
Lue parannuksista ja uudistuksista!

Meidän erityinen ylpeyden aiheemme on meidän itse kehittämämme, suomalaisiin tarpeisiin lokalisoitu Odoo-taloushallinnon paketti. Keräämme ja kuuntelemme herkällä korvalla siitä annettua palautetta niin asiakkailtamme kuin kumppaneiltamme. Palautteen ja omien ideoidemme perusteella kehitämme tuotetta aktiivisesti.

Tänäkin vuonna olemme tehneet paljon pieniä ja isoja parannuksia sekä uudistuksia.

Muun muassa nämä uudet ominaisuudet ovat nyt saatavilla Odoon taloushallinnon käyttäjille:

  • auditointiloki
  • kuutioraportti
  • maksumääräysten peruminen
  • lisäautomatisaatiota laskujen kierrätykseen

Auditointiloki avaa muutoshistorian

Auditointilokin avulla voit tällä hetkellä käyttöliittymästä seurata:

  • milloin ja kenen toimesta toimittajan pankkitiliä on muutettu
  • milloin ja kenen toimesta yrityksen kirjanpidon kausia on lukittu

Kuutioraportin avulla visuaalisempaa ja monipuolisempaa raportointia

Kuutioraportti pohjautuu kirjanpitorividataan ja esittää sen pivot- ja graafimuodoissa. Raportille voidaan konfiguroida tuotteille kolmitasoinen tuoteryhmähierarkia ja kumppaniryhmittely. Raportilla voit suodattaa ja ryhmitellä kirjanpitorividataa hyvin monipuolisesti esimerkiksi asiakkaan/toimittajan, tuoteryhmien ja tuotteiden, toimitusosoitteiden ja tilien sekä tiliryhmien perusteella. Raporttia voidaan jatkojalostaa Odoo Spreadsheetillä, jossa luvut ovat aina ajan tasalla. Spreadsheetillä tietokannasta otetut luvut nimittäin päivittyvät reaaliajassa taulukossa. 

Katso Konstan opetusvideo Odoo spreadsheetseistä

Uups, lähetin virheellisen laskun. Ei hätää. Maksumääräyksen voi nyt perua.

Maksumääräysten peruminen onnistuu suoraan Odoosta Nordean pankkiliittymällä. Muut pankit eivät tue kyseistä toiminnallisuutta. Toiminto on hyödyllinen, jos huomaat virheen maksumääräyksen lähetyksen jälkeen. Tässä tapauksessa voit suoraan käyttöliittymästä lähettää Nordealle peruutussanoman ja estää maksujen lähetyksen.

Lisäautomaatisaatio helpottaa tilitoimiston arkea

Laskujen kierrätysprosessiin on lisätty automatisaatiota. Laskut voidaan laittaa automaattisesti kierrätykseen Odoossa olevien kierrätyssääntöjen mukaisesti. Laskut voidaan ohjata ostojen välitilille ja tiliöidä oikeille tileille kierrätyksen aikana. Tämä toiminnallisuus helpottaa huomattavasti tilitoimistojen arkea, kun kaikki laskut lähtevät kiertoon ilman manuaalista työtä.


Kaikki uudet toiminnot ovat käytössä SprintIT:n Odoo-tahapaketin versioiden 14 ja 15 käyttäjillä.

Taloushallinnon tiimimme auttaa mielellään uusien toimintojen käyttöönotossa ja koulutuksessa.

Onko yrityksesi toiminnanohjaus ja kirjanpito vielä eri järjestelmissä? Jos on, suosittelemme lukemaan blogin “Yhden ohjelmiston taktiikalla nopeampaa reagointikykyä päätöksentekoon”


Lue lisää taloushallinto-sivuiltamme


Kiinnostaako myös muut Odoon ominaisuudet?

Odoon on myös julkaistu jo versio 17. Se on nopeampi ja monipuolisempi kuin koskaan aiemmin! Me kokosimme yhteen omat tärkeimmät tärppimme sekä uusimmat uutuudet. Jos olet kiinnostunut Odoosta muutenkin kuin taloushallinnon osalta, klikkaa linkkiä alta!

Lue koosteemme versiosta 17

Katso webinaarimmeSuomeen lokalisoitu Odoon sähköinen taloushallinto vain meiltä!


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

Lue myös nämä