Odoo Jäsenrekisteritoiminnot


Haluatko pitää hyvää huolta jäsenistäsi? Odoossa on joustavat jäsenrekisteritoiminnot vaativaan käyttöön. 

Ota yhteyttä

Tukeeko jäsenrekisteriohjelmasi järjestösi ydintoimintoja?

Järjestöissä ja yhdistyksissä kaikki toiminta pyörii jäsenrekisterin ympärillä. Ajan tasalla oleva ja jäsenkohtaisesti räätälöity rekisteri mahdollistaa hyvän palvelukokemuksen tarjoamisen. 

Yksinkertainen jäsenrekisteriohjelma ei välttämättä riitä modernin, vuorovaikutukseen pyrkivän yhdistyksen pyörittämiseen. 

Luultavasti tarvitset sähköisen laskutusjärjestelmän  sekä markkinoinnin ja viestinnän järjestelmän, jotka auttavat automatisoimaan aikaa vieviä rutiineita. Jos yhdistyksesi järjestää paljon jäsentapahtumia, on niiden järjestäjälle tarjolla myös työvälineitä.

Kaiken toimintasi ytimessä tulisi olla jäsenen palveleminen. Jäsenrekisterin ajan tasalla pitäminen saattaa olla haastavaa, jos pyörität kaikkia yhdistyksesi toimintoja eri ohjelmistojen kautta. Tietojen ylläpitäminen monessa järjestelmässä on uuvuttavaa ja tuottamatonta työtä. Siksi on kustannustehokasta keskittää yhdistyksen asioiden hoitaminen yhteen järjestelmään. 

Odoo toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu loistavasti järjestöille, yhdistyksille ja ammattiliitoille. Meidän toimittamamme Odoo- toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa  Postin osoitepalveluihin ja pankkien rahaliikenteen palveluihin. Postin kautta saat tiedon osoitteenmuutoksista. Pankki-integraatiot puolestaan mahdollistavat sähköisen laskutuksen ja jäsenmaksujen lähetyksen suoraan verkkopankkiin. Laskureskontran seurantaa varten pankkitilien tiliotteet ovat luettavissa Odooseen ja maksetut laskut voidaan kohdistaa suoraan jäsenille. Näin on helppo seurata avointen laskujen määrää ja summia. Tiliotteiden sisäänluku on myös oleellinen toiminto, mikäli halutaan käyttää Odoon kirjanpidon työkaluja.

Odoossa on myös valmiina monipuoliset viestinnän ja markkinoinnin työkalut. Odoon verkkosivualustaa on helppo käyttää  ja  pystytät  näyttävät verkkosivut käden käänteessä. Verkkosivuilla on monikielisyyden tuki, jolloin kansainvälisten sivustojen luonti helpottuu. Massapostitusjärjestelmällä lähetät yhdistyksen uutiskirjeet ja voit myös räätälöidä sisältöä kunkin jäsenen kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kaikki viestipohjat, laskut mukaan lukien on muokattavissa yhdistyksesi tarpeiden mukaan.

Lue lisää Odoosta 


Joustavat jäsenrekisteritoiminnot

Ota käyttöön jäsenrekisteritoimintomme. Jäseneksi liittyminen tapahtuu helposti liittämällä nettisivuillesi liittymislomake, johon jäsen tallentaa tietonsa ja ne päivittyvät samantien jäsenrekisteriin ja jäsen tulee hyväksymisprosessiin. Odoossa on myös edistykselliset hakutoiminnot, joilla pystyt hakemaan ja ryhmittelemään tietoja monipuolisesti. Lisäksi jäsenrekisterin ylläpitäjän työtä helpottavat tarpeen mukaan määriteltävät automaattitoiminnot, joilla mm. voidaan suorittaa jäsenen hyväksyminen tai jäsentyypin muuttaminen nappia painamalla.

Palveluita voi olla sekä jäsenmaksuun kuuluvia että erikseen laskutettavia. Palveluiden hallintaa helpottavat palvelupaketit, joilla voidaan jäsenkohtaisesti määritellä kunkin jäsenen palveluvalikoima. Odoon projetinhallinnalla sujuu myös helposti erilaiset jäsenneuvontapalvelut. 

Laskutus voidaan määritellä joustavasti haluttuihin jaksoihin ja laskut saadaan muodostumaan automaattisesti sovitun aikataulun mukaan. Laskut saadaan myös lähetettyä jäsenille välityspalvelun kautta joko e-laskuksi tai paperiversiona. 

Ulkoista jäsentietojen päivitys jäsenille

Kirjautumisen takana olevassa verkkopalvelussa  jäsenet voivat tarkistaa ja ylläpitää perustietojaan, kertoa kiinnostuksen kohteistaan tai tilata jäsenetuja.

Mitä enemmän tietoa keräät jäsenistä, sitä parempaa palvelua voit heille jatkossa tarjota. Voit esimerkiksi tarjota portaalin etusivulle kullekin jäsentyypille kohdennettua sisältöä. Lisäksi verkkosivuilla on monikielisyyden tuki, jolloin kansainvälisten sivustojen luonti helpottuu.

Kerran vuodessa tuleva jäsenmaksulasku ei harmita, kun jäsen kokee saavansa rahoilleen vastinetta. Jäsenten tyytyväisyys kasvaa, kun keskityt vuorovaikutukseen, tarjoat kohdennettua viestintää ja heitä kiinnostavia palveluita.

Odoo on helppo liittää muihin järjestelmiin

Odoon avoimeen lähdekoodin perustuva ohjelmisto on helposti integroitavissa mihin tahansa järjestelmään. Sinun ei siis välttämättä tarvitse heti luopua lempiohjelmistostasi, jos siirryt Odoon käyttäjäksi.

Voit käyttää jäsentapahtumiesi julkaisuun ja ilmoittautumisten vastaanottoon Odoon sijasta vaikkapa Lyytiä ja toimittaa jäsenkirjeet edelleen Postiviidakolla. Odoosta saat kyllä helposti osoitteiston.

Ammattiliitoille ovat tärkeitä myös työttömyyskassaintegraatio ja jäsenten kassamaksutietojen toimitus veroviranomaisille jäsenen verovähennykseksi.

Haluatko pitää hyvää huolta jäsenistäsi?