Oletko valmis nostamaan projektinhallintasi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä!

Projektityökalu asiantuntjalle

Projektityökalu on yksi asiantuntijatehtävissä työskentelevän tärkeimmistä työkaluista. Hyvä näkyvyys projektin tehtäviin ja edistymiseen auttaa resursoinnin onnistumisessa ja projektien aikataulun hallinnassa. Kun projektiyökalu on kytketty osaksi  toiminnanohjausjärjestelmää, ohjaat toimintaa tehokkaasti, alkaen markkinoinnista ja myynnistä aina laskutukseen asti. 

Odoo-projektityökalu tukee ketterää ja iteratiivista työskentelyä. Seuraat projektin työvaiheiden ja tehtävien etenemisessä kanban-tyylisessä korttinäkymässä. Kirjaat tehtävät kehityslistaan, priorisoit ja aikataulutat kehityslistan tehtäviä ja lopulta seuraat projektin edistymistä yhdessä näkymässä. Työajanseurannalla pysyt ajan tasalla käytetyistä henkilöresursseista tehtävittäin ja asiakaslaskutus onnistuu suoraan työaikaraporteilta.

 

Kanban-tyylisellä projektinhallinnalla tehoa toimintaan
Odoo projektinhallintatyökalu - asiantuntijan tärkein työkalu 

Projektityökalu luo selkeyttä viestintään

Voit unohtaa projekteihin liittyvän sekavan sähköposti- ja muistiorumban. Kaikki tehtäviin liittyvä keskustelu käydään suoraan tehtävillä projektinhallintatyökalussa. Keskustelut jäävät talteen tehtäville, joten projektiin myöhemmin liittyvien henkilöiden on helppo hypätä junaan mukaan.


Voit liittää projektitehtäviin myös organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä, kuten asiakkaita tai hallitusjäseniä. Näin he voivat osallistua keskusteluun ja antaa oman panoksensa tehtävien valmistumiseen. 
 

Odoo projektinhallinnan perusteet 

 

 
 

Työtuntien kirjaus Odoossa

 

 
 

Projektin kannattavuuden mittaaminen Odoossa

Tehoa help desk -toimintoihin


Projektityökalu tukee myös help desk -toimintasi kehittämistä. Kun kirjaat asiakastukeen tulevat kyselyt projektitehtäviksi, voit ohjata kyselyihin vastaamisen ja ongelmien ratkomisen suoraan oikeille tukihenkilöille. Sinulla on jatkuvasti ajan tasalla oleva näkymä siihen, kuinka paljon asiakaskyselyitä tulee, mistä aiheista ja kuinka paljon kyselyihin vastaaminen ja ongelmien ratkaisu vie aikaa. 

Järjestöasiakkaamme ovat tyypillisesti luoneet omat projektit erityyppisiä yhteydenottoja varten. Näin he varmistavat sujuvan ja nopeamman sähköisen asioinnin kussakin palvelukanavassa.

 

 Hyvässä projektityökalussa saat kokonaiskuvan markkinoinnista laskutukseen

Pehmeä lasku Odoon käyttöön

Lähes kaikki asiakkaamme aloittavat Odooseen tutustumisen hallinnoimalla Odoon käyttöönottoprojektin projektityökalussa. Asiakkaistamme asijantuntijaorganisaatiot ovat  projektityökalun "heavy-usereita", mutta lähes kaikki toimialat hyötyvät Odoon ketterästä projektityön hallintatyökalusta.


Tutustu Odoon projektityökaluun!

Seuraa, ajoita ja järjestele projektin tehtäviä ketterästi modernissa Kanban-korttinäkymässä. Pidä huolta tehtävien aikarajoista ja suunnittele projektin ennustetta ja kuormitusta sekä raportoi toteutumat ja lähetä laskut samasta järjestelmästä. Projektinhallinta integroituu täysin muiden moduulien kanssa. Katso lisää englanninkielisiltä sivuilta.