Järjestöt ja ammattiliitot Odoossa


Helpota työtäsi Odoon jäsenrekisterisovelluksella!

Ota yhteyttä

Julkaise näyttävä ja toimiva jäsensivusto samalla järjestelmällä, millä ylläpidät jäsenrekisteriä


Järjestöjen ja yhdistysten tärkein tavoite on kasvattaa jäsenmäärää ja tuottaa jäsenistölleen jäsenmaksun arvoisia palveluita kustannustehokkaasti. Jäseneksi liittymisen tulee olla vaivatonta ja jäsentietojen ylläpidon on onnistuttava verkossa 24/7. 

Järjestön on järkevää ottaa käyttöön toiminnanohjausjärjestelmä, jolla on valmius toimia myös verkko- ja jäsensivuston julkaisualustana. 

Jäseniään palvelevan yhdistyksen jäsensivuilla jäsenet voivat itse hallinnoida tietojaan, kuten uutiskirjetilauksia, kiinnostuksen kohteita, lehti- ja kalenteritilauksia. Luonnollisesti myös sinä hallinnoit kaikkia jäsentietoja ja tapahtumia suoraan järjestelmän kautta.

Automatisoi rutiinityöt


Tehokkaan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän avulla hoidat sujuvasti suurenkin järjestön päivittäiset rutiinityöt pienellä henkilökunnalla. Aikaa vievä jäsenlaskutus hoituu järjestelmän kautta vaivattomasti, ja maksutiedot tallentuvat automaattisesti kirjanpitoon. Saat raportit jäsentiedoista vaivattomasti.  

Jos järjestösi palveluvalikoimaan kuuluu jäsentapahtumia, koulutuksia tai webinaareja, hallinnoit niitä samassa toiminnanohjausjärjestelmässä. Odoo-järjestelmässä tapahtumien markkinointi, osallistujaviestintä, jälkimarkkinointi ja raportointi on sujuvaa ja ajantasaista. 

Tutustu Odooseen

Integraatiot ja rajapinnat rutiinitöiden avuksi


Odoo-toiminnanohjausjärjestelmässä on valmius kaikkiin suomalaisten järjestöjen tarvitsemiin integraatiohin Integroinnit suomalaisiin pankkeihin ja laskutusoperaattoreihin varmistavat jäsenmaksujen sujuvan hallinnoinnin. Posti-integraatiolla saat automaattisesti tiedon osoitteenmuutoksista. Rajapinnoilla muihin sidosryhmiin kuten työttömyyskassoihin ja lehtitaloihin varmistetaan, että jäsenten palvelu on sujuvaa joka tilanteessa.


Olemme toimittaneet useita jäsenrekisteri- ja jäsensivustoprojekteja järjestöille ja yhdistyksille

Katso referenssimme

AUTOMATISOINTI TUO TEHOKKUUTTA TOIMISTORUTIINEIHIN
- Asiakascase: Tekniikan Akateemiset ry TEK

Tekniikan Akateemiset ry TEK on yksi Suomen suurimmista ammattijärjestöistä. Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä toimii TEKin jäsenrekisterinä ja tiketöintijärjestelmänä.

Toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta jäsenlaskutus on automatisoitu. Järjestelmästä lähetetään jäsenlaskuja, hoidetaan laskureskontran työt ja muistutuslaskut automaattisesti pankki-integraatioiden avulla.

Jäsenillä on mahdollisuus ylläpitää jäsentietojaan ja kiinnostuksen kohteitaan sähköisesti 24/7. Tämä mahdollistaa tarkasti kohdennetun ja mielenkiintoisen uutiskirjesisällön ja sidosryhmäviestien välittämisen jäsenistölle.

Haluatko palvella jäseniäsi toimivan jäsenrekisterin ja jäsensivun avulla?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.