Taloushallinnon automatisointi SprintIT:n avulla!

Kehitetään yhdessä taloushallinnon prosessejanne.

Sähköinen taloushallinto taipuu yrityksesi prosesseihin eikä toisin päin 

Liiketoiminnan kannattavuuden kehittäminen kasvattaa yritysten kiinnostusta ja  tarvetta digitaaliseen taloushallintoon sekä taloushallinnon prosessien ja raporttien automatisointiin. Taloushallinnon automatisoinnilla  perustoimintoiminnot tehostuvat, resurssien tarve ja virheiden määrä vähenee  sekä  toiminnan laatu ja läpinäkyvyys paranee. Automatisoinnin suurimpia hyötyjä on reaaliaikainen raportointi jolloin yritys pystyy reagoimaan nopeammin ja johtamaan tekemistä oikea-aikaisella tiedolla.

Pilvipalveluiden myötä koko taloushallinto voidaan organisoida uusiksi yrityksen tarpeiden mukaan. Yritys voi suunnitella ja päättää, mitkä taloushallinnon tehtävät se haluaa tehdä itse ja mitkä ulkoistaa saaden kustannustehokkuutta ja joustavuutta.

Kokonaisuudessaan pilvipohjainen ja automatisoitu sähköinen taloushallinto mahdollistaa suuren tuottavuusloikan. Tehokas taloushallinto saavutetaan koko yrityksen käytössä olevalla ERP-järjestelmällä, jossa prosessit perustuvat yhteiseen tilikarttaan, perustietoihin ja rekistereihin sekä tuottavat dataa yrityksen raportointia ja analysointia varten.

SprintIT auttaa yrityksesi taloushallinnon automatisoinnissa.

Taloushallinnon automatisointi


Odoon kattavat  sähköisen taloushallinnon ominaisuudet tukevat yrityksesi liiketoimintaprosesseja kasvun sekä kansainvälistymisen keskellä. 

Sähköisestä taloushallinnosta löytyy yli 300 taloushallinnon applikaatiota, joilla ratkaistaan yleisiä sekä hyvin spesifejä liiketoiminnan haasteita. Odoon sähköinen taloushallinto on kiinteä osa toiminnanohjausjärjestelmää. Taloustiedot päivittyvät liiketoimintaprosessin eri vaiheisiin alkaen myynnistä ja asiakkuuden hallinnasta aina varaston- ja valmistuksen hallintaan.  

Sähköinen laskutus eli laskutuksen automatisointi kannattaa aina!  Käyttöönotto onnistuu tunnissa! 

Tutustu Odoon ominaisuuksiin (englanniksi) . Alla voit tutustua SprintIT:n Suomeen lokalisoimiin taloushallinnon ominaisuuksiin.

           SprintIT:n Odoo taloushallintopaketti on suomalaisten tarpeisiin toteutettu 


SprintIT on lokalisoinut ja lokalisoi Odoon sähköistä taloushallintoa suomalaisten yritysten tarpeita vastaavaksi. Kehitystyö on tehty yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. SprintIT:n tarjoamaan sähköiseen taloushallintoon sisältyvät mm. seuraavat perusominaisuudet:


suomalainen tilikartta

 

tuloslaskelma ja tase

 

laskupohja sekä viitenumerot

 

viranomaisraportteja 

 

pankki- ja verkkolaskuliittymät

ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä


tilinpäätöspaketti (tasekirja ja tase-erittelyt)


omavero-liittymä


myyntisaatavien automatisoitu perintä


 
 

 Globaali Odoo, lokaalisti tuettu

"Yksi iso plussa oli se, että SprintIT ei jättänyt testausta asiakkaalle. Kun speksasimme tarvittavat asiat, saimme valmista takaisin. Saimme siis hyvälaatuisen toimituksen kerralla." -  Mikko LehtonenInnotiimi-ICG Finlandin johtotiimin jäsen.


ICG Integrated Consulting Group otti käyttöön Odoon monessa eri maassa. SprintIT vastasi suomalaisen taloushallinnon käyttöönotosta.


Lue lisää Innotiimin kokemuksia Odoosta ja SprintIT:stä 

Odoo image and text block

Odoon käyttäjäkunta kasvaa hurjaa vauhtia

Kun valitset Odoon yrityksen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoksi, et jää yksin. Odoota käyttävien yritysten määrä kasvaa valtavaa vauhtia. Jo yli 5 miljoonaa ihmistä yli 200 000 yrityksessä työskentelee tehokkaasti Odoon ansiosta. 

Suomessakin kymmenet yritykset ohjaavat koko yrityksen toimintaa, talousasiat mukaan lukien, Odoolla. Tutustu SprintIT:n asiakkaisiin, joilla on käytössä meidän Suomeen lokalisoima Odoon taloushallintopaketti.