Helpota työtäsi Odoon jäsenrekisterisovelluksella

 

Ota yhteyttä

Julkaise näyttävä ja toimiva jäsensivusto samalla järjestelmällä, millä ylläpidät jäsenrekisteriä

Järjestöjen ja yhdistysten tärkein tavoite on kasvattaa jäsenmäärää ja tuottaa jäsenistölleen jäsenmaksun arvoisia palveluita kustannustehokkaasti. Jäseneksi liittymisen tulee olla vaivatonta ja jäsentietojen ylläpito ja päivittäminen on onnistuttava verkossa 24/7. 

Järjestön on järkevää ottaa käyttöön toiminnanohjausjärjestelmä, jolla on valmius toimia myös verkko- ja jäsensivuston julkaisualustana. 

Jäseniään palvelevan yhdistyksen jäsensivuilla jäsenet voivat itse hallinnoida tietojaan, kuten uutiskirjetilauksia, kiinnostuksen kohteita, lehti- ja kalenteritilauksia. Luonnollisesti myös sinä hallinnoit kaikkia jäsentietoja ja tapahtumia suoraan järjestelmän kautta.

Automatisoi rutiinityöt


Tehokkaan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän avulla hoidat sujuvasti suurenkin järjestön päivittäiset rutiinityöt pienellä henkilökunnalla. Aikaa vievä jäsenlaskutus hoituu järjestelmän kautta vaivattomasti, ja maksutiedot tallentuvat automaattisesti kirjanpitoon. Saat raportit jäsentiedoista vaivattomasti.  

Jos järjestösi palveluvalikoimaan kuuluu jäsentapahtumia, koulutuksia tai webinaareja, hallinnoit niitä samassa toiminnanohjausjärjestelmässä. Odoo-järjestelmässä tapahtumien markkinointi, osallistujaviestintä, jälkimarkkinointi ja raportointi on sujuvaa ja ajantasaista. 

Integraatiot ja rajapinnat rutiinitöiden avuksi


SprintIT:n järjestöille kehittämässä Odoo-toiminnanohjausjärjestelmässä on valmius kaikkiin suomalaisten järjestöjen tarvitsemiin  integraatioihin.  Integroinnit suomalaisiin pankkeihin ja laskutusoperaattoreihin varmistavat jäsenmaksujen sujuvan hallinnoinnin. Posti-integraatiolla saat automaattisesti tiedon osoitteenmuutoksista. Rajapinnoilla muihin sidosryhmiin kuten työttömyyskassoihin ja lehtitaloihin varmistetaan, että jäsenten palvelu on sujuvaa joka tilanteessa.


SprintIT on toimittanut useita jäsenrekisteri- ja jäsensivustoprojekteja järjestöille ja yhdistyksille


Katso referenssimme

AUTOMATISOINTI TUO TEHOKKUUTTA TOIMISTORUTIINEIHIN

- Asiakascase:   Tekniikan Akateemiset ry TEK

Tekniikan Akateemiset ry TEK on yksi Suomen suurimmista ammattijärjestöistä. Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä toimii TEKin jäsenrekisterinä ja  tiketöintijärjestelmänä.

Toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta jäsenlaskutus on automatisoitu. Järjestelmästä lähetetään jäsenlaskuja, hoidetaan laskureskontran työt ja muistutuslaskut automaattisesti pankki-integraatioiden avulla. 

Jäsenillä on mahdollisuus ylläpitää jäsentietojaan ja kiinnostuksen kohteitaan sähköisesti 24/7. Tämä mahdollistaa tarkasti kohdennetun ja mielenkiintoisen uutiskirjesisällön ja sidosryhmäviestien välittämisen jäsenistölle.


Haluatko palvella jäseniäsi toimivan jäsenrekisterin ja jäsensivun avulla?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.