Va­lit­se ta­lous­hal­lin­non jär­jes­tel­mä fik­sus­ti


Lataa ilmainen opas, joka sisältää kattavan toiminnallisuuksien vertailutaulukon.

Ota yhteyttä

Vertaile järjestelmiä ennen kuin sitoudut yhteen!

Taloushallinnon järjestelmällä on suuri merkitys sille, kuinka hyvin yritys onnistuu palvelemaan asiakkaitaan. 

Moderni taloushallinnon järjestelmä tuottaa dataa, trendejä ja reaaliaikaisia raportteja päätöksenteon ja yrityksen kehittämisen tueksi. Kun kaikki asiakastieto on samassa järjestelmässä, asiakkaiden segmentointi ja asiakassuhteiden johtaminen sekä kehittäminen pohjautuu faktatietoon, jonka ansiosta esimerkiksi asiakaskohtaisen palvelutason kohdentaminen oikein eri asiakkaille on helpompaa. Tällä on suora vaikutus yrityksen kannattavuuteen. 

Oppaasta opit muun muassa:
- Mitkä ovat nykypäivän vaatimukset taloushallinnon järjestelmille? 
- Mitä kannattaa ottaa huomioon järjestelmää valittaessa?
- Mitä etua saat siitä, että taloushallinto hoidetaan samassa järjestelmässä kuin yrityksen muutkin ydinliiketoimintaprosessit? 

Opas sisältää kattavan vertailun eri järjestelmien toiminnallisuuksista. Vertailussa mukana suomalaisissa tilitoimistoissa yleisesti käytössä olevat ohjelmistot.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös Kasvun työkalut -podcastimme:

Miten vertailla taloushallinnon järjestelmiä yrityksen käyttöön?

Tässä jaksossa pohditaan, miten eri järjestelmiä voikaan laittaa paremmuusjärjestykseen, kun useimmiten pelkkä hinnoittelun tai talouden toiminnallisuuslistojen vertailu ei riitä.

Podcastiin tästä

Mitä talousjohtaja hyötyy yhden järjestelmän taktiikasta?

Yrityksillä voi helposti olla toistakymmentä eri järjestelmää käytössä. Kaikki käsittelevät dataa omalla logiikallaan ja tiedon täsmäyttäminen järjestelmien välillä on aikaa vievää.

Podcastiin tästä

Miten valjastan datan yrityksen kasvun tueksi?

Millainen painoarvo datalle pitäisi antaa päätöksenteossa? Miten aloittaa datan hyödyntäminen? Kenellä tulee olla pääsy dataan? Kuka käytännössä tekee päätöksiä datan avulla ja kenen pitäisi?

Podcastiin tästä