PODCAST: Miten vertailla taloushallinnon järjestelmiä yrityksen käyttöön?

Yrityksen taloushallinnonjärjestelmän valintaan ei ole yhtä oikeaa tietä. Tarpeet vaihtelevat elinkaaren eri vaiheissa.

Tuoreelle start-upille riittää, että järjestelmästä saa ulos investoijia kiinnostavat luvut ja kirjanpito täyttää lainsäädännön vaatimukset.

Kun yrityksen toiminta kasvaa, on mietittävä miten taloushallinnon työkalut tukevat liiketoiminnan johtamista tehokkaasti. Nopeasti kasvavalle tai Suomen rajojen ulkopuolelle laajentavalle yritykselle tulee nopeasti eteen paljon uusia tarpeita erityisesti raportoinnin ja analytiikan suhteen. Puhumattakaan siitä, jos yritystä aletaan kasvattamaan yritysostojen kautta.

Taloushallinnon järjestelmien vertailua ja valintaa tehdessä on hyvä katsoa asiaa helikopteriperspektiivistä ja ottaa huomioon yrityksen kaikkien osastojen tarpeet.  Tärkeintä on pitää mielessä yrityksen tulevaisuus ja tehdä ratkaisuja, jotka joustavat yrityksen tilanteen mukaan.

Tässä jaksossa Konsta ja Matti pohtivat, miten eri järjestelmiä voikaan laittaa paremmuusjärjestykseen, kun useimmiten pelkkä hinnoittelun tai talouden toiminnallisuuslistojen vertailu ei riitä.

Kasvun työkalut Podcastia voi seurata myös muun muassa Spotifyssä. 

Tilaa opas, jossa vertaillaan eri taloushallinnon järjestelmiä 

Oppaan luettuasi osaat valita yrityksesi tarpeita ja kasvutavoitteita parhaiten tukevan taloushallinnon järjestelmän. Ymmärrät myös, miksi taloushallinto on järkevä hoitaa samassa järjestelmässä kuin yrityksen muutkin prosessit. Tilaa opas täältä!

Tilaa opas!


#taloushallinto #erp #järjestelmä #vertaile

Näkymät
285 Näyttökertoja yhteensä
285 Jäsenten näkymät
3590 Julkiset katselut
Jaa sosiaalisessa mediassa
Jaa linkki
Jaa sähköpostitse

Ole hyvä kirjaudu jakaaksesi tämän video sähkopostilla.

Upota verkkosivuillesi