Tuotannonohjausohjelmisto, jonka avulla otat  digitaalisen tuottavuusloikan

Ota käyttöön Odoo tuotannonohjausohjelma

Tuotannonohjausohjelmisto, joka on oikeasti helppokäyttöinen

Odoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin

Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto,  kokonaiskuvan hallinta kallista, aikaa vievää ja tehotonta. Siirtämällä tuotannonohjaus ERP-järjestelmään, jolla hallinnoidaan koko yrityksen liiketoimintaa saadaan aikaiseksi kustannussäästöjä, tehokkuutta. Parempien raporttien ansiosta, liiketoimintaa voidaan johtaa tietoon perustuen.

Odoolla tuotannossa käytettävien koneiden ja työntekijöiden työmäärien hallinnointi on helppoa. Tuotannon lisäksi hallinnoit koko toimitusketjun kustannuksia, seuraat ja ohjaat tuotteiden laadunvalvontaa, laitteiden huoltoa, tuotteen elinkaarta sekä varastosaldoja ja hankintaa. 

Odoo tuotannonohjausohjelmiston vakiotoiminnallisuudet kattavat laajasti suurimman osan tuotantolaitosten perustarpeista. Avoimen lähdekoodin ansiosta teemme yrityksesi tarvitsemat räätälöinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Konsulteillamme on IT-taitojen lisäksi vankka käytännön työkokemus teollisuudesta ja varastotoiminnoista, mikä mahdollistaa parhaimpien ratkaisujen löytämisen nopeasti.

Ketterissä kehitysprojekteissamme ensimmäiset tuotannonohjauksen toiminnallisuudet on saatu käyttöön vain muutamissa viikoissa. 

Odoo taipuu melkein mihin vain

Odoossa on valtava määrä käyttäjäystävällisiä toimintoja. Voit perehtyä niihin Odoon englanninkielisillä sivuilla. Klikkaa alla olevia otsikoita.

Odoo MRP

 
 

SprintIT on toimittanut avoimeen lähdekoodiin perustuvan tuotannonohjausohjelmiston jo yli 20 teollisuusyritykselle Suomessa.