Odoo tuotannonohjaus.

Tuotannonohjausohjelmisto, jonka avulla otat digitaalisen tuottavuusloikan

Tuotannonohjausohjelmisto, joka on oikeasti helppokäyttöinen

Odoo mukautuu sinun tarpeisiisi - ei toisin päin


Tyypillisesti suomalaisella teollisella valmistajalla voi olla käytössään jopa kymmenen eri ohjelmistoa, joilla ohjataan tehtaan toimintaa. Kun joka toimintoa varten on oma ohjelmisto, on kokonaiskuvan hallinta kallista, aikaa vievää ja tehotonta. Siirtämällä tuotannonohjaus ERP-järjestelmään, jolla hallinnoidaan koko yrityksen liiketoimintaa, saadaan aikaiseksi kustannussäästöjä ja tehokkuutta. Parempien raporttien ansiosta liiketoimintaa voidaan johtaa tietoon perustuen.

Odoolla tuotannossa käytettävien materiaalien, koneiden ja työntekijöiden työmäärien hallinnointi on helppoa. Tuotannon lisäksi hallinnoit koko toimitusketjun kustannuksia, seuraat ja ohjaat tuotteiden laadunvalvontaa, laitteiden huoltoa, tuotteen elinkaarta sekä varastosaldoja ja hankintaa. 

Odoo tuotannonohjausohjelmiston vakiotoiminnallisuudet kattavat laajasti suurimman osan tuotantolaitosten perustarpeista. Avoimen lähdekoodin ansiosta teemme yrityksesi tarvitsemat räätälöinnit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Konsulteillamme on IT-taitojen lisäksi vankka käytännön työkokemus teollisuudesta ja varastotoiminnoista, mikä mahdollistaa parhaimpien ratkaisujen löytämisen nopeasti.

Ketterissä kehitysprojekteissamme ensimmäiset tuotannonohjauksen toiminnallisuudet on saatu käyttöön vain muutamissa viikoissa. 

Odoo taipuu melkein mihin vain

Odoossa on valtava määrä käyttäjäystävällisiä toimintoja. Voit perehtyä niihin Odoon englanninkielisillä sivuilla. Klikkaa alla olevia otsikoita.

Odoo tuotannonohjaus

Odoo antaa kokonaisvaltaisen kuvan tuotantoprosessista. Hallinnoit kaikkia valmistukseen liittyviä toimintoja yhdistetyssä tuotanto- ja työtilausnäkymässä.

Tuotannon aikataulutus ja tuotantokapasiteetin hallinta on yksinkertaista ja loogista Odoon kalenteri- ja Gantt-näkymissä.

Odoolla myynti ja tuotanto toimivat saumattomasti yhdessä, sillä Odoosta löytyy selkeät linkit kaikkien tilausohjautuvien tilausrivien ja dokumenttien välillä. Myyntitilaukselta pääsee suoraan osto- tai tuotantotilauksiin ja toisinpäin. Tämä helpottaa sekä myyjän että tuotantopäällikön töitä.

Odoossa näet tarvittaessa kaikki materiaalihankintaan ja valmistamiseen liittyvät tarpeet kerralla. Jos täydennettäviä tuotteita on satoja, mikä on tyypillistä esim. konepajateollisuudessa, hahmotat tuotannon "Replenish"-näkymältä nopeasti mitä milloinkin tulee ostaa tai valmistaa. Replenish-näkymällä voidaan myös suoraan muokata valmistettavia tai ostettavia määriä tai merkitä tuote automaattiseen täydennysprosessiin seuraavia täydennyksiä varten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Voit myös kokeilla Odoota 30 päivää ilmaiseksi tilaamalla demon. Ota meihin yhteys ja tutustu tarpeellisiin toimintoihin kaikessa rauhassa!

Lue lisää ja tilaa demo täältä


SprintIT on toimittanut avoimeen lähdekoodiin perustuvan tuotannonohjausohjelmiston jo yli 20 teollisuusyritykselle Suomessa.


Tutustu referensseihimme