Granite Devices luottaa asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

Granite Devices oli jo käyttänyt Odoota jonkin aikaa toiminnanohjaukseensa, kun he huomasivat kaipaavansa entistä enemmän asiantuntija-apua järjestelmänsä kanssa. Liiketoiminta oli laajenemassa ja tuli tarve kehittää järjestelmää, jotta se tukisi paremmin yrityksen kasvua. Niinpä Granite Devices lähti etsimään uutta Odoo-kumppania Suomesta ja päätyivät SprintIT:hen.


Yhteistyö SprintIT:n kanssa aloitettiin kehitystarpeiden määrittelyllä ja tehtävien priorisoinnilla. Ensimäiseksi rakensimme Granite Devicesin Odooseen liittymän heillä jo käytössä olevaan tärkeään järjestelmään.  Granite Devices hoitaa tällä hetkellä Odoossa asiakkuuden hallinnan (CRM), myynti-toimitus-laskutus-putken, varaston ja ostojen hallinnan sekä kevyen taloushallinnon raportoinnin.     


Seuraavaksi Granite Devices:lla on tavoitteena parantaa asiakaskokemusta Odoon avulla  ja sitä varten otetaan käyttöön Odoo-portaali ja verkkokauppa jälleenmyyjille.

Odoo image and text block

Tehokasta ja joustavaa automatisointia


“Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on  muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme  Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy.


Tamperelainen Granite Devices Oy suunnittelee, valmistaa ja myy liikkeenohjaukseen liittyvää elektroniikkaa globaalisti. Pääsegmentteinä ovat ajosimulaattorit ja robotiikka.

granitedevices.com 

Sprintit Oy, Johanna Kolehmainen
elokuuta 2020 — 942 katselukertaa Asiakaskokemuksia Valmistava teollisuus