Granite Devices luottaa asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

Granite Devices oli jo käyttänyt Odoota jonkin aikaa toiminnanohjaukseensa, kun he huomasivat kaipaavansa entistä enemmän asiantuntija-apua järjestelmänsä kanssa. Liiketoiminta oli laajenemassa ja tuli tarve kehittää järjestelmää, jotta se tukisi paremmin yrityksen kasvua. Niinpä Granite Devices lähti etsimään uutta Odoo-kumppania Suomesta ja päätyivät SprintIT:hen.


Yhteistyö SprintIT:n kanssa aloitettiin kehitystarpeiden määrittelyllä ja tehtävien priorisoinnilla. Ensimäiseksi rakensimme Granite Devicesin Odooseen liittymän heillä jo käytössä olevaan tärkeään järjestelmään. Granite Devices hoitaa tällä hetkellä Odoossa asiakkuuden hallinnan (CRM), myynti-toimitus-laskutus-putken, varaston ja ostojen hallinnan sekä kevyen taloushallinnon raportoinnin.


Seuraavaksi Granite Devices:lla on tavoitteena parantaa asiakaskokemusta Odoon avulla ja sitä varten otetaan käyttöön Odoo-portaali ja verkkokauppa jälleenmyyjille.

Tehokasta ja joustavaa automatisointia


“Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju , Director of Operations, Granite Devices Oy.


Tamperelainen Granite Devices Oy suunnittelee, valmistaa ja myy liikkeenohjaukseen liittyvää elektroniikkaa globaalisti. Pääsegmentteinä ovat ajosimulaattorit ja robotiikka.

granitedevices.com

Lue myös nämä