Granite Devices luottaa asiantuntija-apuun Odoon täysimääräisessä hyödyntämisessä

Granite Devices oli jo käyttänyt Odoota jonkin aikaa toiminnanohjaukseensa, kun he huomasivat kaipaavansa entistä enemmän asiantuntija-apua järjestelmänsä kanssa. Liiketoiminta oli laajenemassa ja tuli tarve kehittää järjestelmää, jotta se tukisi paremmin yrityksen kasvua. Niinpä Granite Devices lähti etsimään uutta Odoo-kumppania Suomesta ja päätyivät SprintIT:hen.

Yhteistyö SprintIT:n kanssa aloitettiin kehitystarpeiden määrittelyllä ja tehtävien priorisoinnilla. Ensimäiseksi rakensimme Granite Devicesin Odooseen liittymän heillä jo käytössä olevaan tärkeään järjestelmään. Granite Devices hoitaa tällä hetkellä Odoossa asiakkuuden hallinnan (CRM), myynti-toimitus-laskutus-putken, varaston ja ostojen hallinnan sekä kevyen taloushallinnon raportoinnin.

Seuraavaksi Granite Devices tavoittelee parempaa asiakaskokemusta Odoon avulla ja sitä varten otetaan käyttöön Odoo-portaali sekä verkkokauppa jälleenmyyjille.

Tehokasta ja joustavaa automatisointia

“Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju, Director of Operations.

Tamperelainen Granite Devices Oy suunnittelee, valmistaa ja myy liikkeenohjaukseen liittyvää elektroniikkaa globaalisti. Pääsegmentteinä ovat ajosimulaattorit ja robotiikka.

Lue lisää yrityksestä: granitedevices.com

Lue myös nämä