SprintIT ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-kumppaniksi

Voittaja julkaistaan 1.10.2020

SprintIT on valittu kolmen parhaan Odoo-kumppanin joukkoon Euroopassa. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme! 

Odoo S.A. on nimennyt ehdokkaat, joista lokakuussa palkitaan parhaat  Odoo-kumppanit. SprintIT:n  lisäksi ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-kumppaniksi ovat sveitsiläinen brain-tec AG ja  liettulainen Focusate.  Maailmassa on yli 1300 Odoo kumppania, joista Euroopassa 600.

  

Palkinnoilla Odoo antaa tunnustusta parhaista parhaimmille yhteistyökumppaneilleen. Heille,  jotka toteuttavat Odoo-arvoja esimerkillisellä tavalla. 


Ehdokkaiden valintaan vaikutti myynnin ja asiakaspysyvyyden lisäksi muun muassa asiakastyytyväisyys, projektien toteutustapa ja Odoo-metodologian mukainen työskentelytyyli. 


“Ehdokaslistalle nostetut  yhteistyökumppanit ovat osoittaneet uskomatonta kykyä vastata moninaisiin  asiakkaiden tarpeisiin eri osaamisalueilla saavuttaen hyviä tuloksia menestyksekkäästi toteutetuissa asiakasprojekteissa. Kaikille ehdokkaille on yhteistä vahva liiketoimintamalli, joustavuus, sitoutuminen ja avoimuus, josta on tullut synonyymi Odoo-brändille”, todetaan Odoon tiedotteessa. 


“On kunnia päästä ehdokkaiden listalle, sillä sinne on aina tarjolla erittäin kovia tekijöitä ympäri Euroopan. Uskon, että SprintIT:n valinta perustuu erityisesti taitoomme kääntää monimutkaisetkin liiketoimintatarpeet yksinkertaisiksi, tehokkaiksi ja osittain täysin automatisoiduiksi Odoo ratkaisuiksi, joita on helppo ja mukava käyttää. Tämä vaatii huippu Odoo-osaamisen lisäksi syvällistä eri liiketoiminta-alueiden tuntemusta ja kokemusta sekä yhdessä tekemistä”, toteaa Marko Happonen, SprintIT perustajaosakas.


Voittajat julkaistaan Odoon lippulaivatapahtumassa Odoo Experience:ssä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään koronatilanteen vuoksi online-tapahtumana. Voittajat julkaistaan torstaina 1.10. 

Sprintit Oy, Johanna Kolehmainen
elokuuta 2020 — 159 views