Referenssimme

Olemme kymmenen suurimman Odoo-toimittajan joukossa Euroopassa ja globaalisti TOP 12:ssa!

Tutustu tällä sivulla asiakasreferensseihimme toimialoittain. Pidempiin asiakastarinoihin sekä videoihin voit tutustua blogissamme! Mukana mm. Nanten-lattiapinnoitteet, Finn-ID, Plugit Finland, Quuppa, Neural DSP, Texa Turvaexpertit ja GPP Perimeter!

9Solutions Oy, 9Solutions Oy
9Solutions Oy, 9Solutions Oy Asiantuntijaorganisaatiot Tukkukauppa odoo verkkokauppa
9Solutions on oululainen paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja. 9Solutions etsi verkkokaupparatkaisua, joka auttaisi heitä selkeyttämään ja tehostamaan järjestelmiin liittyvien komponenttien myyntiä. Toimitimme heille jälleenmyyjäkohtaisesti konfiguroitavissa olevan Odoon verkkokaupparatkaisun sekä CRM-järjestelmän. Lue lisää: 9solutions.com
A Class Beauty and Design Oy
A Class Beauty and Design Oy Tukkukauppa
A Class Beauty on kauneudenhoitoalan ammattilaismerkkien tukku- ja vähittäiskauppa sekä maahantuoja. Lue lisää yrityksestä: aclassbeauty.fi
A. Vesalainen Oy
A. Vesalainen Oy Tukkukauppa Odoo taloushallinto
A. Vesalainen Oy on vuonna 2000 perustettu lahtelainen toimitila- ja julkikalusteiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Vakio-Odoo otettiin ensin käyttöön itsenäisesti ja SprintIT:ltä hankittiin Suomeen lokalisoitu taloushallintopaketti verkkosivu-, varasto- ja myyntimoduulien tueksi. Migraatio uuteen versioon on helppo tehdä joka vuosi, kun järjestelmään ei ole tehty räätälöintejä.
Biotus Oy
Biotus Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Biotus käyttää Odoo-toiminnanohjausjärjestelmää elävien torjuntaeliöiden ja kasvien tarkkailutuotteiden oston-, valmistuksen-, pakkaamisen- ja myynninohjaamiseen.
Celltech Oy
Celltech Oy Tukkukauppa Odoo taloushallinto
Celltech on Suomen johtava akkujärjestelmien suunnittelija ja valmistaja sekä paristojen ja erikoisakkujen maahantuoja. Lue lisää yrityksestä: celltech.fi
Confetti Oy
Confetti Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Confetti on Suomen suurin juhla- ja leivontatarvikkeiden verkkokauppa.

"SprintIT pääsi heti kiinni prosesseihimme, ja ymmärsi mistä kenkä puristaa. Heidän ratkaisunsa sopi prosesseihimme heti, ja sen käyttöönotto oli vaivatonta.”, sanoo toimitusjohtaja Petri Tuomela.
Consult Lady Oy
Consult Lady Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa odoo verkkokauppa
Consult Lady maahantuo ammattilaisten käyttämiä ja suosittelemia korkealaatuisia kauneusalan tuotteita ja laitteita. He järjestävät myös huipputason koulutusta. Kouluttajina toimivat kosmetologit, joilla on laaja erikoisosaaminen. https://consultlady.fi/
Darment Oy
Darment Oy Tukkukauppa odoo verkkokauppa Odoo taloushallinto
Darment pitää huolen kylmästä. Darment tarjoaa ensiluokkaisia kylmätuotteita huollon, urakoinnin ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin.
Diagno Finland Oy
Diagno Finland Oy Tukkukauppa
Diagno myy laadukkaita autokorjaamolaitteita ja tarjoaa lisäksi laiteasennuksia sekä laitteiden kunnossapitotöitä- ja huoltoa. Diagno on Suomen johtava autotekniikan ja diagnostiikan kouluttaja. Saat Diagnolta myös teknistä tukipalvelua - sekä teknistä koulutusta automekaanikoille, työnjohdolle, yrittäjille - korjaamon eri osa-alueilla.
Edututor Oy
Edututor Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Edututor Oy on verkkoliiketoimintaan erikoistunut yritys, joka hallinnoi yhdeksää verkkokauppaa. Kaupoissa on myynnissä 4000 tuotetta ja sivuilla 200 000 kävijää viikossa.
Verkkokaupat on integroitu Odooseen ja niiden ostot, myynnit, laskut, varastonhallinta ja kirjanpito hoidetaan Odoossa.
ELLI Early Learning Oy
ELLI Early Learning Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa Odoo taloushallinto
Elli Early Learningillä ERP-järjestelmän uusiminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanha käytössä ollut järjestelmä ei enää kyennyt vastaamaan yrityksen muuttuneisiin tarpeisiin. Yrityksen tukku- ja vähittäismyynnissä on yli 700 tuotetta, joista osa kootaan eri komponenteista. Odoon käyttöönoton jälkeen myyntiprosessi ja varaston hallinnointi on helpottunut huomattavasti. Elliläiset ovat tyytyväisiä SprintIT:n läpinäkyvään toimintatapaan, jossa projektin eteneminen ja laskutusperusteet on avoimesti nähtävillä.
Euro Toimistotukut Oy
Euro Toimistotukut Oy Tukkukauppa
Euro toimistotukut Oy on toimistotukku- ja konttorikonealalla toimiva yhteishankinta- ja markkinointiketju. Yritys neuvottelee 15 osakasliikkeelleen edulliset vuosisopimukset tavaran toimittajilta, hoitaa ostot keskitetysti osakasliikkeiden vaihtelevien tarpeiden mukaan ja laatii yhdenmukaiset tuotehinnastot. Ennen kaikki tämä hoidettiin exceleissä ja paperilla manuaalisesti. Erp-järjestelmän käyttöönoton jälkeen Euro toimistotukkujen toiminta on tehostunut, raportointi parantunut ja inhimillisten virheiden määrä vähentynyt.
FabPatch Oy
FabPatch Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Oikiat Design on kiertotalousyritys, jonka omistaa kolme suomalaista äitiä. Tämä moderni yritys on erikoistunut innovaatioihin, joilla voi pidentää tekstiilien käyttöikää helpolla ja tyylikkäällä tavalla. Vaatelaastari® FabPatch on palkittu brandi ja moderni korjausinnovaatio tekstiileille. Se lisää vaatteiden ja varusteiden käyttöikää. https://vaatelaastari.fi/

Vaatelaastari® on suomalainen korjausinnovaatio: Ihan vain hankaamalla kiinnittyvä tekstiilipaikka. Se on suomalaisten äitien vuosia kestäneen iloisen kehitystyön tulos.
Finn-ID Oy
Finn-ID Oy Tukkukauppa
Syksyllä 2021 Finn-ID päätti yksinkertaistaa järjestelmäratkaisujaan ja otti käyttöön Odoon. Toimitusjohtaja Janne Pyrrö arvioi, että luopumalla vanhasta ERPistä ja useista erillisohjelmistoista, Finn-ID saavutti varovasti arvioiden noin 100 000 euron kertasäästöt. Lisäksi pienentyneissä lisenssikuluissa Finn-ID säästää jatkuvasti noin 5000 euroa kuukaudessa.
Lue lisää
FixMek Oy
FixMek Oy Tukkukauppa
FixMek toimittaa asiantuntemuksella talotekniikan kiinnikkeet, kannakkeet ja paljon muita talotekniikan oheistuotteita ja palveluita.
Gauhar Oy
Gauhar Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa
Asusteita ja sisustustarvikkeita myyvän Gauharin liiketoimintaa pyöritettiin erinäisissä exceleissä, kunnes yrittäjät tutustuivat Odooseen. Odoon toiminnallisuuksia otettiin käyttöön vähitellen, sitä mukaa kun tarpeita ilmaantui. Ensin varastonhallinta ja laskutusmyynti. Sitten Odoo POS-kassajärjestelmän käyttöönotto helsinkiläiseen kivijalkakauppaan ja kesäisin avattaviin pop-up myymälöihin. Uusia toiminnallisuuksia , kuten verkkolaskutus, on otettu ketterästi käyttöön sitä mukaan kun tarpeita on ilmaantunut tai asiakas on niitä vaatinut.
Granite Devices Oy
Granite Devices Oy Tukkukauppa Vähittäiskauppa Valmistava teollisuus
Yhteistyömme SprintIT:n kanssa on ollut tehokasta ja joustavaa. Heidän avullaan Odoota on muokattu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Nyt olemme Odoon avulla onnistuneet automatisoimaan toimintaamme tehokkaasti”, kertoo Hannu Harju, Director of Operations, Granite Devices Oy.
Lue lisää
Heimosen Puutarha Oy
Heimosen Puutarha Oy Tukkukauppa Valmistava teollisuus
Heimosen puutarha halusi yhdistää tilaukset, tuotannon hallinnan ja toimitukset yhden kattojärjestelmän alle. He valitsivat SprintIT:n toimittaman Odoo-järjestelmän.
Lue lisää
Hydroll Oy
Hydroll Oy Tukkukauppa
Hydroll on ainoana yrityksenä maailmassa keskittynyt yksinomaan korkealaatuisten mäntätoimiseen painevaraajien suunnitteluun ja valmistukseen. Mäntätoimisten painevaraajien valmistajana ja toimittajana Hydroll on paras valinta teknologiakumppaniksi.
Intervent Oy
Intervent Oy Tukkukauppa
Kun ilmastointiratkaisuihin erikoistunut Intervent halusi tehostaa myynnin prosesseja, he valitsivat SprintIT:n toimittaman Odoo-myyntisovelluksen. Sovelluksella hallinnoidaan tarjouksia ja myyntiputkea. Sovellus se sisältää myös tarjouslaskurin.